0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: N.Π. στις Απριλίου 08, 2009, 10:10:34 amΔεν θα έβγαινα όμως μετά να μιλάω για αξιοκρατία κ.τ.λ. Ξέρετε πόσοι έχουν ωφεληθεί και μετά "εκ του ασφαλούς" βάζουν μπροστά την ιδεολογία? κι ομως, υπαρχουν και αυτοι που μιλουν και σηκωνουν τη παντιερα της αξιοκρατιας ενω οι ιδιοι την εχουν παραβιασει....τελος παντων, ενας τροπος υπαρχει για μας Ν.Π., legend, TETA, .....η προσπαθεια μεσω ασεπ. αυτο το ξερουμε πια πολυ καλα.ποτε αρχιζει η μελετη ?
Δεν θα έβγαινα όμως μετά να μιλάω για αξιοκρατία κ.τ.λ. Ξέρετε πόσοι έχουν ωφεληθεί και μετά "εκ του ασφαλούς" βάζουν μπροστά την ιδεολογία?
Δεν υπάρχει άνθρωπος που ενώ θα μπορούσε να αξιοποιήσει μία "γνωριμία" να αρνηθεί για λόγους "ιδεολογίας"..Ο καθένας κοιτάει τον εαυτό του και καλά κάνει! Άν εμένα μου έλεγε κάποιος "θέλεις να πάς στο σχολείο" ή να "σε βάλω σε μία δημόσια υπηρεσία", δεν θα του έλεγα όχι! Πρέπει να προστατέψω τον εαυτό μου και την οικογένειά μου! Ναι είς βάρος του Μάρκου και του κάθε Μάρκου! (Μάρκο, χωρίς παρεξήγηση.. ). Το ίδιο θα έκανε και ο Μάρκος και ο κάθε Μάρκος! Δεν θα έβγαινα όμως μετά να μιλάω για αξιοκρατία κ.τ.λ. Ξέρετε πόσοι έχουν ωφεληθεί και μετά "εκ του ασφαλούς" βάζουν μπροστά την ιδεολογία? Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας!
μπορει VITA μου εσυ να μη το δεχεσαι. υπαρχουν ομως αυτοι και παντα θα υπαρχουν και δεν μπορουμε να αλλαξουμε το κοσμο και οσο κι αν το παλευουμε θα κουραστουμε και θα θυμωνουμε και θα στεναχωριομαστε, και θα εξοργιζομαστε (τα δικα σου λογια χρησιμοποιω)την απαντηση την εδωσες μονη σου "ειμαι μικρη". και ο νεος αλλιως βλεπει τα πραγματα και εχει μια εντελως διαφορετικη κια πιο ρομαντικη και ουτοπιστικη θεωρηση της ζωης. μετα αλλαζει.....δεν ειναι θεμα δυναμεων ξερεις.....οσο δεν υπαρχει ενα συστημα αδιαβλητο στις καθε ειδους προσληψεις τοσο θα υπαρχουν και αυτοι και οι αλλοι.
Ποιά μελέτη ρε παιδιά;; Μήπως είναι λίγο υπερβολικό να μιλάμε από τώρα για επόμενη μελέτη??? Εξάλλου έχω ακούσει από πολλούς - ανεπίσημα βέβαια- ότι αυτός ο διαγωνισμός που πέρασε ήταν και ο τελευταίος...Εσείς έχετε ακούσει κάτι; Τι λέτε για αυτό;
Τι γίνεται, παιδιά; Πέρασα να πω μια "καλησπέρα". Δεν ξέρω, αλλά τις τελευταίες ημέρες μου ξαναήρθε στο μυαλό ο διαγωνισμός. Σκέφτηκα ότι τον επόμενο μήνα (λέμε τώρα!) θα βγουν τ' αποτελέσματα. Αρχικά, πίστευα ότι κάτι έχω καταφέρει, αλλά τώρα, όσο πλησιάζει ο καιρός, όλο και χαμηλώνουν οι προσδοκίες μου. Το έχω διαγράψει από το μυαλό μου ότι θα είμαι έστω και ωρομίσθια. Νιώθω λες και έχουν βγει ήδη τ' αποτελέσματα. Από την άλλη, με έχει πιάσει τρομερή διάθεση για διάβασμα (δεν πάω καλά μάλλον). Δε ξέρω, αλλά νομίζω ότι τη δεύτερη φορά δεν είναι τόσο δύσκολος ο γολγοθάς του ΑΣΕΠ. όσο για κατάργηση, το ακούω από τον πρώτο ΑΣΕΠ. Ξέρετε πόσους ΑΣΕΠ έχασα περιμένοντας την κατάργησή του;