0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μακάρι να είναι έτσι όπως τα λες, Μάρκο. Καλύτερα, όμως να κρατάω μικρό καλαθάκι. Δεν είναι εύκολη διαδικασία να ξαναδώσεις, από ψυχολογικής άποψης. Οι γνώσεις όμως είναι εδώ! Έπειτα, έχω καταλάβει ακριβώς τι έκανα σωστά και τι λάθος, ώστε να μην τα επαναλάβω. Τέλος, άλλον αέρα έχεις όταν έχεις μαζέψει κάποια μόρια και λες στοχεύω για αναπληρώτρια ή ωρομίσθια.
Παράθεση από: LK στις Απριλίου 08, 2009, 04:14:38 pmΜακάρι να είναι έτσι όπως τα λες, Μάρκο. Καλύτερα, όμως να κρατάω μικρό καλαθάκι. Δεν είναι εύκολη διαδικασία να ξαναδώσεις, από ψυχολογικής άποψης. Οι γνώσεις όμως είναι εδώ! Έπειτα, έχω καταλάβει ακριβώς τι έκανα σωστά και τι λάθος, ώστε να μην τα επαναλάβω. Τέλος, άλλον αέρα έχεις όταν έχεις μαζέψει κάποια μόρια και λες στοχεύω για αναπληρώτρια ή ωρομίσθια.στο ευχομαι μεσα απο την καρδια μου. να πας παρα πολυ καλα γιατι το αξιζεις. δουλεψες πολυ.ναι, εχει κανεις αλλο αερα οταν εχει μορια αλλα εχει και πιο μεγαλο αγχος γιατι εχει μετρο συγκρισης την προηγουμενη επιτυχια του. ειναι δηλ αντιστροφως αναλογα τα μεγεθη.τα αποτελεσματα ακουσα για αρχες Ιουλιου (των ΠΕ02), εξαλλου εν εχει ξεκινησει ακομα η διορθωση.....
Παράθεση από: N.Π. στις Απριλίου 08, 2009, 10:10:34 amΔεν υπάρχει άνθρωπος που ενώ θα μπορούσε να αξιοποιήσει μία "γνωριμία" να αρνηθεί για λόγους "ιδεολογίας"..Ο καθένας κοιτάει τον εαυτό του και καλά κάνει! Άν εμένα μου έλεγε κάποιος "θέλεις να πάς στο σχολείο" ή να "σε βάλω σε μία δημόσια υπηρεσία", δεν θα του έλεγα όχι! Πρέπει να προστατέψω τον εαυτό μου και την οικογένειά μου! Ναι είς βάρος του Μάρκου και του κάθε Μάρκου! (Μάρκο, χωρίς παρεξήγηση.. ). Το ίδιο θα έκανε και ο Μάρκος και ο κάθε Μάρκος! Δεν θα έβγαινα όμως μετά να μιλάω για αξιοκρατία κ.τ.λ. Ξέρετε πόσοι έχουν ωφεληθεί και μετά "εκ του ασφαλούς" βάζουν μπροστά την ιδεολογία? Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας! Ευτυχώς υπάρχουν...ακόμη...υπάρχουν! θα τους ονόμαζε κανείς μα..., αλλά εγώ τους βγάζω το καπέλο!!!! είναι πολύ δύσκολο, ποιος είπε ότι δεν είναι, όχι ακατόρθωτο όμως, ούτε ουτοπικό. εγώ είμαι ακόμη με εκείνους που αγωνίζονται τίμια κι ας έχω τις άκρες που θα βοηθούσαν αν "έσκυβα", αλλά είμαι μικρή, χωρίς υπερβολικές υποχρεώσεις -έναν άντρα τον παλεύεις κι ένα σπίτι...άντε κι ένα παιδί - έχω ακόμη δυνάμεις θέλω να πω να αγωνίζομαι. Δεν μπορώ να κατηγορήσω όποιον δεκτεί μια διευκόλυνση ζώντας υπό δύσκολες συνθήκες, στην εποχή μας γίνονται όλο και δυσκολότερες, αλλά δεν αντέχω την υποκρισία!!!!!! ξέρεις πόσοι κοκορεύονται που έγλυψαν και κατάφεραν να πάρουν ΠΔΣ!!!!? αυτά με εξοργίζουν, να βαπτίζεις το άδικο δίκαιο, την απατεωνιά επιτυχία! αυτό δεν μπορώ να το δεκτώ....γγγκκκρρρρ
Δεν υπάρχει άνθρωπος που ενώ θα μπορούσε να αξιοποιήσει μία "γνωριμία" να αρνηθεί για λόγους "ιδεολογίας"..Ο καθένας κοιτάει τον εαυτό του και καλά κάνει! Άν εμένα μου έλεγε κάποιος "θέλεις να πάς στο σχολείο" ή να "σε βάλω σε μία δημόσια υπηρεσία", δεν θα του έλεγα όχι! Πρέπει να προστατέψω τον εαυτό μου και την οικογένειά μου! Ναι είς βάρος του Μάρκου και του κάθε Μάρκου! (Μάρκο, χωρίς παρεξήγηση.. ). Το ίδιο θα έκανε και ο Μάρκος και ο κάθε Μάρκος! Δεν θα έβγαινα όμως μετά να μιλάω για αξιοκρατία κ.τ.λ. Ξέρετε πόσοι έχουν ωφεληθεί και μετά "εκ του ασφαλούς" βάζουν μπροστά την ιδεολογία? Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας!
