0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ευχαριστώ πολύ kellykou!
Γιατί λέτε μόνο για τον Κατσούρη;Ο Οικονόμου και ο Παπαμιχαήλ ας πούμε ήταν καλύτεροι; Όταν περνούσαν οι φοιτητές τα μαθήματά τους ήταν σαν να έπαιρναν πτυχίο!Εϊχε φρακάρει η φιλολογία μένοντας οι φοιτητές πέμπτο και έκτο έτος (για να μη πω και έβδομο) για να τους περάσουν μετά από πολλά βασανιστήρια. Και όμως αυτοί ακάθεκτοι(εκτός του Παπαμιχαήλ πλέον που συνταξιοδοτήθηκε) συνεχίζουν το "έργο" τους. Ευτυχώς που υπήρχε και η Παπαδημητρίου και περνούσαμε κανένα μάθημα με λιγότερο άγχος!Για μένα ο κορυφαίος καθηγητής που πέρασε ποτέ από τη σχολή και νιώθω πολύ τυχερή που τον πρόλαβα πριν πάρει σύνταξη είναι ο Κακριδής!
Κατσούρης!!!!!!!Κι όμως ξέρω άτομο που τον πέρασε με την πρώτη!!!!Ήμουν από τις τυχερές που είχα Ζωγράφου,την μικρή,μας ξεζούμισε κι αυτή αλλά τουλάχιστον γλυτώσαμε από του Χάρου τα δόντια!!Ας μ'ενημερώσει κάποιος για βιβλίο-τέστ στα Παιδαγωγικά.
Καλημέρα!Έδωσα στον προηγούμενο ΑΣΕΠ και πήγα και φροντιστήριο.Επιτυχούσα αλλά όχι διοριστέα!Πιστεύω ότι αν διδάσκεις δεν έχεις τόση ανάγκη να πας.Εγώ προσωπικά πήρα μεγάλη βοήθεια περισσότερο στα Νεα ελληνικά καθώς είναι το μάθημα που δεν συμπαθώ και το φροντιστήριο με έβαλε αρκετά στον τρόπο που πρέπει να το σκεφτώ.Αυτή τη φορά όμως δεν θα παρακολουθήσω γιατί επι της ουσίας όλα όσα σου διδάσκουν υπάρχουν στα βιβλία του καθηγητή και τις οδηγίες του παιδαγωγικού.Επίσης μια επιτυχούσα μου είπε ότι εκείνη έμεινε μόνο στα βιβλία του σχολείου!Πάντως καλό θα είναι να αρχίσεις με τα θεωρητικά , γραμματολογία αρχαία και νέα ,καθώς επίσης και με άγνωστα κείμενα.Πιο πολύ για το λεξιλόγιο και τη μετάφραση.Ελπίζω να βοήθησα!
Να'σαι καλά!Αν μπορείς στείλε μου το φροντιστήριο που πήγες σε προσωπικό sms!!!Παράθεση από: turpis στις Νοεμβρίου 01, 2007, 09:53:12 amΚαλημέρα!Έδωσα στον προηγούμενο ΑΣΕΠ και πήγα και φροντιστήριο.Επιτυχούσα αλλά όχι διοριστέα!Πιστεύω ότι αν διδάσκεις δεν έχεις τόση ανάγκη να πας.Εγώ προσωπικά πήρα μεγάλη βοήθεια περισσότερο στα Νεα ελληνικά καθώς είναι το μάθημα που δεν συμπαθώ και το φροντιστήριο με έβαλε αρκετά στον τρόπο που πρέπει να το σκεφτώ.Αυτή τη φορά όμως δεν θα παρακολουθήσω γιατί επι της ουσίας όλα όσα σου διδάσκουν υπάρχουν στα βιβλία του καθηγητή και τις οδηγίες του παιδαγωγικού.Επίσης μια επιτυχούσα μου είπε ότι εκείνη έμεινε μόνο στα βιβλία του σχολείου!Πάντως καλό θα είναι να αρχίσεις με τα θεωρητικά , γραμματολογία αρχαία και νέα ,καθώς επίσης και με άγνωστα κείμενα.Πιο πολύ για το λεξιλόγιο και τη μετάφραση.Ελπίζω να βοήθησα!