0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κάτι που ήθελα να ρωτήσω από καιρό είναι το εξής: Αν στα πολλαπλής επιλογής δεν γνωρίζεις την απάντηση ή τουλάχιστον είσαι ανάμεσα σε 2 ή 3, ρισκάρεις ή δεν το απαντάς;
παιδια αφηστε ... 600 θεσεις για μας.. δεν ξερω αν το μαθατε... απογοητευση...
Παράθεση από: vifo στις Ιουνίου 26, 2008, 01:59:29 amΠαράθεση από: swtia στις Ιουνίου 25, 2008, 10:11:59 pmΠαράθεση από: vifo στις Ιουνίου 25, 2008, 07:49:36 pmΠαράθεση από: swtia στις Ιουνίου 25, 2008, 03:52:42 pmμπορει κανεις να ανοιξει την σελιδα του κεντρου εκπαιδευτικης ερευνας? www.kee.gr ?ουτε εγω μπορω εδω και μερες!γιατι ομως? λετε να το κλειδωσαν κιολας? στον προηγουμενο τα ειχαν κλειδωσει οκτωβρη νομιζω. θα ναι πολυ βλακες. θα μου πεις μονο γι αυτο ειναι βλακες??? ε να χαμε να λεγαμε... το κλειδωνουν;;;;;;;;;;;;; γιατι τι περιεχει τα μυστικα του κρατους;;;;;;;;;;;;;;;; Παράθεση από: NIKI 1977 στις Ιουνίου 25, 2008, 09:58:19 pmΚαι νομίζετε, ότι θα...κλάψει η ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας, αν δεν δώσει κανείς? Θα καλέσουν περισσότερους ωρομίσθιους από τις ήδη υπάρχουσες λίστες τους! Αυτοί θα βρούν λύσεις! Εμείς τί κάνουμε.. Πόσες θέσεις για ΠΕ02 ανακοινώθηκαν ακριβώς?οχι κοριτσακι μου, αλλα μονο ετσι θα καταργειτο ο ασεπ! για να μην καταθεσει κανεις αιτηση και παραβολο των 20ε(; περισσοτερων; θα δειξει...). αλλα οχι παλι καποια φυτα θα πουν "εγω θα διαβασω και θα διοριστω δεν πα να ναι και 13 οι θεσεις" και απτοητα θα συνεχισουν να ανταλλασσουν βιβλια προτασεις συμβουλες ...αηδια αισθανομαι. elenimak απο το στομα σου και στου Θεου τ αυτι...οσο για τα σιτε τα κλειδωνουν καποια στιγμη. και το κεε και το www.pi-schools.grευτυχως ομως σημερα ανοιγει
Παράθεση από: swtia στις Ιουνίου 25, 2008, 10:11:59 pmΠαράθεση από: vifo στις Ιουνίου 25, 2008, 07:49:36 pmΠαράθεση από: swtia στις Ιουνίου 25, 2008, 03:52:42 pmμπορει κανεις να ανοιξει την σελιδα του κεντρου εκπαιδευτικης ερευνας? www.kee.gr ?ουτε εγω μπορω εδω και μερες!γιατι ομως? λετε να το κλειδωσαν κιολας? στον προηγουμενο τα ειχαν κλειδωσει οκτωβρη νομιζω. θα ναι πολυ βλακες. θα μου πεις μονο γι αυτο ειναι βλακες??? ε να χαμε να λεγαμε... το κλειδωνουν;;;;;;;;;;;;; γιατι τι περιεχει τα μυστικα του κρατους;;;;;;;;;;;;;;;; Παράθεση από: NIKI 1977 στις Ιουνίου 25, 2008, 09:58:19 pmΚαι νομίζετε, ότι θα...κλάψει η ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας, αν δεν δώσει κανείς? Θα καλέσουν περισσότερους ωρομίσθιους από τις ήδη υπάρχουσες λίστες τους! Αυτοί θα βρούν λύσεις! Εμείς τί κάνουμε.. Πόσες θέσεις για ΠΕ02 ανακοινώθηκαν ακριβώς?οχι κοριτσακι μου, αλλα μονο ετσι θα καταργειτο ο ασεπ! για να μην καταθεσει κανεις αιτηση και παραβολο των 20ε(; περισσοτερων; θα δειξει...). αλλα οχι παλι καποια φυτα θα πουν "εγω θα διαβασω και θα διοριστω δεν πα να ναι και 13 οι θεσεις" και απτοητα θα συνεχισουν να ανταλλασσουν βιβλια προτασεις συμβουλες ...αηδια αισθανομαι.
Παράθεση από: vifo στις Ιουνίου 25, 2008, 07:49:36 pmΠαράθεση από: swtia στις Ιουνίου 25, 2008, 03:52:42 pmμπορει κανεις να ανοιξει την σελιδα του κεντρου εκπαιδευτικης ερευνας? www.kee.gr ?ουτε εγω μπορω εδω και μερες!γιατι ομως? λετε να το κλειδωσαν κιολας? στον προηγουμενο τα ειχαν κλειδωσει οκτωβρη νομιζω. θα ναι πολυ βλακες. θα μου πεις μονο γι αυτο ειναι βλακες??? ε να χαμε να λεγαμε...
