0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
4. Κάθε σχολείο δέχεται σπόνσορες πχ διαφημίσεις της Coca Cola στον χώρο του σχολείου ώστε να έχει οικονομικούς πόρους. Το θέλουμε εμείς; ΟΧΙ!Έλεος! Είσαι σίγουρα εκπαιδευτικός; Κι όσο για το αν δουλεύουμε στο σπίτι... Δεν ξέρω τι ειδικότητα είσαι, αλλά ως φιλόλογος σε διαβεβαιώνω πως δουλεύω σε καθημερινή βάση 4 με 5 ώρες στο σπίτι για να προετοιμάσω το μάθημα, να φτιάξω υλικό , να διορθώσω. Και σίγουρα δεν είμαι η μόνη.... Πολλοί ευσυνείδητοι συνάδελφοι, διαφόρων ειδικοτήτων, κάνουν ακριβώς το ίδιο και μάλιστα χωρίς καμία “έκπτωση” λόγω περικοπών...Ναι, σίγουρα θα ήθελα να παίρνω 2000 ευρώ το μήνα και να γυρνάω σπίτι μου στις 4 και να μην έχω τίποτε άλλο να κάνω. Αλλά να έχω και μια πολιτεία που θα μου επιτρέπει με αξιοπρέπεια να κάνω τη δουλειά μου!
Ζω για τη μέρα που θα καταργηθούν τα ιδιαίτερα και το σχολείο θα επαρκεί για όλα! ( και που δωρεάν παιδεία δε θα σημαινει απλά και μόνο Δωρεάν βιβλία!!!)
Πάντως δεν γίνεται να θέλουμε να παίρνουμε 2000
Συναντήσεις γονέων-καθηγητών: κάθε καθηγητής υποχρεούται να δηλώσει κάποια ώρα κάθε βδομάδα στην οποία δέχεται γονείς. Το πρόγραμμα αυτό αναρτάται σε εμφανές μέρος του σχολείου προς ενημέρωση παιδιών και γονέων.
Τα διαβάζουμε όλα και θα μπορούσα να απαντήσω σε όλα σου τα επιχειρήματα, αλλά το θέμα μας εδώ είναι τα βιβλία.Παράθεση από: killbill στις Δεκεμβρίου 13, 2011, 03:00:37 pmΠάντως δεν γίνεται να θέλουμε να παίρνουμε 2000
Παράθεση από: happiness στις Δεκεμβρίου 14, 2011, 11:29:21 amΣυναντήσεις γονέων-καθηγητών: κάθε καθηγητής υποχρεούται να δηλώσει κάποια ώρα κάθε βδομάδα στην οποία δέχεται γονείς. Το πρόγραμμα αυτό αναρτάται σε εμφανές μέρος του σχολείου προς ενημέρωση παιδιών και γονέων. ξεφεύγουμε, παλι.... Αυτό δεν μπορεί να εφαρμοστεί, γιατί έτσι ένας γονέας θα πρέπει να έρθει στο σχολείο 10 φορές για να συναντήσει 10 καθηγητες! είναι πρακτικό το θέμα. Δεν συμπίπτουν οι ώρες και καταντάει κομωδία το όλο θέμα. ΈΡχεται ο γονιός και θέλει να δει και τον φιλόλογο και του λέμε α θα πρεπει να έρθετε άλλη μέρα. Αυτά είναι γελοιότητες. Όπως και το να έρχεται ο γονέας στις 11 και να του λέμε ότι ο τάδε έχει σχολάσει!
Παράθεση από: jak_13 στις Δεκεμβρίου 14, 2011, 12:39:16 amΤα διαβάζουμε όλα και θα μπορούσα να απαντήσω σε όλα σου τα επιχειρήματα, αλλά το θέμα μας εδώ είναι τα βιβλία.Παράθεση από: killbill στις Δεκεμβρίου 13, 2011, 03:00:37 pmΠάντως δεν γίνεται να θέλουμε να παίρνουμε 2000