0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλό μεσημέρι και από μένα!Όλο λέω να ξεκινήσω διάβασμα και όλο το αναβάλλω.Δεν ξέρω καθόλου πως θα ξαναμπώ σ' αυτήν τη διαδικασία.Σχετικά με την ερώτηση για τη δραχμή μια φίλη μου είπε πως η απάντηση βρίσκεται στο βιβλίο της κατεύθυνσης της τρίτης λυκείου.Σας το μεταφέρω με επιφύλαξη όμως,γιατί δεν το έψαξα.
Παιδια, δεν ειπα οτι οι ερωτησεις ηταν απο την ιστ.ελλ.εθνους!ειπα,οτι καποιοι διαβασαν και ΙΕΕ (εγω παντως μονο τα σχολικα). γεγονος ειναι οτι το να μη δινουν βιβλιογραφια αφηνουν ολα τα ενδεχομενα ανοιχτα. καλο? / κακό? δεν ειμαι βεβαιος.
Είχε προτείνει κάποιος την θεματογραφία του Κωνσταντινίδη για τα αρχαία. τι ιδιαίτερο υπάρχει σε αυτή τη θεματογραφία και απο ποιες εκδόσεις κυκλοφορεί;
Τελικά μου φαίνεται ότι όσοι "σνομπάραμε" το διάβασμα από τα σχολικά την πατήσαμε!Μάλλον από εκεί πρέπει να ξεκινήσουμε αυτή τη φορά.
Καλή χρονιά σε όλους και διορισμένοι το 2008!!! Ξεκίνησα κι εγώ δειλά δειλά το διάβασμα από χθες... (αναγνώσεις ακόμα δηλαδή).Δεν χρειάζεται άγχος... Αυτή η χρονιά ίσως είναι η τυχερή ακόμα και αν δεν τύχαμε το φλουρί!!!