*

Αποστολέας Θέμα: Συμβουλές-Προτάσεις για τον επόμενο ΑΣΕΠ - ΠΕ 02  (Αναγνώστηκε 695172 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Ίρμα

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Απ: Συμβουλές-Προτάσεις για τον επόμενο ΑΣΕΠ - ΠΕ 02
« Απάντηση #1848 στις: Απριλίου 08, 2009, 02:31:08 pm »
Δεν θα έβγαινα όμως μετά να μιλάω για αξιοκρατία κ.τ.λ. Ξέρετε πόσοι έχουν ωφεληθεί και μετά "εκ του ασφαλούς" βάζουν μπροστά την ιδεολογία? 

κι ομως, υπαρχουν και αυτοι που μιλουν και σηκωνουν τη παντιερα της  αξιοκρατιας  ενω οι ιδιοι την εχουν παραβιασει....
τελος παντων, ενας τροπος υπαρχει για μας Ν.Π., legend, TETA, .....η προσπαθεια μεσω ασεπ. αυτο το ξερουμε πια πολυ καλα.

ποτε αρχιζει η μελετη ?
Εγώ πάντως μετά την κρυάδα του διαγωνισμού θα περιμένω και την κρυάδα των αποτελεσμάτων και μετά ίσως αρχίσω χαλαρά να διαβάζω. Και να φανταστείτε νόμιζα ότι ήμουν καλά προετοιμασμένη, αλλά όταν είδα τις ερωτήσεις της Νεώτερης Ιστορίας και μερικές τησ Λογοτεχνίας άλλαξα γνώμη

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:58:35 »

Αποσυνδεδεμένος VITA

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1849 στις: Απριλίου 08, 2009, 03:00:23 pm »
Δεν υπάρχει άνθρωπος που ενώ θα μπορούσε να αξιοποιήσει μία "γνωριμία" να αρνηθεί για λόγους "ιδεολογίας"..Ο καθένας κοιτάει τον εαυτό του και καλά κάνει! Άν εμένα μου έλεγε κάποιος "θέλεις να πάς στο σχολείο" ή να "σε βάλω σε μία δημόσια υπηρεσία", δεν θα του έλεγα όχι! Πρέπει να προστατέψω τον εαυτό μου και την οικογένειά μου! Ναι είς βάρος του Μάρκου και του κάθε Μάρκου! (Μάρκο, χωρίς παρεξήγηση.. ;)). Το ίδιο θα έκανε και ο Μάρκος και ο κάθε Μάρκος! Δεν θα έβγαινα όμως μετά να μιλάω για αξιοκρατία κ.τ.λ. Ξέρετε πόσοι έχουν ωφεληθεί και μετά "εκ του ασφαλούς" βάζουν μπροστά την ιδεολογία?  Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας!
Ευτυχώς υπάρχουν...ακόμη...υπάρχουν! θα τους ονόμαζε κανείς μα..., αλλά εγώ τους βγάζω το καπέλο!!!! είναι πολύ δύσκολο, ποιος είπε ότι δεν είναι, όχι ακατόρθωτο όμως, ούτε ουτοπικό.
εγώ είμαι ακόμη με εκείνους που αγωνίζονται τίμια κι ας έχω τις άκρες που θα βοηθούσαν αν "έσκυβα", αλλά είμαι μικρή, χωρίς υπερβολικές υποχρεώσεις -έναν άντρα τον παλεύεις κι ένα σπίτι...άντε κι ένα παιδί - έχω ακόμη δυνάμεις θέλω να πω να αγωνίζομαι. Δεν μπορώ να κατηγορήσω όποιον δεκτεί μια διευκόλυνση ζώντας υπό δύσκολες συνθήκες, στην εποχή μας γίνονται όλο και δυσκολότερες, αλλά δεν αντέχω την υποκρισία!!!!!!
ξέρεις πόσοι κοκορεύονται που έγλυψαν και κατάφεραν να πάρουν ΠΔΣ!!!!???? αυτά με εξοργίζουν, να βαπτίζεις το άδικο δίκαιο, την απατεωνιά επιτυχία! αυτό δεν μπορώ να το δεκτώ....γγγκκκρρρρ