Παράθεση από: swtia στις Ιουνίου 25, 2008, 03:52:42 pmμπορει κανεις να ανοιξει την σελιδα του κεντρου εκπαιδευτικης ερευνας? www.kee.gr ?ουτε εγω μπορω εδω και μερες!
μπορει κανεις να ανοιξει την σελιδα του κεντρου εκπαιδευτικης ερευνας? www.kee.gr ?
Και νομίζετε, ότι θα...κλάψει η ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας, αν δεν δώσει κανείς? Θα καλέσουν περισσότερους ωρομίσθιους από τις ήδη υπάρχουσες λίστες τους! Αυτοί θα βρούν λύσεις! Εμείς τί κάνουμε.. Πόσες θέσεις για ΠΕ02 ανακοινώθηκαν ακριβώς?
Παράθεση από: swtia στις Ιουνίου 26, 2008, 10:19:38 amΠαράθεση από: vifo στις Ιουνίου 26, 2008, 01:59:29 amΠαράθεση από: swtia στις Ιουνίου 25, 2008, 10:11:59 pmΠαράθεση από: vifo στις Ιουνίου 25, 2008, 07:49:36 pmΠαράθεση από: swtia στις Ιουνίου 25, 2008, 03:52:42 pmμπορει κανεις να ανοιξει την σελιδα του κεντρου εκπαιδευτικης ερευνας? www.kee.gr ?ουτε εγω μπορω εδω και μερες!γιατι ομως? λετε να το κλειδωσαν κιολας? στον προηγουμενο τα ειχαν κλειδωσει οκτωβρη νομιζω. θα ναι πολυ βλακες. θα μου πεις μονο γι αυτο ειναι βλακες??? ε να χαμε να λεγαμε... το κλειδωνουν;;;;;;;;;;;;; γιατι τι περιεχει τα μυστικα του κρατους;;;;;;;;;;;;;;;; Παράθεση από: NIKI 1977 στις Ιουνίου 25, 2008, 09:58:19 pmΚαι νομίζετε, ότι θα...κλάψει η ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας, αν δεν δώσει κανείς? Θα καλέσουν περισσότερους ωρομίσθιους από τις ήδη υπάρχουσες λίστες τους! Αυτοί θα βρούν λύσεις! Εμείς τί κάνουμε.. Πόσες θέσεις για ΠΕ02 ανακοινώθηκαν ακριβώς?οχι κοριτσακι μου, αλλα μονο ετσι θα καταργειτο ο ασεπ! για να μην καταθεσει κανεις αιτηση και παραβολο των 20ε(; περισσοτερων; θα δειξει...). αλλα οχι παλι καποια φυτα θα πουν "εγω θα διαβασω και θα διοριστω δεν πα να ναι και 13 οι θεσεις" και απτοητα θα συνεχισουν να ανταλλασσουν βιβλια προτασεις συμβουλες ...αηδια αισθανομαι. elenimak απο το στομα σου και στου Θεου τ αυτι...οσο για τα σιτε τα κλειδωνουν καποια στιγμη. και το κεε και το www.pi-schools.grευτυχως ομως σημερα ανοιγει Δεν μπορώ όμως να καταλάβω, γιατί να τα κλειδώνουν Swtia. Ποιο είναι πια το τόσο μεγάλο μυστικό, που πρέπει να διαφυλάξουν ως "κόρην οθφαλμού";;;;
Παράθεση από: pelazi στις Ιουνίου 10, 2008, 11:05:54 amΚάτι που ήθελα να ρωτήσω από καιρό είναι το εξής: Αν στα πολλαπλής επιλογής δεν γνωρίζεις την απάντηση ή τουλάχιστον είσαι ανάμεσα σε 2 ή 3, ρισκάρεις ή δεν το απαντάς;Εξαρτάται: αν κλίνεις μετά από πολλή σκέψη προς κάπου που σου φαίνεταἲ το σωστό, το ρισκάρεις... Προτείνω, πάντως, το ρίσκο να μην ξεπερνάει τις 4 ερωτήσεις (για ευνόητους λόγουυς... )
Είχα την εντύπωση ότι είναι καλύτερο να ρισκάρεις,παρά να μην απαντάς καθόλου. Κατατοπίστε με λίγο περί βαθμολογιών γιατί δεν έχω ιδέα..
Παράθεση από: NIKI 1977 στις Ιουνίου 28, 2008, 10:04:22 pmΕίχα την εντύπωση ότι είναι καλύτερο να ρισκάρεις,παρά να μην απαντάς καθόλου. Κατατοπίστε με λίγο περί βαθμολογιών γιατί δεν έχω ιδέα..Το καλύτερο είναι να μαρκάρεις το κουτάκι "δεν ξέρω" γιατί αν απαντήσεις λάθος έχεις αρνητική βαθμολογία.