0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ρωξάνη, σχετικά με τα βιβλία του καθηγητή δε θεωρώ ότι βοηθούν τόσο στο γνωστικό όσο στη διδακτική, για την οποία και το διάβασμά τους, κρίνεται απαραίτητο.Για παράδειγμνα στα αρχαία που αναφέρεις, για τα περσινά ερωτήματα δε βοηθούσε το διάβασμα απ' το βιβλίο του καθηγητή. Νομίζω ότι ούτε και στο διαγωνισμό του 2005 βοηθούσε σε κάτι το διάβασμα απ' το βιβλία του καθηγητή, αν και δε συμμετείχα τότε.Τώρα, σε ότι αφορά στ' αρχαία (αν εννοείς βέβαια μόνο το γνωστικό, γιατί όπως είπαμε γα τη διδακτική είναι απαραίτητα τα βιβλία του καθηγητή, εφ'όσον επιλέξεις να εξεταστείς στο συγκεκριμένο μάθημα), θεωρώ ότι αν εστιάσεις σε μια καλή γραμματολογία εξωσχολική σε συνδιασμό με τη σχολική, διαβάσεις καλά τα σχολικά βιβλία (σε ό,τι τουλάχιστον αφορά στις εισαγωγές ακόμη και αυτά που δεν συμπεριλαμβάνονταν στον τελευταίο διαγωνισμό) και εξασκηθείς σε γραμματικοσυντακτικές ασκήσεις καθώς και πραγματολογικές θα είσαι εντάξει.
εχω την εξής απορία..... αν καποιος που θα δώσει ασέπ δεν εχει προυπηρεσία ωσ αναπλήρωτής ή ωρομίσθιος τί ελπίδες έχει στον ασεπ που έρχεται?μονο μήπωσ είναι επιτυχών ??
Παράθεση από: amaly στις Μαρτίου 03, 2008, 06:36:42 pmεχω την εξής απορία..... αν καποιος που θα δώσει ασέπ δεν εχει προυπηρεσία ωσ αναπλήρωτής ή ωρομίσθιος τί ελπίδες έχει στον ασεπ που έρχεται?μονο μήπωσ είναι επιτυχών ?? Όχι βέβαια. Αν γράψεις καλά δεν έχει σημασία η προϋπηρεσία. Εξάλλου, μπορεί να έχεις μεγάλη προϋπηρεσία και αν δεν είσαι επιτυχών -ουσα στο διαγωνισμό δεν προσμετρώνται για να είσαι στους διοριστέους
SOS!!! Ποιος μπορεί να με βοηθήσει για τον ΑΣΕΠ? Δεν έχει βγει ακόμα η ύλη και όταν θα βγει δεν θα προλάβω να διαβάσω. Ας μου προτείνει κάποιοσ στο τι πρέπει να διβάσω και τι βιλία. Επίσης θα ήθελα να με ενημερώσετε για το τι πρέπει να κάνω για να δουλέψω σε σχολείο δεύτερης ευκαιρίας, ή ως ωρομίσθια, ή να κάνω μαθήματα σε αλλοδαπούς...