0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
περιπου καταλαβα.δηλ αν διοριστεις ωρομισθιος,εχεις πιθανοτητες να διοριστεις μονιμος?
Συνάδελφοι καλησπέρα!Είμαι καινούργια στο foroum και θέλω την βοήθεια σας γισ το θεμα του ασεπ.Τελείωσα την φιλολογία και σκέφτομαι να δώσω στον επόμενο διαγωνισμό.Πιστεύετε πως πρέπει να αρχίσω την προετοιμασία απο τωρα....,τι βιβλία πρέπει να πάρω,να πάω φροντιστήριο,απο ποιο μάθημα πρέπει σιγά-σιγά να αρχισω.Γενικά οτιδήποτε μου προτείνετε θα με βοηθήσει πολύ γιατί έχω πελαγώσει!
Σε ευχαριστώ eleni!Κάτι ακόμη........Θεωρείς οτι πρέπει να αρχίσω απο τώρα το διάβασμα ή είναι ακόμη νωρίς
καλημερα! stergia να την ακους την maryvas.. ..εμενα περυσι με βοηθησε παρα παρα πολυ και την ευχαριστω ... κοιτα το ποτε αρχιζει κανεις ειναι λιγο σχετικο...αλλα προγραμματα...αλλες υποχρεωσεις....ο καθενας μας...τωρα οσο το δυνατον νωριτερα αρχισεις.....και οσο το δυνατον περισσοτερος επαναληψεις μπορεσεις να κανεις σαφως θα ειναι καλυτερα.....απλα να αρχισεις με τα μαθηματα που δεν προκειται να αλλαξουν....(π.χ γραμματολογιες..παιδαγωγικα...) για να μην κλαις μετα "χαμενες ωρες"...οτιδηποτε αλλη απορια εχεις η σου ερχεται στο μυαλο....να ρωτας..........