0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα. Πραγματικά αυτή η κατάσταση με έχει εξοργίσει! Παίζουν με την αγωνία μας! Πιστεύετε, ότι νομικά και τυπικά στέκει να γίνει ο διαγωνισμός τόσο νωρίς?
την προηγουμενη φορα ο βεης ανακοινωσε τις ημερομηνιες του διαγωνισμου περιπου 2 μηνες πριν...τωρα δεν ειναι δυνατο, να το ανακοινωσει μερικες βδομαδιτσες πριν. κι ας μην ξεχναμε οτι 11 νοεμβριου ληγει η συλλογη των αιτησεων, το ΑΣΕΠ δεν θα πρεπει μετα να τις επεξεργαστει/βαλει σε μια σειρα; το δε σεναριο περι 20/12 το ειχε μονο το ΕΘΝΟΣ, καμια αλλη εφημεριδα...οπου αλλου εχω δει μιλανε για αρχες νεου ετους. αντε κι ο θεος βοηθος
Παράθεση από: Smaragdi στις Οκτωβρίου 29, 2008, 01:11:51 pmτην προηγουμενη φορα ο βεης ανακοινωσε τις ημερομηνιες του διαγωνισμου περιπου 2 μηνες πριν...τωρα δεν ειναι δυνατο, να το ανακοινωσει μερικες βδομαδιτσες πριν. κι ας μην ξεχναμε οτι 11 νοεμβριου ληγει η συλλογη των αιτησεων, το ΑΣΕΠ δεν θα πρεπει μετα να τις επεξεργαστει/βαλει σε μια σειρα; το δε σεναριο περι 20/12 το ειχε μονο το ΕΘΝΟΣ, καμια αλλη εφημεριδα...οπου αλλου εχω δει μιλανε για αρχες νεου ετους. αντε κι ο θεος βοηθοςΕπίσης, σήμερα παρατήρησα, πως ένας εκ των εκπαιδευτικών οργανισμών, που διαφημίζεται μάλιστα μέσα από την εφημερίδα Έθνος, έχει αναρτήσει στην ηλεκτρονική του δ/νση, ως πιθανες ημερομηνίες διεξαγωγής του Διαγωνισμού τα τελευταία Σαββατοκύριακα του Φεβρουαρίου. Τελικά καθένας λέει ό,τι θέλει!
Τριμερής διαπραγμάτευση; Μήπως διαβάζεις σύγχρονη ιστορία αυτό το διάστημα;
παιδιά να ρωτήσω κάτι γιατί κόλλησα : σ ένα τεστ νέων ελληνικών που εχει η αλφαβίτα απο τα φροντιστ Μπόνια, στις απαντήσεις σε μια ερώτηση δεν συμπεριλαμβάνει την επίκληση στο ήθος του δέκτη στους τροπους πειθούς ...το καταλαβαίνει κανεις το γιατί;; εγω μέχρι τώρα τροπο πειθούς τον θεωρούσα...
Παράθεση από: Georgia s στις Νοεμβρίου 01, 2008, 10:50:12 pmπαιδιά να ρωτήσω κάτι γιατί κόλλησα : σ ένα τεστ νέων ελληνικών που εχει η αλφαβίτα απο τα φροντιστ Μπόνια, στις απαντήσεις σε μια ερώτηση δεν συμπεριλαμβάνει την επίκληση στο ήθος του δέκτη στους τροπους πειθούς ...το καταλαβαίνει κανεις το γιατί;; εγω μέχρι τώρα τροπο πειθούς τον θεωρούσα... φαντάζομαι εννοείς αυτό 1. Ποιο από τα παρακάτω δεν ανήκει στους τρόπους της πειθούς;Α) επίκληση στη λογική.