0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: pd στις Μαρτίου 18, 2009, 03:24:03 pmΚαλα υπαρχουν και αυτοι που εχουν τυχη βουνο -κοινως καποιον κοντινο τους σε καποια επιτροπη - που ξερουν και τα θεματα γι' αυτο και γραφουν μονο για να διοριζονται... δειτε τις τελευταιες βαθμολογιες που αριστευσαν και μετρηστε τους , μετριουνται στα δαχτυλα , οι υπολοιποι 76-78-86-89 κ.λ.πας μην είμαστε κακόβουλοι! δεν ανήκω στις ιδιοφυίες αλλά πιστεύω ότι υπάρχουν. ας μην σκεφτόμαστε κατά το λαίκό και σωστότατο "όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια". δε ζω στον κόσμου μου- μακάρι να ζούσα- , όπου επικρατεί η απόλυτη αξιοκρατία, αλλά φαντάζομαι πόσο δύσκολο είναι να αριστεύσεις και πόσο πικρό να σου υποβαθμίζουν τον αγώνα σου...ας προσέχουμε τα λόγια μας. το ότι είναι λίγοι όσοι γράφουν άριστα στο ΑΣΕΠ, δεν αποδεικνύει ότι το κατάφεραν αυτό "από την πίσω πόρτα".
Καλα υπαρχουν και αυτοι που εχουν τυχη βουνο -κοινως καποιον κοντινο τους σε καποια επιτροπη - που ξερουν και τα θεματα γι' αυτο και γραφουν μονο για να διοριζονται... δειτε τις τελευταιες βαθμολογιες που αριστευσαν και μετρηστε τους , μετριουνται στα δαχτυλα , οι υπολοιποι 76-78-86-89 κ.λ.π
Αμάν πια με τα σενάρια συνομωσίας!!!Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω πώς μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο, ειδικά στους φιλολόγους με 3 γνωστικά αντικείμενα! Δύο μπορεί να συμβούν: 1) Κάποιος/οι έχουν γνωστό ή έχουν πληρώσει κάποιον καταχωρητή που τους αλλάζει τη βαθμολογία.Αναρωτιέμαι, εσείς θα διακινδυνεύατε τη θέση σας να κάνετε κάτι τέτοιο για κάποιον "γνωστό"; προσωπικά ούτε για το παιδί μου ή τον άντρα μου δε θα το έκανα....2) Κάποιοι έχουν γνωστό αυτόν που βάζει τα θέματα στην ειδική διδακτική. Μόνο αυτό είναι πιθανό γιατί δεν υπάρχει περίπτωση κανείς να έχει γνωστούς όλους όσους βάζουν 30 ερωτήσεις πολλαπλής στα νέα, 30 στην ιστορία, 30 στα παιδαγωγικά, 10 στα αρχαία +τις ερωτήσεις ανάπτυξης! Δε γίνεται με τίποτα! Ακόμα και σ' αυτή την περίπτωση να γνωρίζει δηλ κάποιος τα θεματα της διδακτικής και πάλι πρέπει να γράψει αρκετά καλά και στα υπόλοιπα. Οπότε;Προσωπικά σε όσους ΑΣΕΠ έχω συμμετάσχει, ποτέ δεν πήρα βαθμό που λίγο -πολύ δεν τον περίμενα...
κ εγω πιστευω οτι υπαρχει ενα πολυ μικρο ποσοστο που μπαινει απο την πισω πορτα. αυτο βεβαια δε σημαινει σε καμια περιπτωση οτι οποιος εχει χτυπησει 90αρια ή 100αρια τα εχει γραψει απαραιτητα επειδη ηξερε τα θεματα. κ παρολο που ολοι ειμαστε κατα του μεσου πιστευω οτι οταν προκειται για τη ζωη μας, για την επαγγελματικη μας αποκατασταση ολοι μας θα το δεχομασταν. ειναι εξαιρεση στον κανονα αυτος που θα πει "οχι εγω θα περασω με την αξια μου". κ παρολο που ολοι λεμε να αλλαξει ο τροπος προσληψης για πδσ κ τα συναφη αν ειχαμε καποιον κ μας εδινε 10ωρο την εβδομαδα τι θα λεγαμε? " οχι δεν τις παιρνω γιατι δε μου αξιζουν? να παρουν κ αλλοι συναδελφοι?" δε νομιζω. κ ακριβως επειδη ο καθενας μας πανω απ'ολα σκεφτεται την παρτη του αυτη η κατασταση θα διαιωνιζεται...
Παράθεση από: maryvas στις Μαρτίου 31, 2009, 11:52:47 amκ εγω πιστευω οτι υπαρχει ενα πολυ μικρο ποσοστο που μπαινει απο την πισω πορτα. αυτο βεβαια δε σημαινει σε καμια περιπτωση οτι οποιος εχει χτυπησει 90αρια ή 100αρια τα εχει γραψει απαραιτητα επειδη ηξερε τα θεματα. κ παρολο που ολοι ειμαστε κατα του μεσου πιστευω οτι οταν προκειται για τη ζωη μας, για την επαγγελματικη μας αποκατασταση ολοι μας θα το δεχομασταν. ειναι εξαιρεση στον κανονα αυτος που θα πει "οχι εγω θα περασω με την αξια μου". κ παρολο που ολοι λεμε να αλλαξει ο τροπος προσληψης για πδσ κ τα συναφη αν ειχαμε καποιον κ μας εδινε 10ωρο την εβδομαδα τι θα λεγαμε? " οχι δεν τις παιρνω γιατι δε μου αξιζουν? να παρουν κ αλλοι συναδελφοι?" δε νομιζω. κ ακριβως επειδη ο καθενας μας πανω απ'ολα σκεφτεται την παρτη του αυτη η κατασταση θα διαιωνιζεται...+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++