0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οι μόνιμοι γεωλόγοι αφήνουν ώρες γεωγραφίας στα άλλα σχολεία και συμπληρώνουν το ωράριο τους με φυσική-χημεία-βιολογία και τελικά εσύ μετράς όλες τις ώρες που αφήνουν αυτοί σαν κενές ώρες και φυσικά τις διαιρείς με το ωράριο του αναπληρωτή και βγάζεις ότι πρέπει να πάρει τόσους αναπληρωτές γεωλόγους.Μια χαρά δικαιοσύνη !!!
Ειδικά στα μικρά σχολεία της επαρχίας για να συμπληρώσει ωράριο ένας Γεωλόγος πρέπει να γυρνάει 10 χωριά....Αν εσένα σε πάρουν αναπληρωτή επαρχία θα πας σε 5 Σχολεία να κάνεις μόνο Γεωγραφία ; Αν πας εγώ θα το βουλώσω...
Λένε ότι δεν έχουν λεφτά για την παιδεία και πρέπει να διδάσκουν όσο το δυνατόν περισσότερα μαθήματα κάποιες ειδικότητες.Υπό αυτές τις συνθήκες είπα την γνώμη μου και δικαιολόγησα τον αριθμό των αναπληρωτών που παίρνουν.
Για πες μου φιλε μια μαχη που εχει δωσει ο συλλογος;η ελληνικη γεωλογικη εταιρια που τα ξυνει συνεχως;οι καθηγητες μας που τα παιρνουν απι παντου.μη τρελαθουμε κιολσς. Στα σχολεια μας πηδανε οι φυσικοι, στο γεωτεε οι γεωπονοι,στα τεχνικα εργα οι πολιτικοι μηχανικοι. Αξιοι της μοιρας μας ειμαδτε. 4 χρονια αναπληρωτης μια φορα πηρα γεωγραφια γιατι τις ηθελαν οι μαθουσαλες φυσικοι κ χημικοι. Κ την βιολογια της α γυμνασιου ηθελαν.της γ τους δυσκολευει μη παθουν ανακοπη.