0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα. Το ποσες ωρες διαβάζει ο καθενας απο μας για τον ασεπ,θεωρώ οτι ειναι κατι προσωπικό,επομένως δεν πρεπει να "κολάμε" σε αυτα. εποικοδομήτικο ειναι το διαβασμα που το κανουμε οχι αναγκαστικά (εξαιρούνται οι 2 τελευταιοι μήνες πριν τη μερα του διαγωνισμου) αλλα με όρεξη,καλη διαθεση.τωρα βεβαια θα μου πειτε ορεξη και καλη διαθεση για διαβασμα ασεπ γίνεται;κι ομως πιστευω οτι γίνεται. οταν αποφασίζει καποιος να δώσει ασεπ και να το παρει στα σοβαρα!!
VITA καλωσήρθες.Θα σε παρακαλούσα να γράφεις με Ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.Ευχαριστώ
Καλησπέρα παιδιά!Είμαι καινούρια,πήρα πτυχίο τον Ιούλιο και θα προσπαθήσω να διαβάσω για τον ασεπ.Ευτυχώς που σας ανακάλυψα για να πάρω κουράγιο.Θα ήθελα να μου προτείνετε τεστ-βιβλίο για τα παιδαγωγικά.Έχω υπόψιν μου τα βιβλία του Ματσαγγούρα και του Καψάλη για θεωρία παιδαγ.-γεν.διδακτικής.Έχω αποφασίσει να πάω και φροντιστήριο για να μπω σε μία σειρά.Τέλειωσα στα Γιάννενα το κλασικό και στην σχολή δεν είχα κάποιο μάθημα σχετικά με τα παιδαγωγικά.Όπως καταλαβαίνετε έχω μαύρα μεσάνυχτα.Θά'θελα κάποιος να μου προτείνει κάποιο φροντιστήριο αν είναι ενημερωμένος και με πια βιβλία πρέπει να ασχοληθώ αρχικά.
Καλημέρα Vita και σ'ευχαριστώ για την πολύτιμη βοήθεια!!!Άγιος άνθρωπος όπως έχουν γράψει στη σχολή.Ναι την είχα και στα μαθήματα που δεν την είχα προσπάθησα να την πάρω σε άλλα εξάμηνα.