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #1850 στις: Απριλίου 08, 2009, 03:09:40 pm »
μπορει VITA μου εσυ να μη το δεχεσαι. υπαρχουν ομως αυτοι και παντα θα υπαρχουν και δεν μπορουμε να αλλαξουμε το κοσμο και οσο κι αν το παλευουμε θα κουραστουμε και θα θυμωνουμε και θα στεναχωριομαστε, και θα εξοργιζομαστε (τα δικα σου λογια χρησιμοποιω)

την απαντηση την εδωσες μονη σου "ειμαι μικρη". και ο νεος αλλιως βλεπει τα πραγματα και εχει μια εντελως διαφορετικη κια πιο ρομαντικη και ουτοπιστικη θεωρηση της ζωης. μετα αλλαζει.....

δεν ειναι θεμα δυναμεων ξερεις.....

οσο δεν υπαρχει ενα συστημα αδιαβλητο στις καθε ειδους προσληψεις τοσο θα υπαρχουν και αυτοι και οι αλλοι.
Ο μαθητής κάνει τον δάσκαλο

Αποσυνδεδεμένος VITA

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1851 στις: Απριλίου 08, 2009, 03:32:13 pm »
μπορει VITA μου εσυ να μη το δεχεσαι. υπαρχουν ομως αυτοι και παντα θα υπαρχουν και δεν μπορουμε να αλλαξουμε το κοσμο και οσο κι αν το παλευουμε θα κουραστουμε και θα θυμωνουμε και θα στεναχωριομαστε, και θα εξοργιζομαστε (τα δικα σου λογια χρησιμοποιω)

την απαντηση την εδωσες μονη σου "ειμαι μικρη". και ο νεος αλλιως βλεπει τα πραγματα και εχει μια εντελως διαφορετικη κια πιο ρομαντικη και ουτοπιστικη θεωρηση της ζωης. μετα αλλαζει.....

δεν ειναι θεμα δυναμεων ξερεις.....

οσο δεν υπαρχει ενα συστημα αδιαβλητο στις καθε ειδους προσληψεις τοσο θα υπαρχουν και αυτοι και οι αλλοι.
συμφωνώ κι επαυξάνω! το σύστημα επιβάλλεται να αλλάξει...είναι τριτοκοσμικό! δεν έχει στόχευση! ούτε καλύτερη παιδεία έχεις αν διορίζεις τους πολύτεκνους, ούτε αν υποβάλλονται σε ένα διαγωνισμό οι καθηγητές, ούτε αν τα τμήματα της πδσ είναι φαντάσματα κτλ κτλ κτλ, τα κενά είναι τεράστια, και δεν υπάρχει δυστυχώς βούληση να καλυφθούν. τώρα με την κρίση θα πληγωθούν κι άλλο οι πολυπληγωμένες ήδη ΠΑΙΔΕΙΑ και ΥΓΕΙΑ.
  το σύστημα είναι χάλια και σκοπίμως, νιώθω συνένοχη στο έγκλημα, αν δεκτώ να επωφεληθώ από τη διαβλητότητά του, με νοείς?
όσο για το νέα, δεν είμαι και τζόβανο!
  (εντωμεταξεί είμαι η legend δεν ξέρω πώς βρέθηκε αυτή η παλιά ξεχασμένη μου ταυτότητα, πρέπει να βρω τον κωδικό για να τη διαγράψω?)
τώρα που φτιάχνει ο καιρός μου έρχεται η διάθεση για μελέτηηη...ας βγουν τα αποτελέσματα, να κλείσει ο πρώτος αιματηρός κύκλος για να ανοίξει ο άλλος!!!!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:58:35 »

Αποσυνδεδεμένος VITA

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1852 στις: Απριλίου 08, 2009, 03:33:22 pm »
Ποιά μελέτη ρε παιδιά;; ??? Μήπως είναι λίγο υπερβολικό να μιλάμε από τώρα για επόμενη μελέτη???

Εξάλλου έχω ακούσει από πολλούς - ανεπίσημα βέβαια- ότι αυτός ο διαγωνισμός που πέρασε ήταν και ο τελευταίος...
Εσείς έχετε ακούσει κάτι; Τι λέτε για αυτό;
αν χρεωκοπήσουμε ίσως!!!!

