0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θάνο, για την παιδεία λεφτά??? Και οι κύριοι βουλευτές τι θα φάνε??? Κι εμένα τίποτα πια δεν μου φαίνεται παράξενο αλλά αν μπουν και τα λατινικά μέσα..... θα πεθάάάάάνω!!!!!!!!!!!!!
Ωραιοτατα Επι τεσσερα χρονια διαβαζω καπου 8 ωρες την ημερα δουλευοντας παραλληλα και εκανα μια τρυπα στο νερο. Αμα βαλουν και λατινικα που εχω να τα κανω 10 χρονια απο το πανεπιστημιο και δε τα εχω διδαξει ποτε δε με σωζει τιποτα. Θα προσλαβω φιλολογο για να κανει μαθηματα στη φιλολογο ..... Που καταντησαμε.....
Κατι ηξερε αυτος που δεν εκανε πανεπιστημιο και ας τον κατηγορουσαν για "φωτοσβεστη". Εβλεπε μακρια ο "αειμνηστος" Σου λεει τι να τους βαλω να παιρνουν πτυχια? Μηπως θα τους χρησιμεψουν και σε τιποτα? Σε αυτη τη χωρα οσο λιγοτερα ξερεις τοσο καλυτερα ειναι.
Λιγα τα λογια για τους Μαυρομιχαλαιους Γιατι θα με πιασει το Μανιατικο!!!
Κι εγώ είμαι από Ιστορικό-Αρχαιολογικό, αλλά είχα τον "λατινικούρα" Πίκουλα
Παράθεση από: kellykou στις Σεπτεμβρίου 20, 2007, 02:20:02 amΛιγα τα λογια για τους Μαυρομιχαλαιους Γιατι θα με πιασει το Μανιατικο!!! Μήπως είσαι από Μάνη;Πώς τέτοιαυποστήριξη στους Μαυρομιχαλαίους;Εγώ ζω Αθήνα αλλά κατάγομαι από Μάνη .Είμαι δύο φορές επιτυχούσα μή διοριστέα .Κάτι άλλο γιατί έφυγα από το θέμα .Έχει κυκλοφορήσει στο εμπόριο το βιβλίο Ιστορία της Αρχαίας ελληνικής Γραμματείας;