0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: bubuka στις Δεκεμβρίου 01, 2009, 06:56:47 amκαλημερα.το πρασινο-κιτρινο συντακτικο, παλια ηταν εκδοσεις κοκοτσακη.τωρα κυκλοφορει στη δημοτικη απο τις εκδοσεις αναστασακη-αν δεν κανω λαθος-και οι συγγραφεις ειναι Αναγνωστοπουλος και Ασωνιτης. καλο διαβασμα σε ολουςbubuka, ευχαριστω για τη διορθωση σου. δυστυχως, δεν προλαβα χτες να ριξω μια ματια,για να ειμαι ειλικρινης ουτε καν το σκεφτηκα. παντως ετσι ειναι, οπως τα λες. εχω βεβαια το παλιο γιαυτο ειπα εκδοσεις κοκοτσακη.
καλημερα.το πρασινο-κιτρινο συντακτικο, παλια ηταν εκδοσεις κοκοτσακη.τωρα κυκλοφορει στη δημοτικη απο τις εκδοσεις αναστασακη-αν δεν κανω λαθος-και οι συγγραφεις ειναι Αναγνωστοπουλος και Ασωνιτης. καλο διαβασμα σε ολους
Καλησπέρα σε όλους! Μήπως θα μπορούσε να μου προτείνει κανείς βιβλίο για τα παιδαγωγικά;Έχω ακούσει ότι κυκλοφορούν πολλα με λάθη γεγονός που με αγχώνει..Σας ευχαριστώ πολύ...
Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!Μήπως υπάρχει και καμιά πρόταση για γενική διδακτική;;
η ageliki87 σου προτεινε το 2τομο φλουρη-κασσωτακη. ο β'τομος ειναι και για γενικη διδακτικη.
Παράθεση από: MARKOS στις Δεκεμβρίου 01, 2009, 08:01:23 pmη ageliki87 σου προτεινε το 2τομο φλουρη-κασσωτακη. ο β'τομος ειναι και για γενικη διδακτικη.Ευχαριστώ Μάρκο... ξέχασα να το αναφέρω Περιμένουμε να μας πεις για τα βιβλία της ιστορίας... Καλο βράδυ σε όλους!
Καλημερα σας.Μια ερωτηση θα θελα να κανω.Εκτος απο την ιστορια της νεοελληνικης γραμματολογιας του σχολειου και του Πολιτη τι αλλο πρεπει να διαβασουμε στην λογοτεχνια?