0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπερα συναδελφοι ηθελα να ρωτησω αν με 3 παιδια σε παιρνουν αναπληρωτη ή ωρομισθιο;
(...) Σκέφτομαι βέβαια και κάποιο μεταπτυχιακό με νέες τεχνολογίες (...)
η προϋπηρεσία αυτή δεν πιστεύω να μετράει για τον πίνακα των αναπληρωτών. Όταν θα γίνουν οι αιτήσεις το καλοκαίρι ρώτα για πιο σίγουρα στο υπουργείο. Μόνο για την μισθολογική και βαθμολογική εξέλιξη φαντάζομαι...με βάση αυτά που λες θα σε προέτρεπα για μεταπτυχιακό στη φιλολογία. Αν κάνεις άλλο μεταπτυχιακό που λες, δεν ξέρω που θα μπορούσες να το αξιοποιήσεις. Αν σε ενδιαφέρει ο χώρος της εκπαίδευσης το μεταπτυχιακό στην ειδικότητά σου θα ήταν ιδανικό. Θα πάρεις 2 μόρια στον ασεπ και θα σου αναγνωριστούν δύο χρόνια προυπηρεσίας. Αξιοποίησε τον χρόνο σου τώρα που είσαι μικρή. Για ασεπ βέβαια δεν ακούγεται τίποτα...
Παράθεση από: τυχερούλα2 στις Μαρτίου 07, 2013, 09:44:25 amη προϋπηρεσία αυτή δεν πιστεύω να μετράει για τον πίνακα των αναπληρωτών. Όταν θα γίνουν οι αιτήσεις το καλοκαίρι ρώτα για πιο σίγουρα στο υπουργείο. Μόνο για την μισθολογική και βαθμολογική εξέλιξη φαντάζομαι...με βάση αυτά που λες θα σε προέτρεπα για μεταπτυχιακό στη φιλολογία. Αν κάνεις άλλο μεταπτυχιακό που λες, δεν ξέρω που θα μπορούσες να το αξιοποιήσεις. Αν σε ενδιαφέρει ο χώρος της εκπαίδευσης το μεταπτυχιακό στην ειδικότητά σου θα ήταν ιδανικό. Θα πάρεις 2 μόρια στον ασεπ και θα σου αναγνωριστούν δύο χρόνια προυπηρεσίας. Αξιοποίησε τον χρόνο σου τώρα που είσαι μικρή. Για ασεπ βέβαια δεν ακούγεται τίποτα...Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση , θέλω όμως να σε / να σας ρωτήσω, πως θα μου αναγνωριστούν 2 χρόνια προϋπηρεσίας όπως γράφετε ; !Δηλαδή τα 2 μόρια που δίνει το μεταπτυχιακό ισοδυναμούν με 2 χρόνια προϋπηρεσίας ; ( Δίνουν εννοώ και τα δύο 2 μόρια, αν γνωρίζεται βέβαια , να είστε καλά )