*

Αποστολέας Θέμα: Συμβουλές-Προτάσεις για τον επόμενο ΑΣΕΠ - ΠΕ 02  (Αναγνώστηκε 693997 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
Απ: Συμβουλές-Προτάσεις για τον επόμενο ΑΣΕΠ - ΠΕ 02
« Απάντηση #1862 στις: Απριλίου 08, 2009, 04:22:20 pm »
Μακάρι να είναι έτσι όπως τα λες, Μάρκο. Καλύτερα, όμως να κρατάω μικρό καλαθάκι. Δεν είναι εύκολη διαδικασία να ξαναδώσεις, από ψυχολογικής άποψης. Οι γνώσεις όμως είναι εδώ! Έπειτα, έχω καταλάβει ακριβώς τι έκανα σωστά και τι λάθος, ώστε να μην τα επαναλάβω. Τέλος, άλλον αέρα έχεις όταν έχεις μαζέψει κάποια μόρια και λες στοχεύω για αναπληρώτρια ή ωρομίσθια.

στο ευχομαι μεσα απο την καρδια μου. να πας παρα πολυ καλα γιατι το αξιζεις. δουλεψες πολυ.

ναι, εχει κανεις αλλο αερα οταν εχει μορια αλλα εχει και πιο μεγαλο αγχος γιατι εχει μετρο συγκρισης την προηγουμενη επιτυχια του. ειναι δηλ αντιστροφως αναλογα τα μεγεθη.

τα αποτελεσματα ακουσα για αρχες Ιουλιου (των ΠΕ02), εξαλλου εν εχει ξεκινησει ακομα η διορθωση.....
Ο μαθητής κάνει τον δάσκαλο

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 19:03:31 »

Αποσυνδεδεμένος LK

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ 02 και ΠΕ80
    • Προφίλ
« Απάντηση #1863 στις: Απριλίου 08, 2009, 04:32:17 pm »
Μακάρι να είναι έτσι όπως τα λες, Μάρκο. Καλύτερα, όμως να κρατάω μικρό καλαθάκι. Δεν είναι εύκολη διαδικασία να ξαναδώσεις, από ψυχολογικής άποψης. Οι γνώσεις όμως είναι εδώ! Έπειτα, έχω καταλάβει ακριβώς τι έκανα σωστά και τι λάθος, ώστε να μην τα επαναλάβω. Τέλος, άλλον αέρα έχεις όταν έχεις μαζέψει κάποια μόρια και λες στοχεύω για αναπληρώτρια ή ωρομίσθια.

στο ευχομαι μεσα απο την καρδια μου. να πας παρα πολυ καλα γιατι το αξιζεις. δουλεψες πολυ.

ναι, εχει κανεις αλλο αερα οταν εχει μορια αλλα εχει και πιο μεγαλο αγχος γιατι εχει μετρο συγκρισης την προηγουμενη επιτυχια του. ειναι δηλ αντιστροφως αναλογα τα μεγεθη.

τα αποτελεσματα ακουσα για αρχες Ιουλιου (των ΠΕ02), εξαλλου εν εχει ξεκινησει ακομα η διορθωση.....
Αλήθεια, λένε για Ιούλιο τώρα; Κάπου εκεί είχαν βγει και στον προηγούμενο νομίζω.

Ευχαριστώ για τα καλά λόγια. Γενικά, όσοι δίνουν σοβαρά προσπαθούν σκληρά, αλλά ολίγοι (για την ακρίβεια 480) οι τυχεροί!

Μονάχα η πραγματικότητα μπορεί να μας μάθει πώς την πραγματικότητα ν’ αλλάξουμε
                                                           Μ. Μπρεχτ

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #1864 στις: Απριλίου 08, 2009, 04:35:39 pm »
συγκεκριμμενα λενε για τελευταιο δεκαημερο Ιουνιου (λετε με τα γενεθλια μου?...... αστο καλυτερα). αλλα....βαλε Ιουλιο να εισαι μεσα.
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 08, 2009, 04:37:11 pm από Μarkos »