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #1853 στις: Απριλίου 08, 2009, 03:36:02 pm »
              σωστηηηηηηηηηηη  !!!!!

Αποσυνδεδεμένος Iaki

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • docendo discimus
    • Προφίλ
« Απάντηση #1854 στις: Απριλίου 08, 2009, 03:46:17 pm »
μάααλιστα. Οπότε, αν είναι έτσι τα πράγματα τότε σιγά-σιγά (δλδ το πολύ μέχρι τον σεπτέμβριο :P).. Ε ναι, τότε θα ξεκινήσει η μελέτη..
Κάτσε με το καλό να τελειώσει αυτή η σχολική χρονιά.. να έρθει το καλοκαιράκι...να ξεκουραστούμε λιγάκι.. και από σεπτέμβρη δειλά -δειλά..
Ε πώς να το κάνουμε..να ξελαμπικάρει και λίγο το μυαλουδάκι μας! Αλλά όπως και να έχει, έτσι είναι, είναι προσωπικό θέμα του καθενός...
dum vita est, spes est ... ;)

Αποσυνδεδεμένος LK

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 02 και ΠΕ80
    • Προφίλ
« Απάντηση #1855 στις: Απριλίου 08, 2009, 03:49:19 pm »
Τι γίνεται, παιδιά; Πέρασα να πω μια "καλησπέρα". Δεν ξέρω, αλλά τις τελευταίες ημέρες μου ξαναήρθε στο μυαλό ο διαγωνισμός. Σκέφτηκα ότι τον επόμενο μήνα (λέμε τώρα!) θα βγουν τ' αποτελέσματα. Αρχικά, πίστευα ότι κάτι έχω καταφέρει, αλλά τώρα, όσο πλησιάζει ο καιρός, όλο και χαμηλώνουν οι προσδοκίες μου. Το έχω διαγράψει από το μυαλό μου ότι θα είμαι έστω και ωρομίσθια. Νιώθω λες και έχουν βγει ήδη τ' αποτελέσματα. Από την άλλη, με έχει πιάσει τρομερή διάθεση για διάβασμα (δεν πάω καλά μάλλον). Δε ξέρω, αλλά νομίζω ότι τη δεύτερη φορά δεν είναι τόσο δύσκολος ο γολγοθάς του ΑΣΕΠ.

όσο για κατάργηση, το ακούω από τον πρώτο ΑΣΕΠ. Ξέρετε πόσους ΑΣΕΠ έχασα περιμένοντας την κατάργησή του;  ;D ;D ;D

Μονάχα η πραγματικότητα μπορεί να μας μάθει πώς την πραγματικότητα ν’ αλλάξουμε
                                                           Μ. Μπρεχτ

Αποσυνδεδεμένος Iaki

• Πλήρες μέλος
  • docendo discimus
    • Προφίλ
« Απάντηση #1856 στις: Απριλίου 08, 2009, 03:56:01 pm »
Μάλλον ράδιο αρβύλα η κατάργηση του ασεπ..  8) 
Να'στε καλά ρε παιδιά που είστε και εσείς εδώ και βρίσκουμε και έναν μπούσουλα για να ανέβουμε και εμείς οι ανίδεοι αυτόν τον γολγοθά :)
dum vita est, spes est ... ;)

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #1857 στις: Απριλίου 08, 2009, 04:02:26 pm »
Τι γίνεται, παιδιά; Πέρασα να πω μια "καλησπέρα". Δεν ξέρω, αλλά τις τελευταίες ημέρες μου ξαναήρθε στο μυαλό ο διαγωνισμός. Σκέφτηκα ότι τον επόμενο μήνα (λέμε τώρα!) θα βγουν τ' αποτελέσματα. Αρχικά, πίστευα ότι κάτι έχω καταφέρει, αλλά τώρα, όσο πλησιάζει ο καιρός, όλο και χαμηλώνουν οι προσδοκίες μου. Το έχω διαγράψει από το μυαλό μου ότι θα είμαι έστω και ωρομίσθια. Νιώθω λες και έχουν βγει ήδη τ' αποτελέσματα. Από την άλλη, με έχει πιάσει τρομερή διάθεση για διάβασμα (δεν πάω καλά μάλλον). Δε ξέρω, αλλά νομίζω ότι τη δεύτερη φορά δεν είναι τόσο δύσκολος ο γολγοθάς του ΑΣΕΠ.

