*

Αποστολέας Θέμα: Συμβουλές-Προτάσεις για τον επόμενο ΑΣΕΠ - ΠΕ 02  (Αναγνώστηκε 694424 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος maritina

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ: Συμβουλές-Προτάσεις για τον επόμενο ΑΣΕΠ - ΠΕ 02
« Απάντηση #2408 στις: Απριλίου 26, 2010, 05:00:50 pm »
H Διαμαντω παρουσιαζει το νομοσχεδιοτωρα.....ηδη ακουσα ενα μερος στο sch.gr....οποιος προλαβει να παει ν ακουσει!δεν προλαβα αυτο που ειπε για το Πιστοποιητικο!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 21:59:13 »

Αποσυνδεδεμένος hope_x

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #2409 στις: Απριλίου 27, 2010, 04:30:47 pm »
όπως χθες τα νεα ετσι και σημερα το εθνος...στην ιδια εφημεριδα και οι 2 αποψεις...
θα προκυρηχθει τον ιουνιο και θα γινει μες το '10 http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11409&subid=2&pubid=11250961
θα γινει το 2012 http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11424&subid=2&pubid=11415029

αδιαφανες το ποτηρι οπως ειπε και μια συναδελφος πιο πανω και δε μπορουμε να δουμε τ εχει μεσα...

πάντως , αν χρησιμευει σε κατι, η αποψη πως θα προκυρηχθει ιουνιο ,όπου κια αναφερεται,εχει ως πηγη τη συναντηση διαμαντοπουλου-βεη ενω η αποψη για αναβολη ή δεν εχει καμια πηγη ή τις γνωστες "εγκυρες"και μυστικες πηγες.

τελοσπαντων! την καλησπέρα μου!

Αποσυνδεδεμένος fivo

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 02
    • Προφίλ
« Απάντηση #2410 στις: Απριλίου 27, 2010, 04:37:01 pm »
αλλα 'ντ' αλλα, της παρασκευης το γαλα.

υγ. νταρι νταρι, νταρι νταρι, στο γυαλο πετουν οι γλαροι! :P

Αποσυνδεδεμένος ioulitsa26

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #2411 στις: Απριλίου 27, 2010, 06:57:18 pm »
δεν εχω καταλαβει κατι.ο επομενος ασεπ το 2012 δεν θα γινει?για ποια προκηρυξη μιλαμε οτι θα γινει τον ιουνιο?????????

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 21:59:13 »

Αποσυνδεδεμένος nikgre

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #2412 στις: Απριλίου 27, 2010, 07:17:05 pm »
δεν εχω καταλαβει κατι.ο επομενος ασεπ το 2012 δεν θα γινει?για ποια προκηρυξη μιλαμε οτι θα γινει τον ιουνιο?????????
Καμία προκήρυξη τον Ιούνιο! Απλώς τύπωσαν το ένθετο για να πουλήσουν αλλά τους πρόλαβε ο τυφώνας Αννούλα...
ΠΕ 02

Αποσυνδεδεμένος stratos91

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #2413 στις: Απριλίου 27, 2010, 07:34:32 pm »
Καμία προκήρυξη τον Ιούνιο! Απλώς τύπωσαν το ένθετο για να πουλήσουν αλλά τους πρόλαβε ο τυφώνας Αννούλα...

Και καλά έκανε! Άλλα λαμόγια κι αυτοί!!

Αποσυνδεδεμένος nikonana

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2414 στις: Απριλίου 27, 2010, 10:07:40 pm »
Θα μπορούσε κάποιος να μου πει τις σελίδες των σχολικών βιβλίων της ιστορίας οι οποίες ήταν στην τελευταία ύλη για το ΑΣΕΠ;;
Συγγνώμη αν η ερώτηση έχει ξανατεθεί ή αν είμαι σε λάθος θέμα...
Ευχαριστώ.

Αποσυνδεδεμένος stratos91

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #2415 στις: Απριλίου 27, 2010, 10:12:02 pm »
Θα μπορούσε κάποιος να μου πει τις σελίδες των σχολικών βιβλίων της ιστορίας οι οποίες ήταν στην τελευταία ύλη για το ΑΣΕΠ;;
Συγγνώμη αν η ερώτηση έχει ξανατεθεί ή αν είμαι σε λάθος θέμα...
Ευχαριστώ.

Η ύλη στην ιστορία δεν ήταν συγκεκριμένες σελίδες σχολικών βιβλίων αλλά θεματικές ενότητες. Άχρηστες πάντως όπως δείχνουν τα πράγματα για τον επόμενο ΑΣΕΠ.

Αποσυνδεδεμένος frerar

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2416 στις: Απριλίου 28, 2010, 01:25:07 am »
Mακάρι να ήταν η ύλη σελίδες σχολικών βιβλίων...Τότε δε θα δυσφορούσαμε, ούτε θα αγανακτούσαμε διότι πολύ απλά θα τις διαβάζαμε και θα αριστεύαμε.....για παράδειγμα στον προηγούμενο ΑΣΕΠ ανάμεσα στα άλλα είδαμε και αυτό το φοβερό θέαμα: εξωτερική πολική της Ελλάδας από το 1830 έως σήμερα....Συγγνώμη αν γίνομαι λίγο εριστικός αλλά σου φαντάζει το συγκεκριμένο να περιλαμβάνεται στην ύλη σχολικών βιβλίων????????????...