Αποσυνδεδεμένος bikini

• Ιστορικό μέλος
  • Έχε ελπίδα... ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #1865 στις: Απριλίου 08, 2009, 07:22:05 pm »
Δεν υπάρχει άνθρωπος που ενώ θα μπορούσε να αξιοποιήσει μία "γνωριμία" να αρνηθεί για λόγους "ιδεολογίας"..Ο καθένας κοιτάει τον εαυτό του και καλά κάνει! Άν εμένα μου έλεγε κάποιος "θέλεις να πάς στο σχολείο" ή να "σε βάλω σε μία δημόσια υπηρεσία", δεν θα του έλεγα όχι! Πρέπει να προστατέψω τον εαυτό μου και την οικογένειά μου! Ναι είς βάρος του Μάρκου και του κάθε Μάρκου! (Μάρκο, χωρίς παρεξήγηση.. ;)). Το ίδιο θα έκανε και ο Μάρκος και ο κάθε Μάρκος! Δεν θα έβγαινα όμως μετά να μιλάω για αξιοκρατία κ.τ.λ. Ξέρετε πόσοι έχουν ωφεληθεί και μετά "εκ του ασφαλούς" βάζουν μπροστά την ιδεολογία?  Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας!
Ευτυχώς υπάρχουν...ακόμη...υπάρχουν! θα τους ονόμαζε κανείς μα..., αλλά εγώ τους βγάζω το καπέλο!!!! είναι πολύ δύσκολο, ποιος είπε ότι δεν είναι, όχι ακατόρθωτο όμως, ούτε ουτοπικό.
εγώ είμαι ακόμη με εκείνους που αγωνίζονται τίμια κι ας έχω τις άκρες που θα βοηθούσαν αν "έσκυβα", αλλά είμαι μικρή, χωρίς υπερβολικές υποχρεώσεις -έναν άντρα τον παλεύεις κι ένα σπίτι...άντε κι ένα παιδί - έχω ακόμη δυνάμεις θέλω να πω να αγωνίζομαι. Δεν μπορώ να κατηγορήσω όποιον δεκτεί μια διευκόλυνση ζώντας υπό δύσκολες συνθήκες, στην εποχή μας γίνονται όλο και δυσκολότερες, αλλά δεν αντέχω την υποκρισία!!!!!!
ξέρεις πόσοι κοκορεύονται που έγλυψαν και κατάφεραν να πάρουν ΠΔΣ!!!!???? αυτά με εξοργίζουν, να βαπτίζεις το άδικο δίκαιο, την απατεωνιά επιτυχία! αυτό δεν μπορώ να το δεκτώ....γγγκκκρρρρ

Ας μη μιλάμε μόνο για μέσον, αλλά και για τα παιδιά που χρησιμοποιούνται ως μέσον, προκειμένου η μαμά ή ο μπαμπάς να βρουν δουλειά...
Ναι, για τους τρίτεκνους μιλάω. Δεν γενικεύω/τσουβαλιάζω όλους τους τρίτεκνους, αλλά γνωρίζω πολλούς στους οποίους το 3ο παιδί δεν "ήρθε" λόγω αγάπης ή τύχης, αλλά για χάριν της βολής και της προτεραιότητας στις προσλήψεις...
Δεν ανέχομαι πια να περιτριγυρίζομαι από

1) "μαλθακούς"
2) ξερόλες
3) ανθρώπους που κοιτάζουν τους άλλους αφ' υψηλού ._

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 19:03:31 »

Αποσυνδεδεμένος bikini

• Ιστορικό μέλος
  • Έχε ελπίδα... ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #1866 στις: Απριλίου 08, 2009, 07:30:39 pm »

Αλήθεια, λένε για Ιούλιο τώρα; Κάπου εκεί είχαν βγει και στον προηγούμενο νομίζω.

Ευχαριστώ για τα καλά λόγια. Γενικά, όσοι δίνουν σοβαρά προσπαθούν σκληρά, αλλά ολίγοι (για την ακρίβεια 480) οι τυχεροί!

Τα αποτελέσματα του προηγούμενου διαγωνισμού (2007) είχαν βγει 15 Ιουλίου.

1) "μαλθακούς"
2) ξερόλες

Αποσυνδεδεμένος loulou

• Πλήρες μέλος
  • My Home is where My Dog is
    • Προφίλ
« Απάντηση #1867 στις: Απριλίου 08, 2009, 08:11:46 pm »
συγκεκριμένα 17 Ιουλίου. Της αγίας Μαρίνας. Μεγάλη η χάρη της.

Αποσυνδεδεμένος bikini

• Ιστορικό μέλος
  • Έχε ελπίδα... ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #1868 στις: Απριλίου 08, 2009, 08:15:31 pm »
συγκεκριμένα 17 Ιουλίου. Της αγίας Μαρίνας. Μεγάλη η χάρη της.

