0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ο δικομματισμός και η επίρριψη ευθυνών εκατέρωθεν καλά κρατεί...
Το ζήτημα είναι ότι δόθηκε σε απευθείας ανάθεση η εκτύπωση των βιβλίων. Σωστό ή όχι; Υπήρξε μια καλοστημένη κομπίνα, όπου κανείς δεν έχει ευθύνες. Το ελεκτικό συνέδριο είχε κάθε δυνατότητα να ακυρώσει την ανάθεση (μετά από εντολές) και αφού φτάσαμε στο παρά πέντε η πολιτική ηγεσία είχε κάθε ηθικό δικαίωμα να δώσει απευθείας ανάθεση. Η Διαμαντοπούλου ζήτησε συγγνώμη. Πάντως, τόνισε ότι δεν είχε ευθύνη. Το ελεκτικό συνέδριο τήρησε το σύνταγμα. Και για να παραφράσω το μεγάλο ποιητή (άλλωστε εκπαιδευτικός ήταν και αυτός) ποιος φταίει, ποιος φταίει; Κανένα στόμα δεν το βρε και δεν το πε ακόμα. Έτσι σε σκοτεινά γραφεία θα βγάζουμε φωτοτυπίες σαν πάντοτε συφτοί και σαν το σκουλήκι κάθε φτέρνα πολιτικάντη και συνδικαλιστή θα μας πατεί, δειλοί, μοιραίοι και άβουλοι αντάμα θα προσμένουμε για κάποιο θαύμα.
Από αυτήν την αντιπαράθεση τελικά ποιος βγαίνει κερδισμένος; Όχι πάντως ο μαθητής ούτε ο γονιός κι ο εκπαιδευτικός.
Νομιζω πως ολοι βγαινουν κερδισμενοι αλλα αυτο ειναι η προσωπικη μου αποψη. Δε χαθηκε ο κοσμος για 20 μερες αν μεινουν χωρις βιβλια! Ειναι μια ευκαιρια να δουμε πως η γνωση δεν εχει "μπούσουλα"....Επομενως το θεμα δεν ειναι και τοσο σπουδαιο οσο το παρουσιαζουν καποιοι. Μαλλον προσπαθουν να κουκουλωσουν άλλα σημαντικά....
Όσοι είναι μέσα στα σχολεία καταλαβαίνουν πόσο σημαντικό είναι να μην υπάρχουν βιβλία.
Μπορεί τα DVD να είναι σε μορφή video, οπότε να δείχνει τις σελίδες σαν ταινία και να πατάς παύση σε κάθε σελίδα.Ε τώρα DVD player έχουν οι περισσότεροι
παντως, προσωπικα, εξακολουθω να θεωρω υπερβολικα καποια πραγματα του τυπου "τι θα κανω χωρις βιβλιο"?!! (Απλως η δικη μου αποψη, ισως εντελως λανθασμενη)
Παράθεση από: jak_13 στις Σεπτεμβρίου 09, 2011, 03:00:27 pmΌσοι είναι μέσα στα σχολεία καταλαβαίνουν πόσο σημαντικό είναι να μην υπάρχουν βιβλία.Οσοι ειναι εξω απο το σχολειο δεν καταλαβαινουν λες?...ξερω συναδελφους που δεν ειναι σε σχολεια και ομως εχουν αντιθετη αποψη με μενα. Τι να λεει αυτο δηλαδή?παντως, προσωπικα, εξακολουθω να θεωρω υπερβολικα καποια πραγματα του τυπου "τι θα κανω χωρις βιβλιο"?!! (Απλως η δικη μου αποψη, ισως εντελως λανθασμενη)