0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Alexis2, επειδη ειμαι απο τα πρωτακια του ΑΣΕΠ, αφου το πτυχιο μου το παιρνω τον ερχομενο Φλεβαρη, ακουω διαφορες γνωμες για την υλη του ΑΣΕΠ κ ηδη μαζευω βιβλιογραφια. Ακουω λοιπον συνεχως για τα σχολικα κι επειδη ειμαι πραγματικα εκτος κλιματος θα ηθελα να ρωτησω το εξης. Η υλη που θα βγει για τη λογοτεχνια π.χ., δε θα αφορα σε κειμενα που διδασκονται στη δευτεροβαθμια?Υποθετω πως ναι. Οι αναλυσεις ομως ολων αυτων των κειμενων που υπαρχουν?Περα απο τα βιβλια του καθηγητη εννοω.Σε καποιους εμπειρους ισως φαινονται αφελη αυτα, αλλα οποιος μπορει να βοηθησει θα το εκτιμουσα πολυ....ευχαριστω!
καλησπέρα. κάποιοι τόμοι της ιστορίας του ελληνικού έθνους στο rapidshare είναι σε μορφή rar, πώς μπορώ να τα ανοίξω?ευχαριστώ
για να διοριστείς με το 24μηνο πρεπει να έχεις τουλάχιστον μία επιτυχία ΑΣΕΠ. 24μηνο σημαίνει 24 μήνες καθαρής προϋπηρεσίας , όχι λόλου χάρη μόρια από ΑΣΕΠ, γιατί αυτά χάνονται μετά απο 2 χρόνια
Παράθεση από: stroumfita στις Οκτωβρίου 09, 2009, 09:41:59 amγια να διοριστείς με το 24μηνο πρεπει να έχεις τουλάχιστον μία επιτυχία ΑΣΕΠ. 24μηνο σημαίνει 24 μήνες καθαρής προϋπηρεσίας , όχι λόλου χάρη μόρια από ΑΣΕΠ, γιατί αυτά χάνονται μετά απο 2 χρόνιαδηλαδη προυπηρεσια πως?σαν αναπληρωτρια?οποιος εχει εστω και μια επιτυχια σε ασεπ διοριζεται?ας μου εξηγησει καποιος,σας παρακαλω