*

Αποστολέας Θέμα: Συμβουλές-Προτάσεις για τον επόμενο ΑΣΕΠ - ΠΕ 02  (Αναγνώστηκε 694158 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος mary02

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ: Συμβουλές-Προτάσεις για τον επόμενο ΑΣΕΠ - ΠΕ 02
« Απάντηση #266 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2007, 09:14:58 am »
Μας έλυσες τα χέρια, Ιωάννα! Ξέρεις πόσο καιρό ψάχνω μερικά από αυτά τα βιβλία; Ευχαριστούμε πολύ!!!
Καλύτερα να κατανοείς λίγα παρά να παρανοείς πολλά...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 19:38:03 »

Αποσυνδεδεμένος YPATIA

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #267 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2007, 11:17:14 am »
Καλή σας μέρα και καλή εκ-παιδευτική μας χρονιά!!!

Είμαι καινούργιο μέλος και θα ήθελα εκ των προτέρων να σας ευχαριστήσω για τις όλες συμβουλές, βιβλιογραφικές προτάσεις και την ανιδιοτελή σας προφορά. Συμπάσχω μαζί σας καθότι και εγώ πήρα την απόφαση να προετοιμαστώ για να δώσω στον Ασεπ. Έπαθα ενα σοκ, πρέπει να πω, με την ύλη καθότι έχω καιρό να ασχοληθώ με το αντικείμενο. Προσπαθώ ωστόσο να μην αγχώνομαι και να μην απογοητεύομαι πριν καλά καλά ξεκινήσω. Συμφωνώ ως προς τη σειρά που ξεκινάει το διάβασμα: Νεο. λογοτεχνία & γλώσσα και αρχαία γραμματολογία για αρχή. Μετά το χάος!!!!! Για να κάνουμε και λίγη πλάκα!!!!
Ήθελα να ρωτήσω το εξής: Σχετικά με τα cd από το τηλέραμα τα κατέβασα μεν, δε μου τα ανοίγει δε. Υποψιάζομαι οτι πρέπει να έχω τα cd για να λειτουργήσει το πρόγραμμα. Ποιός μπορεί να με βοηθήσει;
Και κάτι ακόμα: Σε κάποια άλλη συζήτηση του pde κάτι πήρε το μάτι μου για μια συνάντηση των μελών. Ισχύει κάτι τέτοιο;
Σας χαιρετώ προς το παρόν.Α, και Καλό Σαββατοκύριακο!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος BOEMISSA

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #268 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2007, 11:30:40 am »
Καλημέρα σε όλους. Παίδες χαρά στο κουράγιο σας που ξεκινήσατε διάβασμα. Ομολογώ πως με αγχώσατε, ξαναζώ στιγμές του Ασέπ και δεν το αντέχω. Νομίζω πως είναι καλό που ξεκινήσατε τώρα που είστε ζεστοί και δεν έχετε το άγχος των εξετάσεων. Το θέμα είναι να υπάρχει αυτοσυγκέντρωση και κριτική ικανότητα. Είμαι δύο φορές επιτυχούσα στον Ασέπ και φέτος για πράτω φορά ελπίζω σε αναπληρώτρια. Δυστυχώς και εγώ δε θα αποφύγω τον επόμενο Ασέπ, αλλά μόλις που σκέφτομαι το διάβασμα εξαφανίζομαι. Και εγώ όταν θα ξεκινήσω το διάβασμα θα αρχίσω με Γραμματολογίες Αρχαίων και Νέων και κυρίως το Άγνωστο Μη σας πιάνει πανικός, δυστυχώς δεν ξέρουμε τι μας επιφυλάσσει ο επόμενος Ασέπ.
YPATIA καλώς ήρθες στην παρέα μας. Όλοι εδώ είναι πολύ γενναιόδωροι στις πληροφορίες τους. Όσο για τη συνάντηση που ρωτάς πρόκειται για τη συνάντηση των αδιορίστων, θα δημιουργήσουμε επίσημα έναν σύλλογο και σκοπός μας είναι να διεκδικήσουμε τα κεκτημένα μας. Μάλλον η συνάντηση πάει για το τελευταίο Σαβ/κο του Σεπτέμβρη. Πιστεύω μετά τις εκλογές ότι θα υπάρχει σχετική ανακοίνωση. Θα χαρούμε να ενωθείς μαζί μας.
Η μάθηση για όσους ευτυχούν είναι στολίδι και και για όσους ατυχούν καταφύγιο

