0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: stratos91 στις Μαΐου 22, 2008, 02:18:02 pmΠιστεύω ότι βάζουμε τους γενικούς και ειδικούς στόχους που θέτουμε για την ενότητα μόνο που μας δίνεται. Όχι τους γενικούς σκοπούς κάθε μαθήματος. Aναλύουμε τους διδακτικούς στόχους της ενότητας,και κατά τη γνώμη μου ιεραρχημένους όπως δίνονται στο βιβλίο καθηγητή ώστε να φαίνεται ποιούς θα παραλείψουμε αν δεν προλάβουμεΠαράθεση από: markos στις Μαΐου 22, 2008, 02:06:23 pmκαι ο εξεταστης δεν θα καθισει τετοιες ωρες να διαβαζει κατεβατα στερεοτυπαεξαλλου δεν εχω συναντησει σχεδιο μαθηματος να ξεκιναει με τουγενικους σκοπους.κανω λαθος? Μάρκο εμείς πρέπει να τους γράψουμε όλους κατα τη γνώμη μου...Ο εξεταστής έχει την υποχρέωση να διαβάσει το κατεβατό.Δε νομίζω ότι έχουμε την πολυτέλεια να σκεφτούμε τους εξεταστές αλλά τους προσωπικούς μας στόχους....Οπότε ότι μας ζητάνε το γράφουμε είτε είναι κατεβατό είτε όχι...
Πιστεύω ότι βάζουμε τους γενικούς και ειδικούς στόχους που θέτουμε για την ενότητα μόνο που μας δίνεται. Όχι τους γενικούς σκοπούς κάθε μαθήματος.
και ο εξεταστης δεν θα καθισει τετοιες ωρες να διαβαζει κατεβατα στερεοτυπαεξαλλου δεν εχω συναντησει σχεδιο μαθηματος να ξεκιναει με τουγενικους σκοπους.κανω λαθος?
Εγώ δεν αποστήθισα ποτέ τους γενικούς σκοπούς και τους ειδικούς στόχους.
Παράθεση από: maryk στις Μαΐου 22, 2008, 02:41:16 pmΠαράθεση από: stratos91 στις Μαΐου 22, 2008, 02:18:02 pmΠιστεύω ότι βάζουμε τους γενικούς και ειδικούς στόχους που θέτουμε για την ενότητα μόνο που μας δίνεται. Όχι τους γενικούς σκοπούς κάθε μαθήματος. Aναλύουμε τους διδακτικούς στόχους της ενότητας,και κατά τη γνώμη μου ιεραρχημένους όπως δίνονται στο βιβλίο καθηγητή ώστε να φαίνεται ποιούς θα παραλείψουμε αν δεν προλάβουμεΠαράθεση από: markos στις Μαΐου 22, 2008, 02:06:23 pmκαι ο εξεταστης δεν θα καθισει τετοιες ωρες να διαβαζει κατεβατα στερεοτυπαεξαλλου δεν εχω συναντησει σχεδιο μαθηματος να ξεκιναει με τουγενικους σκοπους.Ωστόσο, εάν δεν με απατά η μνήμη μου, σε παλαιότερο διαγωνισμό είχε τεθεί ως ερώτημα (νομίζω στο μάθημα των Α.Ε.) να αναγραφούν οι ειδικοί σκοποί του μαθήματος. Επειδή δεν είναι δα και τόσοι πολλοί, καλόν είναι πιστεύω να τους γνωρίζουμε για παν ενδεχόμενο.κανω λαθος? Μάρκο εμείς πρέπει να τους γράψουμε όλους κατα τη γνώμη μου...Ο εξεταστής έχει την υποχρέωση να διαβάσει το κατεβατό.Δε νομίζω ότι έχουμε την πολυτέλεια να σκεφτούμε τους εξεταστές αλλά τους προσωπικούς μας στόχους....Οπότε ότι μας ζητάνε το γράφουμε είτε είναι κατεβατό είτε όχι...Καλημέρα.Έχω πολύ καιρό να συμμετάσχω στην κουβέντα, γιατί με τις εξετάσεις των παιδιών, που χρόνος για πίτσι - πίτσι στο ίντερνετ... Γι'αυτό και απαντάω σε μια ερώτηση της 79-80 σελίδας...Εγώ δεν αποστήθισα ποτέ τους γενικούς σκοπούς και τους ειδικούς στόχους. 'Οταν όμως έφτασε η ώρα να γράψω τη διδακτική στην Ιστορία, έγραψα μόνη μου πού στοχεύω μ' αυτό το πλάνο μου και τι στοχεύω να μάθουν οι μαθητές μου από το συγκεκριμένο μάθημα. Στον ΑΣΕΠ του 06 πήρα 75 και στον ΑΣΕΠ του 07 -άκουσον, άκουσον!- 95 !!!... Άρα δεν παίζει ακριβώς ρόλο τι γράφεις, αλλά πώς το γράφεις...
