0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
γεια σας! θα μπορούσε κάποιος να μου πει τον ακριβή τίτλο της γραμματολογίας του γεωργοπαπαδάκου?
Παράθεση από: nafsi στις Νοεμβρίου 01, 2009, 10:35:27 pmγεια σας! θα μπορούσε κάποιος να μου πει τον ακριβή τίτλο της γραμματολογίας του γεωργοπαπαδάκου?Α. ΓΕΩΡΓΟΠΑΠΑΔΑΚΟΥ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΛΟΓΙΑ.από τις αρχές ως το τέλος του 6ου μ.Χ. αιώνα.ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.
Καλημέρα παιδιά.... τι κάνετε; Σκέφτομαι τελικά να ξεκινήσω το διάβασμα από τα Παιδαγωγικά. Ωστόσο, έχω μπερδευτεί λιγάκι. Είδα στη Συγκεντρωτική
καλημερα!για το ματσαγγουρα δεν ξερω να σου απαντησω εφοσον δεν το εχω διαβασει. το βιβλιο του καψαλη το ειχαμε στο πανεπιστημιο. προσωπικα θα το διαβαζα ετσι λιγο στην αρχη για μια πρωτη γευση. αυτο που εχω ξαναπροτεινει πολλες φορες (στο τελος θα νομιζουν οτι βγαζω ποσοστα) ειναι του κασσωτακη-φλουρη "μαθηση και διδασκαλια". το συγκεκριμενο βιβλιο μ'αρεσει γιατι τα εχει οργανωμενα. δλδ ο πρωτος τομος εχει θεωριες μαθησης κ ο β'τομος εχει για τη διδασκαλια γενικοτερα. εγω επειδη δεν ειχα προλαβει δε διαβασα καν το β'τομο. σε παλιοτερους ασεπ απ'ο,τι γνωριζω ζητουσαν θεωριες μαθησης. στους 3 ομως τελευταιους δε ζητανε τοσο πολυ. περισσοτερο ρωτανε ερωτησεις του στυλ "τι θα εκανες αν ο μαθητης εκανε το ταδε πραγμα" κτλ. οι απαντησεις αυτες συνηθως βγαινουν εμπειρικα. δλδ αν εχεις στο μυαλο σου οτι ποτε δε φταιει ο μαθητης τη βρισκεις επειδη ομως στους τελευταιους ασεπ εβαλαν ελαχιστες θεωριες μαθησης αυτο δε σημαινει οτι δε θα βαλουν φετος. οποτε εσυ πρεπει να τις εχεις διαβασει. το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να ανατρεξεις στα παλαιοτερα θεματα παιδαγωγικων κ να λυνεις τεστς που εχει στην αλφαβητα για να εξοικειωθεις με το στυλ ερωτησεων