όσο για κατάργηση, το ακούω από τον πρώτο ΑΣΕΠ. Ξέρετε πόσους ΑΣΕΠ έχασα περιμένοντας την κατάργησή του;  ;D ;D ;D

L.K. το ιδιο συναισθημα ειχα και γω στον προηγουμενο: οσο πλησιαζε ο καιρος πιστευα οτι δεν ειχα γραψει καθολου καλα, τελικα ομως το αποτελεσμα  ηταν καλο. οποτε μην αγχωνεσαι !

-2ο) μη λες για πιο ευκολο το διαγωνισμο οταν δινεις για 2η φορα ή 3η κλπ. (πιστεψε με) ειναι αρκετα πιο δυσκολο. ετσι τουλαχιστον το εζησα εγω, δεν ξερω αν και αλλοι εχουν την ιδια γνωμη.

ευχομαι να μη χρειαστει να ξαναδωσεις.

Αποσυνδεδεμένος maryvas

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1858 στις: Απριλίου 08, 2009, 04:10:47 pm »

εγω παλι νιωθω σα να μην εγινε ποτε αυτος ο διαγωνισμος. σα να μη διαβασα ποτε.δεν αγωνιω για το ποτε θα βγουν τα αποτελεσματα γιατι δεν εχω κ καμια προσδοκια. βεβαια οταν με το καλο βγουν θα μου ερθει το αγχος.
L.K. ειμαι σιγουρη οτι τα εχεις παει περιφημα. στην χειροτερη των περιπτωσεων σε βλεπω αναπληρωτρια. γενικα πιστευω οτι εχεις ομως πολλες ελπιδες για διορισμο.  ;)

Αποσυνδεδεμένος LK

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 02 και ΠΕ80
    • Προφίλ
« Απάντηση #1859 στις: Απριλίου 08, 2009, 04:14:38 pm »
Μακάρι να είναι έτσι όπως τα λες, Μάρκο. Καλύτερα, όμως να κρατάω μικρό καλαθάκι. Δεν είναι εύκολη διαδικασία να ξαναδώσεις, από ψυχολογικής άποψης. Οι γνώσεις όμως είναι εδώ! Έπειτα, έχω καταλάβει ακριβώς τι έκανα σωστά και τι λάθος, ώστε να μην τα επαναλάβω. Τέλος, άλλον αέρα έχεις όταν έχεις μαζέψει κάποια μόρια και λες στοχεύω για αναπληρώτρια ή ωρομίσθια.

Μ. Μπρεχτ

Αποσυνδεδεμένος LK

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 02 και ΠΕ80
    • Προφίλ
« Απάντηση #1860 στις: Απριλίου 08, 2009, 04:19:24 pm »
Άσχετο, αλλά τι σύμπτωση που μου ήρθε σήμερα να μπω, να σας βρω όλους εδώ (Μάρκο, Μαρία, Epizoitis). Πολύ χάρηκα! Ομολογουμένως, υπήρξαμε καλή συντροφιά και συμπαράσταση ο ένας για τον άλλο εκείνες τις δύσκολες ημέρες.

Άσχετο πάλι, αλλά, αφού είμαι ανάμεσα σε συναδέλφους, ας το πω. Σας προτείνω, για όσους δεν το κάνετε, να παρακολουθήσετε τη σειρά της ΕΤ1 "Καρυωτάκης", σχετικά με τη ζωή του μεγάλου ποιητή. Καταπληκτική δουλειά!

Μ. Μπρεχτ

Αποσυνδεδεμένος maryvas

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1861 στις: Απριλίου 08, 2009, 04:22:08 pm »
πραγματικα εκεινες τις δυσκολες ωρες με βοηθησε πολυ το φορουμ. κ οχι μονο απο ψυχολογικη αποψη αλλα κ απο αποψη γνωσεων. μεσω των συναδελφων που μοιραστηκαν τις γνωσεις τους εμαθα παρα πολλα πραγματα κ τους ευχαριστω για αυτο. επισης μεσα απο το φορουμ γνωρισα κ πολυ καλα παιδια  ;)

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182549
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 690
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)