Παράθεση από: stratos91 στις Μαΐου 22, 2008, 02:18:02 pmΠιστεύω ότι βάζουμε τους γενικούς και ειδικούς στόχους που θέτουμε για την ενότητα μόνο που μας δίνεται. Όχι τους γενικούς σκοπούς κάθε μαθήματος. Aναλύουμε τους διδακτικούς στόχους της ενότητας,και κατά τη γνώμη μου ιεραρχημένους όπως δίνονται στο βιβλίο καθηγητή ώστε να φαίνεται ποιούς θα παραλείψουμε αν δεν προλάβουμεΠαράθεση από: markos στις Μαΐου 22, 2008, 02:06:23 pmκαι ο εξεταστης δεν θα καθισει τετοιες ωρες να διαβαζει κατεβατα στερεοτυπαεξαλλου δεν εχω συναντησει σχεδιο μαθηματος να ξεκιναει με τουγενικους σκοπους.Ωστόσο, εάν δεν με απατά η μνήμη μου, σε παλαιότερο διαγωνισμό είχε τεθεί ως ερώτημα (νομίζω στο μάθημα των Α.Ε.) να αναγραφούν οι ειδικοί σκοποί του μαθήματος. Επειδή δεν είναι δα και τόσοι πολλοί, καλόν είναι πιστεύω να τους γνωρίζουμε για παν ενδεχόμενο.κανω λαθος? Μάρκο εμείς πρέπει να τους γράψουμε όλους κατα τη γνώμη μου...Ο εξεταστής έχει την υποχρέωση να διαβάσει το κατεβατό.Δε νομίζω ότι έχουμε την πολυτέλεια να σκεφτούμε τους εξεταστές αλλά τους προσωπικούς μας στόχους....Οπότε ότι μας ζητάνε το γράφουμε είτε είναι κατεβατό είτε όχι...
και ο εξεταστης δεν θα καθισει τετοιες ωρες να διαβαζει κατεβατα στερεοτυπαεξαλλου δεν εχω συναντησει σχεδιο μαθηματος να ξεκιναει με τουγενικους σκοπους.Ωστόσο, εάν δεν με απατά η μνήμη μου, σε παλαιότερο διαγωνισμό είχε τεθεί ως ερώτημα (νομίζω στο μάθημα των Α.Ε.) να αναγραφούν οι ειδικοί σκοποί του μαθήματος. Επειδή δεν είναι δα και τόσοι πολλοί, καλόν είναι πιστεύω να τους γνωρίζουμε για παν ενδεχόμενο.κανω λαθος?
Ήθελα να πω ότι καλόν είναι να γνωρίζουμε τους ειδικούς στόχους (τουλάχιστον του μαθήματος, στο οποίο και έχουμε αποφασίσει να εξεταστούμε στην ειδική διδακτική)
να ρωτησω κατι, πρεπει να ξερουμε τη μεταφραση της αντιγονης,ηθ.νικομαχεια κλπ?πιστευω οτι επειδη βαζουν αγνωστο δεν τη ζητουν. τη δινουν. ετσι δεν ειναι?
μπορει κανεις να ανοιξει την σελιδα του κεντρου εκπαιδευτικης ερευνας? www.kee.gr ?