0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πάρτα : +++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++ Έφη
εδώ θα σε παρακαλούσα πάρα πολύ να ανακαλέσεις!Δεν απευθύνθηκα με αυτόν τον χαρακτηριστικό στους συναδέλφους μου που προσλήφθηκαν προχθες! Άλλωστε υπάρχουν άτομα που γνωρίζω προσωπικά από τις τελευταίες προσλήψεις και ήμουν η πρώτη που τους ειδοποίησα τηλεφωνικώς για την επιτυχία τους διότι έχουν οικογένεια και παιδιά και ίσως να μην έπαιρναν είδηση έτσι στο ξαφνικό που βγήκε η φάση.
Μωρε μια χαρα τις ειδαν και οι ενδιαφερομενοι!!! Αλλα μουγκα στη στρουγκαααααααααα........ΠΡΟ
Από αυτό σου το μήνυμα φαίνεται καθαρά πώς γνωρίζεις πολύ καλά για τη σύσταση νέου συλλόγου ΕΝΩ στη σελίδα 498 άλλα έγραφες!!!!!!
Επιβεβαιώνομαι για το κόπμλεξ σου
Το ότι ρωτούσα για το σύλλογο δεν σημαίνει ότι δεν ήξερα για αυτόν του facebook, δεν θα μπορούσες να αναφέρεσαι σε άλλο σύλλογο που εγώ αγνοούσα δηλαδή; Για βάλε το μυαλό σου λίγο να δουλέψει, μόνο προσβολές και βρισιές ξέρεις να λες.
Anneta μάλλον εσύ πρέπει να ανακαλέσεις. Δεν θα κάνουμε μαθήματα ελληνικών, αλλά στο μήνυμα σου αυτό ξεκάθαρα φαίνεται σα να κράζεις τους συναδέρφους σου που προσλήφθηκαν.
http://www.minedu.gov.gr/ekpaideutikoi-m/anaplirotes-new/proslipseis-anapl/poreia-mon/26952-17-02-17-proslipseis-76-anapliroton-ekpaideftikon-plirous-kai-meiomenou-orariou-kladon-eidikotiton-pe01-pe02-pe03-pe04-pe05-pe06-pe07-pe08-pe09-pe12-pe14-pe16-pe17-pe18-kai-pe19-20-sti-v-thmia-ekpaidefsi-3Στο τέλος αναφέρει:"Επίσης διατέθηκε για πρόσληψη στη Σιβιτανίδειο Δημόσια Σχολή Τεχνών και Επαγγελμάτων, με απόφαση του οικείου Διοικητικού Συμβουλίου, ένας (1) αναπληρωτής κλάδου ΠΕ19, με χρηματοδότηση από τον Τακτικό Προϋπολογισμό."όνομα όμως πουθενά! Οι προσλήψεις στη Σιβιτανίδιεο δεν γίνονται πλέον από τους πίνακες και ανακοινώνονται κανονικά; Γιατί δε λέει τίποτα;
elia έψαξα δεν βρήκα κάτι!Αλλά είναι θέμα ημερών πιστεύω για να μαθευτεί!
Ευχαριστώ anneta. Το θέμα είναι γιατί δεν το ανακοίνωσαν αμέσως με τις υπόλοιπες προσλήψεις; Έτσι δεν γινόταν τα τελευταία χρόνια; Πιστεύω δηλαδή ότι την έχουν δώσει βυσματικά τη θέση!
Ευχαριστώ για τη διευκρίνηση. και αυτός που θα προσληφθεί θα είναι από τον πίνακα; Τηρώντας τη σειρά εννοώ.
Σίγουρα πρέπει να έχει κάνει αίτηση αναπληρωτή, σίγουρα πρέπει να την έχει δηλώσει ξεχωριστά (όπως τα εκκλησιαστικά). Απ'ό,τι θυμάμαι δεν καταθέτουμε κάτι άλλο (όπως τις συστατικές επιστολές π.χ. στα εκκλησιαστικά). Τώρα ακριβώς δε ξέρω να σου πω, γιατί δεν τη δήλωνα ποτέ. Και στα εκκλησιαστικά τυπικά παίρνουν από τους πίνακες αναπληρωτών, αλλά δεν τηρείται η σειρά. Και η Σιβιτανίδειος συνήθως αναφέρεται ως παραθυράκι για την απόκτηση προϋπηρεσίας. Δικαίως ή αδίκως, δε ξέρω. Νομίζω πριν το 2010 δεν έπαιρναν καν από τους πίνακες.