0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλε όχι, μην αρπάζεσαι ! Απλά είμαι λίγο φράσκια στο κουρμπέτι και προσπαθώ να αξιολογήσω ποιά από αυτά που ακούω κατά καιρούς έχουν βάση και ποιά όχι... Καλά αποτελέσματα σε όλους σας (για μένα δεν υπάρχει ελπίδα... )
No problem LK !! Ευχαριστώ για το κουράγιο που μου δίνεις, αν και για μένα πραγματικά δεν υπάρχει ελπίδα. εκείνη η Ιστορία με ξέσκισε...!
Maryvas, αυτό είναι συνηθισμένο που λες για όσους δίνουν πρώτη φορά, αλλά και γενικότερα για όσους δίνουν εξετάσεις με αξιώσεις. Εγώ διαπίστωσα που έκανα λάθος στην τακτική μου. Περιμένω, βέβαια, και στην ειδική διδακτική και στ' αρχαία να δω τι έκανα. Και εσύ ψάξε να βρεις τι είναι αυτό που δε σε άφησε ν' αποδώσεις, τι πρεπει να διορθώσεις στη στρατηγική που ακολουθείς, γιατί ο ΑΣΕΠ δεν είναι θέμα διαβάσματος, αλλά στρατηγικής!
Σ' αυτό που λες συμφωνώ απόλυτα!Ο καθένας έχει τον δικό του τρόπο διαβάσματος και αφομοίωσης της ύλης.Λες ότι "η διδακτική πείρα είναι πολύ σημαντικότερη από το διάβασμα".Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω.Ναι, η διδασκαλία είναι σημαντική, αλλά, αν δεν έχεις διαβάσει και μάθει ότιΜε το Σύμφωνο της Καζέρτας ανατέθηκε η διοίκηση των στρατιωτικών δυνάμεων στην Ελλάδα σε