Έχεις απόλυτο δίκιο!  :D  :D

1) "μαλθακούς"
2) ξερόλες

Αποσυνδεδεμένος marion

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #1869 στις: Απριλίου 08, 2009, 09:17:07 pm »
Τι δράμα κι αυτό με την αναμονή των αποτελεσμάτων. Για να δούμε...
" Κάθε χώρα έχει την κυβέρνηση που της αξίζει. "

Αποσυνδεδεμένος zizoulis

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1870 στις: Απριλίου 08, 2009, 09:29:47 pm »
Ας μη μιλάμε μόνο για μέσον, αλλά και για τα παιδιά που χρησιμοποιούνται ως μέσον, προκειμένου η μαμά ή ο μπαμπάς να βρουν δουλειά...
Ναι, για τους τρίτεκνους μιλάω. Δεν γενικεύω/τσουβαλιάζω όλους τους τρίτεκνους, αλλά γνωρίζω πολλούς στους οποίους το 3ο παιδί δεν "ήρθε" λόγω αγάπης ή τύχης, αλλά για χάριν της βολής και της προτεραιότητας στις προσλήψεις...
Δεν πιστευω οτι κανει κανεις τρια παιδια για να διοριστει. Ενα μωρο εχω κι ειναι δυσκολο. Οποιος ομως εχει ηδη δυο και ειναι αρκετα νεος ή εχει αντοχες θα το σκεφτει. Δεν το θεωρω κακο κι εγω αν ειχα 2 παιδακια και ειχαν λιγο ξεπεταχθει μπορει να ελεγα δεν κανω κι ενα τριτο να παρω και μια σειρα για διορισμο... Αλλωστε για να δωσει κινητρο ειναι αυτο το μετρο. Το αδικο ειναι οτι δεν ισχυει παντου, αλλα "θιγει" εμας που παλευουμε για μια θεση πως και πως! Εγω που στο λεω αυτο θα ημουν αναπληρωτρια φετος αν δεν υπηρχε το μετρο για τους τριτεκνους, δεν μπορω ομως να τα βαλω με αυτους. Οταν ομως μιλαω για το γεγονος οτι με την επετηριδα ολοι θα διοριζομασταν σιγα σιγα χωρις αδικιες, χωρις μεσο, χωρις να κοιταμε το συναδελφο με μισο ματι... οι περισσοτεροι στο φορουμ δε συμφωνουν ( εκτος φορουμ η στατιστικη ειναι διαφορετικη)
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 15, 2009, 01:24:09 pm από zizoulis »

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #1871 στις: Απριλίου 09, 2009, 01:16:46 pm »
κοιτα, πιστευω οτι η επετηριδα δεν μπορει πλεον να ισχυσει γιατι ειμαστε 19000 φιλολογοι!!!!
θεωρω οτι οταν ξεκινησε ο διαγωνισμος και καταργηθηκε η επετηριδα (1997?) εγινε κακος σχεδιασμος εις βαρος των παλαιων. αυτο δυστυχως ηταν πληγμα και αδικια καταφορη.
που ηταν τοτε η ΟΛΜΕ κλπ κλπ ?
 για τεμπονερα κλπ .... πρωτοι ειναι στις παντιερες,στις ιδεες και στα ταραταντζουμ.....

μπρε, αμα σας λεω εγω για κακως εννοουμενο συνδικαλισμο που μονο στοχο εχουν το θωκο, εγω τα λεω εγω τα ακουω....

αντε, να μου στειλει ο αδελφος μου τη μηχανη απο τη Χιο, να κανω καμια σουζα στη παραλιακη να ξεχαστω λιγακι....
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 09, 2009, 01:19:09 pm από Μarkos »