Αποσυνδεδεμένος Rwxanh

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση -ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #269 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2007, 11:39:52 am »
ΥPATIA καλημέρα και καλώς ήρθες στην κοινότητα του PDE! Σχετικά με τα CD στις σελίδες 14-16 αυτού του topic τα υπόλοιπα παιδιά έχουν δώσει αναλυτικές πληροφορίες για το πως να τα ανοίξεις και να τα αποθηκεύσεις για να δουλέψουν. Ότι δουλεύουν είναι σίγουρο γιατί πολλοί από εδώ τα κατάφεραν να τα κατεβάσουν... Καλη επιτυχία στις προσπάθειές σου και καλό διάβασμα εύχομαι!!!
Μονάχη έγνοια η γλώσσα μου στις αμμουδιές του Ομήρου...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 19:38:03 »

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #270 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2007, 12:30:06 pm »
καλωσορίζω και γω την IPATYA στην παρέα μας.Παιδια θελω να ρωτήσω,
ειμαι στους επιτυχοντες του φετινου (δηλ του 2006) ασεπ, με 10.28 αν στον επόμενο ασεπ δεν ειμαι στους επιτυχόντες τοτε χανω τα μόρια αυτα; δηλ τα 5.14
Ο μαθητής κάνει τον δάσκαλο

Αποσυνδεδεμένος marion

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #271 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2007, 12:39:09 pm »
Καλημέρα markos.

Ακόμη και στη δυσάρεστη περίπτωση που είσαι μεταξύ των αποτυχόντων στον επόμενο διαγωνισμό (εννοείται ότι εύχομαι όλοι μας να είμαστε μεταξύ των διοριστέων) δε χάνεις για δύο ακόμη χρόνια τα μισά μόρια του προηγούμενου διαγωνισμού. Όπως επίσης κι αν καταφέρεις να μαζέψεις κάποια προϋπηρεσίθα από ωρομισθία ή ΠΔΣ αυτά δε χάνονται ποτέ.
" Κάθε χώρα έχει την κυβέρνηση που της αξίζει. "

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #272 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2007, 01:12:13 pm »
Ευχαριστώ πολύ,marion.
Ο μαθητής κάνει τον δάσκαλο

Αποσυνδεδεμένος kellykou

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #273 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2007, 07:50:26 pm »
Καλημέρα σε όλους. Παίδες χαρά στο κουράγιο σας που ξεκινήσατε διάβασμα. Ομολογώ πως με αγχώσατε, ξαναζώ στιγμές του Ασέπ και δεν το αντέχω. Νομίζω πως είναι καλό που ξεκινήσατε τώρα που είστε ζεστοί και δεν έχετε το άγχος των εξετάσεων. Το θέμα είναι να υπάρχει αυτοσυγκέντρωση και κριτική ικανότητα. Είμαι δύο φορές επιτυχούσα στον Ασέπ και φέτος για πράτω φορά ελπίζω σε αναπληρώτρια. Δυστυχώς και εγώ δε θα αποφύγω τον επόμενο Ασέπ, αλλά μόλις που σκέφτομαι το διάβασμα εξαφανίζομαι. Και εγώ όταν θα ξεκινήσω το διάβασμα θα αρχίσω με Γραμματολογίες Αρχαίων και Νέων και κυρίως το Άγνωστο Μη σας πιάνει πανικός, δυστυχώς δεν ξέρουμε τι μας επιφυλάσσει ο επόμενος Ασέπ.
YPATIA καλώς ήρθες στην παρέα μας. Όλοι εδώ είναι πολύ γενναιόδωροι στις πληροφορίες τους. Όσο για τη συνάντηση που ρωτάς πρόκειται για τη συνάντηση των αδιορίστων, θα δημιουργήσουμε επίσημα έναν σύλλογο και σκοπός μας είναι να διεκδικήσουμε τα κεκτημένα μας. Μάλλον η συνάντηση πάει για το τελευταίο Σαβ/κο του Σεπτέμβρη. Πιστεύω μετά τις εκλογές ότι θα υπάρχει σχετική ανακοίνωση. Θα χαρούμε να ενωθείς μαζί μας.
boemissa μας ειχες πει για κυρ. 30 Σεπτεμβριου. please μη το αλλαξεις γιατι και με άλλα παιδια που μιλάω τους συμφερει αυτη η ημερομηνια και προς θεου οχι Σαββατο γιατι καποιοι από μας δουλευουμε και Σαββατο. Ευχαριστω.

