0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημερα!Μια ερωτηση.Την ιστορια της αρχαιας ελληνικης γραμματειας Α',
ωχ....καταλαβα!οποτε με βαθμο πτυχιου 6,5 μαλλον πρεπει να γραψω πολυυυυυυυυ καλα για να ελπιζω,ετσι?απο την αλλη ομως κ 8 να εχεις σαν βαθμο, παλι δεν σου εξασφαλιζει κατι αν γραψεις κοντα στη βαση?απο την αλλη λογικα μετραει που περιπου κινουνται κ οι αλλοι υποψηφιοι αναφορικα με τους βαθμους.δηλ.αν οι περισσοτεροι ειναι κοντα στο 7,καποιος με 5,5 δεν εχει πολλες ελπιδες κ βασιζεται σε πολυ μεγαλο ποσοστο στο τι θα γραψει.ευχαριστω για την ενημερωση γιατι δεν εχω επαφη ακομα με τα πραγματα μιας κ ειναι νεα στο φορουμ κ προσπαθω να δω αν τελικα ο διορισμος ειναι ενα "απιαστο" ονειρο η παλευεται...
maryvas,να υποθεσω πως ελιωσες για 1 χρονο και βαλε,ετσι...?Δωσε και σε μας καμια συμβουλη....Μεθοδικοτητα,διαβασμα κ τυχη,αρκουν? (κ εγω η αφελης που πιστευα πως ο χαμηλος βαθμος απλα σε αποκλειει απο τα ιδιωτικα...δεν ειχα υπολογισει μαλλον τον ανταγωνισμο!)
ένα μόνο θα σε ρωτήσω..πως διαβάζει κανεις 10 και 14 ώρες τη μέρα;;εγώ ούτε 3 δε μπορώ.. μπράβο σου πάντως...
ευχαριστω! η αληθεια ειναι οτι δεν πιστευα στον εαυτο μου. απο καποια φαση κ μετα μονο πιστεψα κ φυσικα δεν πιστευα με τιποτα οτι θα ημουν στους διοριστεους αν σκεφτει κανεις κ την αναλογια . δεν πηγαινα για διορισμο. στοχος μου ειναι να παω οσο το δυνατον καλυτερα μπορουσα κ να εχω οσο το δυνατον καλυτερη σειρα στους επιτυχοντες κ να ειμαι απο τη μερια μου καλυμμενη, να τα εχω δλδ καλα με τον εαυτο μου. πραγματικα δεν το περιμενα με τιποτα.οσο για το αλλο θεμα (αν κ εκτος τοπικ) τωρα -φτου φτου μην το ματιασω -τα παμε μια χαρα με τα παιδακια μου. καθε φορα κ καλυτερα.νομιζω οτι σιγα σιγα αρχιζω κ κερδιζω το σεβασμο τους. σημερα δωσαμε κ ελεγχους κ ολα πηγαν κατ'ευχην. απο την αντιδραση των γονεων (γιατι φυσικα τα παιδακια τα λενε ολα στους γονεις) καταλαβα οτι μαλλον εχουν ακουσει καλα λογια.