Αποσυνδεδεμένος sharon

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1872 στις: Απριλίου 09, 2009, 02:05:12 pm »
καλά όταν ακούω για τους τρίτεκνους τα όσα τους σούρνετε κάτι φορές  ... γιατί έτσι?
 ούτε εύκολα μεγαλώνουν τα τρια παιδια στις μέρες μας , ούτε προηγούνται μόνο οι τρίτεκνοι εκπαιδευτικοί.. όλοι οι τρίτεκνοι  απ τη στιγμή που έγιναν σχεδον πολύτεκνοι.. παίρνουν ένα μικρό βοήθημα και σε όλες τις προκηρύξεις ένα ποσοστό των θέσεων προορίζεται γι αυτούς...
νομίζω ότι δεν αφορά κανέναν το αν το τρίτο παιδί το έκαναν για να διοριστούν και όχι από αγάπη και άλλα τέτοια.. αυτό είναι ζήτημα αυτών που
κάνουν τα παιδιά και κανενός άλλου..ούτε εμείς τους τα μεγαλώνουμε και τέλος, ούτε τις θέσεις μας παίρνουν..
νομίζω ότι οι κατηγορίες --τρίτεκνοι, 24μηνο+ασεπ,30μηνο, διορισμός από ενιαίο με το 40% -- θα έπρεπε να αποτελούν όλοι μαζί το 40% των διοριστέων.. το υπόλοιπο 60% με το γραπτό διαγωνισμό..
(δεν έχω τρια παιδιά , γιατί έτσι θα θεωρούταν ότι μεροληπτώ)

Αποσυνδεδεμένος συννεφούλα

• Πλήρες μέλος
  • φωτο: σύννεφα στο
    • Προφίλ
« Απάντηση #1873 στις: Απριλίου 09, 2009, 03:20:39 pm »
κοιτα, πιστευω οτι η επετηριδα δεν μπορει πλεον να ισχυσει γιατι ειμαστε 19000 φιλολογοι!!!!
και βάλε!!!
θεωρω οτι οταν ξεκινησε ο διαγωνισμος και καταργηθηκε η επετηριδα (1997?) εγινε κακος σχεδιασμος εις βαρος των παλαιων. αυτο δυστυχως ηταν πληγμα και αδικια καταφορη.
ο κακός σχεδιασμός και η μη πρόβλεψη των επιπτώσεων (σε οποιδήποτε θέμα) έχουν αναχθεί σε ειδικότητα, στα ελληνικά δεδομένα
που ηταν τοτε η ΟΛΜΕ κλπ κλπ ?
?????????
για τεμπονερα κλπ .... πρωτοι ειναι στις παντιερες,στις ιδεες και στα ταραταντζουμ.....

μπρε, αμα σας λεω εγω για κακως εννοουμενο συνδικαλισμο που μονο στοχο εχουν το θωκο, εγω τα λεω εγω τα ακουω....
+++++++
αντε, να μου στειλει ο αδελφος μου τη μηχανη απο τη Χιο, να κανω καμια σουζα στη παραλιακη να ξεχαστω λιγακι....
ψυχραιμία! (καλά, μην το πάρεις και τοις μετρητοίς, απλώς ήθελα να σχολιάσω και εδώ, για να είναι ασορτί με τα άλλα)
H ομορφιά θα σώσει τον κόσμο, Φ.Ντοστογιέφσκι

"Καθένας μας κρύβει μέσα του μιαν αναπάντεχη άνοιξη" Α.Κ.

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #1874 στις: Απριλίου 09, 2009, 03:26:06 pm »
πολυ εξυπνο αυτο που εκανες με τα ....χρωματα συννεφουλα.
εγω δεν τα καταφερνω αυτα τα ...παιχνιδια. ειμαι " πεζος"

θεσ/νικη εισαι?  αντε οταν ανεβω θα μου το μαθεις.

στο θεμα μας τωρα....(συγγνωμη)

Αποσυνδεδεμένος Γιώργος Α

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #1875 στις: Απριλίου 12, 2009, 09:38:07 pm »
Mιας και το θέμα είναι "Συμβουλές-Προτάσεις για τον επόμενο ΑΣΕΠ - ΠΕ 02" θέλω να σας ρωτήσω κάτι που δεν έχω καταλάβει ακριβώς. Αν θέλεις να τα πας καλά στον ΑΣΕΠ πρέπει να διαβάσεις και τα σχολικά συν τα βιβλια του καθηγητή εκτός από αυτά που διδαχθήκαμε στο πανεπιστήμιο, σωστά; Σε τι ποσοστό χρειάζεται διάβασμα από τα ακαδημαικά βιβλία και από τα σχολικά; Ένα 60-40 αντίστοιχα;
Υ.Γ.: Δειλά δειλά και για πρώτη φορά (καινούριος στον αγώνα), σκέφτομαι να προετοιμαστώ για ασεπ. Παρακαλώ, τα φώτα σας.
Ovidius poeta in terra Pontica exulat.  ;)

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182525
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 684
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)