0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα σε όλους. Παίδες χαρά στο κουράγιο σας που ξεκινήσατε διάβασμα. Ομολογώ πως με αγχώσατε, ξαναζώ στιγμές του Ασέπ και δεν το αντέχω. Νομίζω πως είναι καλό που ξεκινήσατε τώρα που είστε ζεστοί και δεν έχετε το άγχος των εξετάσεων. Το θέμα είναι να υπάρχει αυτοσυγκέντρωση και κριτική ικανότητα. Είμαι δύο φορές επιτυχούσα στον Ασέπ και φέτος για πράτω φορά ελπίζω σε αναπληρώτρια. Δυστυχώς και εγώ δε θα αποφύγω τον επόμενο Ασέπ, αλλά μόλις που σκέφτομαι το διάβασμα εξαφανίζομαι. Και εγώ όταν θα ξεκινήσω το διάβασμα θα αρχίσω με Γραμματολογίες Αρχαίων και Νέων και κυρίως το Άγνωστο Μη σας πιάνει πανικός, δυστυχώς δεν ξέρουμε τι μας επιφυλάσσει ο επόμενος Ασέπ.YPATIA καλώς ήρθες στην παρέα μας. Όλοι εδώ είναι πολύ γενναιόδωροι στις πληροφορίες τους. Όσο για τη συνάντηση που ρωτάς πρόκειται για τη συνάντηση των αδιορίστων, θα δημιουργήσουμε επίσημα έναν σύλλογο και σκοπός μας είναι να διεκδικήσουμε τα κεκτημένα μας. Μάλλον η συνάντηση πάει για το τελευταίο Σαβ/κο του Σεπτέμβρη. Πιστεύω μετά τις εκλογές ότι θα υπάρχει σχετική ανακοίνωση. Θα χαρούμε να ενωθείς μαζί μας.
Καλημέρα markos.Ακόμη και στη δυσάρεστη περίπτωση που είσαι μεταξύ των αποτυχόντων στον επόμενο διαγωνισμό (εννοείται ότι εύχομαι όλοι μας να είμαστε μεταξύ των διοριστέων) δε χάνεις για δύο ακόμη χρόνια τα μισά μόρια του προηγούμενου διαγωνισμού. Όπως επίσης κι αν καταφέρεις να μαζέψεις κάποια προϋπηρεσίθα από ωρομισθία ή ΠΔΣ αυτά δε χάνονται ποτέ.