Παράθεση από: Μarkos στις Απριλίου 08, 2009, 04:22:20 pmΠαράθεση από: LK στις Απριλίου 08, 2009, 04:14:38 pmΜακάρι να είναι έτσι όπως τα λες, Μάρκο. Καλύτερα, όμως να κρατάω μικρό καλαθάκι. Δεν είναι εύκολη διαδικασία να ξαναδώσεις, από ψυχολογικής άποψης. Οι γνώσεις όμως είναι εδώ! Έπειτα, έχω καταλάβει ακριβώς τι έκανα σωστά και τι λάθος, ώστε να μην τα επαναλάβω. Τέλος, άλλον αέρα έχεις όταν έχεις μαζέψει κάποια μόρια και λες στοχεύω για αναπληρώτρια ή ωρομίσθια.στο ευχομαι μεσα απο την καρδια μου. να πας παρα πολυ καλα γιατι το αξιζεις. δουλεψες πολυ.ναι, εχει κανεις αλλο αερα οταν εχει μορια αλλα εχει και πιο μεγαλο αγχος γιατι εχει μετρο συγκρισης την προηγουμενη επιτυχια του. ειναι δηλ αντιστροφως αναλογα τα μεγεθη.τα αποτελεσματα ακουσα για αρχες Ιουλιου (των ΠΕ02), εξαλλου εν εχει ξεκινησει ακομα η διορθωση.....Αλήθεια, λένε για Ιούλιο τώρα; Κάπου εκεί είχαν βγει και στον προηγούμενο νομίζω. Ευχαριστώ για τα καλά λόγια. Γενικά, όσοι δίνουν σοβαρά προσπαθούν σκληρά, αλλά ολίγοι (για την ακρίβεια 480) οι τυχεροί!
συγκεκριμένα 17 Ιουλίου. Της αγίας Μαρίνας. Μεγάλη η χάρη της.
Ας μη μιλάμε μόνο για μέσον, αλλά και για τα παιδιά που χρησιμοποιούνται ως μέσον, προκειμένου η μαμά ή ο μπαμπάς να βρουν δουλειά...Ναι, για τους τρίτεκνους μιλάω. Δεν γενικεύω/τσουβαλιάζω όλους τους τρίτεκνους, αλλά γνωρίζω πολλούς στους οποίους το 3ο παιδί δεν "ήρθε" λόγω αγάπης ή τύχης, αλλά για χάριν της βολής και της προτεραιότητας στις προσλήψεις...
κοιτα, πιστευω οτι η επετηριδα δεν μπορει πλεον να ισχυσει γιατι ειμαστε 19000 φιλολογοι!!!!και βάλε!!! θεωρω οτι οταν ξεκινησε ο διαγωνισμος και καταργηθηκε η επετηριδα (1997?) εγινε κακος σχεδιασμος εις βαρος των παλαιων. αυτο δυστυχως ηταν πληγμα και αδικια καταφορη. ο κακός σχεδιασμός και η μη πρόβλεψη των επιπτώσεων (σε οποιδήποτε θέμα) έχουν αναχθεί σε ειδικότητα, στα ελληνικά δεδομέναπου ηταν τοτε η ΟΛΜΕ κλπ κλπ ? για τεμπονερα κλπ .... πρωτοι ειναι στις παντιερες,στις ιδεες και στα ταραταντζουμ.....μπρε, αμα σας λεω εγω για κακως εννοουμενο συνδικαλισμο που μονο στοχο εχουν το θωκο, εγω τα λεω εγω τα ακουω....+++++++αντε, να μου στειλει ο αδελφος μου τη μηχανη απο τη Χιο, να κανω καμια σουζα στη παραλιακη να ξεχαστω λιγακι....ψυχραιμία! (καλά, μην το πάρεις και τοις μετρητοίς, απλώς ήθελα να σχολιάσω και εδώ, για να είναι ασορτί με τα άλλα)