Αποσυνδεδεμένος BOEMISSA

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #274 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2007, 08:06:45 pm »
Kellykou,δυστυχώς δεν κανονίζω εγώ για την ημερομηνία, είμαι από επαρχία και θα ερθω. Περιμένω τους φίλους από την Αθήνα να την ορίσουν, αλλά προσανατολίζονται για Κυριακή. Ελπίζω από βδομάδα να οριστικοποιηθεί. Χαίρομαι που θέλουν να ερθουν πολλοί και πιστεύω πως θα δώσουμε ένα δυναμικό παρών.
Η μάθηση για όσους ευτυχούν είναι στολίδι και και για όσους ατυχούν καταφύγιο

Αποσυνδεδεμένος kellykou

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #275 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2007, 08:13:04 pm »
Εγω  ειμαι Πειραια και με άλλα παιδια που μιλαω απο επαρχια θεωρουσαμε σιγουρο το 30 κυριακη και κανονιζαμε για τοτε. Μην το αλλαξετε τελευταια στιγμη.

Αποσυνδεδεμένος swtia

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
    • ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΑ
« Απάντηση #276 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2007, 09:20:26 pm »
Καλημέρα markos.

Ακόμη και στη δυσάρεστη περίπτωση που είσαι μεταξύ των αποτυχόντων στον επόμενο διαγωνισμό (εννοείται ότι εύχομαι όλοι μας να είμαστε μεταξύ των διοριστέων) δε χάνεις για δύο ακόμη χρόνια τα μισά μόρια του προηγούμενου διαγωνισμού. Όπως επίσης κι αν καταφέρεις να μαζέψεις κάποια προϋπηρεσίθα από ωρομισθία ή ΠΔΣ αυτά δε χάνονται ποτέ.

Αποσυνδεδεμένος Syllas

• Ιστορικό μέλος
  • Ένας φακίρης, πολλοί φουκαράδες
    • Προφίλ
« Απάντηση #277 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2007, 09:34:25 pm »
Ό,τι πάρεις από ΠΔΣ δεν χάνεται ποτέ. Τα μόρια από ασεπ 2006 θα τα έχεις στο μισό μετά τον επόμενο ασεπ μέχρι να έρθει ο μεθεπόμενος, μετά χάνονται.

Αποσυνδεδεμένος syrrahm

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #278 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2007, 09:38:18 pm »
Τα μόρια του ΑΣΕΠ2007 τα έχουμε ολόκληρα για τα έτη 2007-8 και 2008-9  και μισά για τα έτη 2009-10 και 2010-11 .Μετά χάνονται εντελώς.Αυτά ισχύουν ανεξάρτητα από το αν ένας επιτυχών του φετινού ΑΣΕΠ είναι επιτυχών ή αποτυχών στον επόμενο ΑΣΕΠ  και ανεξάρτητα από το αν γίνει ωρομίσθιος κανονικού προγράμματος ή από  ΠΔΣ.Η marion εννοούσε ότι δε χάνονται ποτέ τα μόρια της ωρομισθίας κανονικού προγράμματος ή από ΠΔΣ.

Αποσυνδεδεμένος korina76

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • If you're gonna dream, dream high
    • Προφίλ
« Απάντηση #279 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2007, 11:33:25 pm »
30 Σεπτεμβρίου είναι πολύ καλά γιατί έτσι θα οργανωθούμε εγκαίρως και θα κινηθούμε μαζικά.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182527
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 684
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)