0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
δεν εχω καταλαβει κατι.ο επομενος ασεπ το 2012 δεν θα γινει?για ποια προκηρυξη μιλαμε οτι θα γινει τον ιουνιο???
Παράθεση από: ioulitsa26 στις Απριλίου 27, 2010, 06:57:18 pmδεν εχω καταλαβει κατι.ο επομενος ασεπ το 2012 δεν θα γινει?για ποια προκηρυξη μιλαμε οτι θα γινει τον ιουνιο???Καμία προκήρυξη τον Ιούνιο! Απλώς τύπωσαν το ένθετο για να πουλήσουν αλλά τους πρόλαβε ο τυφώνας Αννούλα...
Θα μπορούσε κάποιος να μου πει τις σελίδες των σχολικών βιβλίων της ιστορίας οι οποίες ήταν στην τελευταία ύλη για το ΑΣΕΠ;;Συγγνώμη αν η ερώτηση έχει ξανατεθεί ή αν είμαι σε λάθος θέμα...Ευχαριστώ.
είμαι νέος στο κλάδο των φιλολόγων και θα δώσω για πρώτη φορά ΑΣΕΠ στον επόμενο. Θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια αλλαγή. Δηλ, θα δώσουμε γνωστικό? (κάτι είχα ακούσει για κατάργηση του! σωστά καταλαβα?)ευχαριστώ πολύ για την όποια βοήθεια !!(εδω στην επαρχία-Ξάνθη-τα πράγματα είναι πολύ πιο δύσκολα για μια σωστή προετοιμασία,.....δεν ξέρω αν συμφωνείται....)
συναδελφοι θα το ξαναπω...που ακουσατε οτι το πιστ.παιδ.επ. το χρειαζομαστε εμεις οι φιλολογοι...στο φεκ το λεεκ ξεκαθαρα πως οι καθηγητικες σχολες δεν το χρειαζονται...μην μπερδευετε τον κοσμο ειδικα τον νεο που δεν πολυξερει...οσο για τον ασεπ,σου προτεινω διαβασμα απο τωρα.οχι εντατικο αλλα σταθερο και οργανωμενο.θα κανει καλο και σε σενα για τα ιδιατερα σου.το μεταπτυχιακο θα σου απορροφησει πολλη ενεργεια και δεν αξιζει για 2 χρονια να τρεχεις για 2 μορια(τοσα δεν ειναι??)...καλυτερα διοχετευσε την ενεργεια σου αλλου.στο λεω εκ πειρας.οχι προσωπικης αλλα απο δικο μου προσωπο.οπως και να χει,καλη υπομονη σε ολους μας!!!