0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μάρκο,εσύ που έχεις καλές πηγές,πες μας ότι θα γίνει ασεπ το 13 αρχές 12...αλλιώς θα αρχίσω τα λεξοτανίλ!!
Σόρυ, απλώς όλοι θέλουμε να γίνει γρήγορα, για να διαβάσουμε λιγότερο. Όποιος κι ας είναι ο λόγος, να είναι για καλό...Αν πάλι είναι δύσκολη κατάσταση, να είναι περαστική!
να κανεις !!! ακου με....
Τι γινεται ρε παιδια με τις τοσες αλλαγες? στο επομενο ΑΣΕΠ ισχυουν? Απ οσα ξερω δεν ειναι καθορισμενη ουτε η ημερομηνιοα ουτε η υλη. Απλά δεν ειναι υποχρεωτικη η παιδαγωγικη επαρκεια (να κ κατι θετικο.... :p) Εμεις τι κανουμε? Προετοιμαζομαστε για τις εξετασεις ή ψαχνουμε για κανενα μεταπτυχιακο? Επισης ξερει κανενας πως μοριοδοτουνται τα μεταπτυχιακα του εξωτερικου? π.χ εγω εχω τελειωσει φιλολογια με ειδικευση στη γλωσσολογια κ θελω να κανω Master στη φωνητικη-φωνολογια.. Αξίζει ή τζάμπα κόπος???
Παράθεση από: MARKOS στις Οκτωβρίου 05, 2010, 10:56:56 pmνα κανεις !!! ακου με.... Άντε βρε που δίνεις και συμβουλές στον κόσμο για τον ΑΣΕΠ και τα μόρια....!!!
Εμεις τι κανουμε? Προετοιμαζομαστε για τις εξετασεις ή ψαχνουμε για κανενα μεταπτυχιακο?
παιδιά αφήστε τα μταπτυχιακά και διαβάστε σοβαρά για ασεπ!εγώ ξεκίνησα στο κλασικό της φιλολογίας αλλά μόλις είδα τι ζόρι έχει, τι απαιτήσεις και τι ώρες διάβασμα την κοπάνησα!!χίλιες φορές ασεπ!τουλάχιστον διαβάζουμε αρχαία στα αρχαία, όχι στα αγγλικά.....................