0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Χαιρετώ όλους σας! παρακολουθώ το forum πολύ καιρό τώρα και θα ήθελα να ρωτήσω αν η προυπηρεσία στα σχολεία δεύτερης ευκαιρίας μετράει στον ασεπ. Άκουσα πως βγήκε η προκηρύξη για τους μόνιμους έχετε ακούσει κάτι για τους αδιόριστους;
Holton-Mackridge-Φιλιππάκη, νομίζω εκδ. Ελληνικά Γράμματα και του Μπαμπινιώτη (σε 2 τόμους), πάλι από τα Ελληνικά Γράμματα. Είναι ό,τι πιο σύγχρονο κυκλοφορεί και σε αυτές έχουν στηριχθεί τα νέα βιβλία του Γυμνασίου
Παράθεση από: dpelf στις Απριλίου 10, 2008, 03:34:38 pmΧαιρετώ όλους σας! παρακολουθώ το forum πολύ καιρό τώρα και θα ήθελα να ρωτήσω αν η προυπηρεσία στα σχολεία δεύτερης ευκαιρίας μετράει στον ασεπ. Άκουσα πως βγήκε η προκηρύξη για τους μόνιμους έχετε ακούσει κάτι για τους αδιόριστους; Εγώ πάλι κάπου διάβασα ότι μετράει η προϋπηρεσία από τα σχολεία δεύτερης ευκαιρίας, είναι το μοναδικό μέσω ΙΔΕΚΕ, του οποίου μετράει η προϋπηρεσία.Όσο για προκήρυξη στα σχολεία αυτά για αδιοριστους, δεν ξέρω καθόλου πότε και αν θα βγει προκήρυξη, ελπίζω σύντομα πάντως.
Ευχαριστώ πολύ την swtia... Νομίζω βασικά ότι ειδικά οι συγγραφείς στα αρχαία είναι δύσκολο να βγουν,εκτός αν αλλάξουν οι ραψωδίες στον Όμηρο.Να προσθέσουν είναι σίγουρα πιθανόν.Θα ήθελα όμως να ρωτήσω για τον Αριστοτέλη,ποιό βιβλίο εννοείς;Από τις εκδ.Ζήτρος που έχει εισαγωγή Λυπουρλή ή εκδ.University Press;Τα έχω δει κ τα δυο σε βιβλιογραφία.Και για τον Όμηρο, το 'Αναζήτηση και νόστος του Οδυσσέα' του Μαρωνίτη σας φαίνεται ότι μπορεί να διαβαστεί για το ασεπ;Το έχω στη βιβλιοθήκη μου αλλά μου φαίνεται δύσκολο.Και γω με γραμματολογία αρχαίων ασχολούμαι,με του Κακριδή είναι πολύ καλή, μόνο που δεν έχει τις υποθέσεις των τραγωδιών.
Παράθεση από: cynthia στις Απριλίου 10, 2008, 12:59:00 pmHolton-Mackridge-Φιλιππάκη, νομίζω εκδ. Ελληνικά Γράμματα και του Μπαμπινιώτη (σε 2 τόμους), πάλι από τα Ελληνικά Γράμματα. Είναι ό,τι πιο σύγχρονο κυκλοφορεί και σε αυτές έχουν στηριχθεί τα νέα βιβλία του Γυμνασίου Μήπως μπορείς να μου πεις ακριβή τίτλο,για να ψάξω την τιμή στο internet?