Αποσυνδεδεμένος EXINOS-02

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #2417 στις: Ιουνίου 30, 2010, 02:41:47 pm »
είμαι νέος στο κλάδο των φιλολόγων και θα δώσω για πρώτη φορά ΑΣΕΠ στον επόμενο. Θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια αλλαγή. Δηλ, θα δώσουμε γνωστικό? (κάτι είχα ακούσει για κατάργηση του! σωστά καταλαβα?)
ευχαριστώ πολύ για την όποια βοήθεια !!
(εδω στην επαρχία-Ξάνθη-τα πράγματα είναι πολύ πιο δύσκολα για μια σωστή προετοιμασία,.....δεν ξέρω αν συμφωνείται....)

Αποσυνδεδεμένος nikgre

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2418 στις: Ιουνίου 30, 2010, 04:58:56 pm »
είμαι νέος στο κλάδο των φιλολόγων και θα δώσω για πρώτη φορά ΑΣΕΠ στον επόμενο. Θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια αλλαγή. Δηλ, θα δώσουμε γνωστικό? (κάτι είχα ακούσει για κατάργηση του! σωστά καταλαβα?)
ευχαριστώ πολύ για την όποια βοήθεια !!
(εδω στην επαρχία-Ξάνθη-τα πράγματα είναι πολύ πιο δύσκολα για μια σωστή προετοιμασία,.....δεν ξέρω αν συμφωνείται....)
EXINOS-02, όλα είναι ρευστά. Ακούστηκε ότι θα υποβαθμιστεί το γνωστικό και θα ενισχυθούν τα παιδαγωγικά-διδακτική. ΑΣΕΠ θα γίνει μάλλον αρχές του '12 (αν υπάρχει ακόμη ελληνικό κράτος... :-X :P :P). Το μόνο σίγουρο είναι ότι για τους δύο επόμενους ΑΣΕΠ δε θα χρειάζεται το πιστοποιητικό παιδαγωγικής επάρκειας. Χαλάρωσε, ψάξε για καμιά δουλειά (αν δεν πήγες φαντάρος, πήγαινε) και αν μπορείς κάνε κανένα μεταπτυχιακό. Η Κομοτηνή δίπλα είναι και το φιλολογικό του Δημοκριτείου έχει αξιόλογα και ενδιαφέροντα μεταπτυχιακά. Πάνω απ'όλα σου εύχομαι γερό στομάχι, γιατί ο κλάδος μας έχει τρομερές δυσκολίες και...φαγωμάρα!!
ΠΕ 02

Αποσυνδεδεμένος Vania

• Ιστορικό μέλος
  • οσο ζω....διαβαζω...
    • Προφίλ
« Απάντηση #2419 στις: Ιουλίου 08, 2010, 06:38:44 pm »
συναδελφοι θα το ξαναπω...που ακουσατε οτι το πιστ.παιδ.επ. το χρειαζομαστε εμεις οι φιλολογοι...στο φεκ το λεεκ ξεκαθαρα πως οι καθηγητικες σχολες δεν το χρειαζονται...μην μπερδευετε τον κοσμο ειδικα τον νεο που δεν πολυξερει...
οσο για τον ασεπ,σου προτεινω διαβασμα απο τωρα.οχι εντατικο αλλα σταθερο και οργανωμενο.θα κανει καλο και σε σενα για τα ιδιατερα σου.το μεταπτυχιακο θα σου απορροφησει πολλη ενεργεια και δεν αξιζει για 2 χρονια να τρεχεις για 2 μορια(τοσα δεν ειναι??)...καλυτερα διοχετευσε την ενεργεια σου αλλου.στο λεω εκ πειρας.οχι προσωπικης αλλα απο δικο μου προσωπο.
οπως και να χει,καλη υπομονη σε ολους μας!!!

Αποσυνδεδεμένος EXINOS-02

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #2420 στις: Ιουλίου 08, 2010, 07:39:07 pm »
nikgre σε ευχαριστώ πολύ. Φαντάρος εχω πάει και τωρα ψάχνω για καμιά δουλειά έστω του ποδαριού. Η Ξάνθη δυστυχώς δεν έχει πολλές ευκαιρίες για δουλειά. Γνωρίζω οτι είναι δύσκολα τα πράγματα, ειδικά για κάποιες ειδικότητες,όπως είναι και η δική μας.Κουράγιο σε όλους .Σας ευχαριστώ πολύ!!!

Αποσυνδεδεμένος Mariaaaa

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #2421 στις: Ιουλίου 08, 2010, 10:12:24 pm »
συναδελφοι θα το ξαναπω...που ακουσατε οτι το πιστ.παιδ.επ. το χρειαζομαστε εμεις οι φιλολογοι...στο φεκ το λεεκ ξεκαθαρα πως οι καθηγητικες σχολες δεν το χρειαζονται...μην μπερδευετε τον κοσμο ειδικα τον νεο που δεν πολυξερει...
οσο για τον ασεπ,σου προτεινω διαβασμα απο τωρα.οχι εντατικο αλλα σταθερο και οργανωμενο.θα κανει καλο και σε σενα για τα ιδιατερα σου.το μεταπτυχιακο θα σου απορροφησει πολλη ενεργεια και δεν αξιζει για 2 χρονια να τρεχεις για 2 μορια(τοσα δεν ειναι??)...καλυτερα διοχετευσε την ενεργεια σου αλλου.στο λεω εκ πειρας.οχι προσωπικης αλλα απο δικο μου προσωπο.
οπως και να χει,καλη υπομονη σε ολους μας!!!

και τι θα συμβουλεύατε  στους λίγο νεότερους που πρώτη φορά θα ασχοληθούμε με τον διαγωνισμό;; με τα νέα δεδομενα και τις αλλαγές που ακούγονται ότι ίσως θα γίνουν πώς να οργανώσουμε το διάβασμά μας και με τι να ξεκινήσουμε;; Κάτι παραπάνω θα γνωρίζετε!! :)

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182543
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 684
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)