0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: natassoulini στις Αυγούστου 29, 2011, 06:21:50 pmΚαιρός είναι ,νομίζω ,να αρχίσουν οι προβλέψεις για την πιθανή ημερομηνία ανακοίνωσης της Ά φάσης. Ο αιρετός Καψαλάκης, στη σελίδα του στο facebook, την Παρασκευή μας καληνύχτισε λέγοντας πως "το επόμενο σ/κ κάθε κατεργάρης θα πάει στον πάγκο του..." Μακάρι να έχει δίκιο γιατί εγώ πιστεύω πως για να γλυτώσει η Αννούλα χρήματα, θα μας καλέσει την ημέρα του αγιασμού να παρουσιαστούμε....Απ' την άλλη όμως αληθινός βγαίνει σε αυτά που λέει...οψόμεθα....Τωρα που ανακοινωθηκαν οι αποσπάσεις νομιζω ότι ειναι καιρός ..Τι λέτε ? ?
Καιρός είναι ,νομίζω ,να αρχίσουν οι προβλέψεις για την πιθανή ημερομηνία ανακοίνωσης της Ά φάσης. Ο αιρετός Καψαλάκης, στη σελίδα του στο facebook, την Παρασκευή μας καληνύχτισε λέγοντας πως "το επόμενο σ/κ κάθε κατεργάρης θα πάει στον πάγκο του..." Μακάρι να έχει δίκιο γιατί εγώ πιστεύω πως για να γλυτώσει η Αννούλα χρήματα, θα μας καλέσει την ημέρα του αγιασμού να παρουσιαστούμε....Απ' την άλλη όμως αληθινός βγαίνει σε αυτά που λέει...οψόμεθα....
Αύριο περνάω ψυχίατρο για το πιστοποιητικό υγείας το οποίο έληξε...4η χρονια δεν το δέχονται...Αν μου δείξει μια φωτογραφία της δεν την γλυτώνω την μπλουζίτσα....και τώρα με το μαύρισμα...θα γράφει!!!Έχει πουθενά συγκεντρωμένα τα δικαιολογητικά που καταθέτουμε με την πρόσληψη να κάνω και καμια επικύρωση?έψαχνα χθές αλλά μόνο για το πιστοποιητικό υγείας βρήκα θέμα.
Ισχύει για τρία χρόνια κρατάς το πρωτότυπο και δίνεις αντίγραφα...αλλά δεν θυμάμαι αν θέλουν επικύρωση...εγώ πέρσι που ήταν η τελευταία χρονιά που ίσχυε τους έδωσα το πρωτότυπο.
όποιος μπορεί ας τα μαζεύει ...γιατί δεν ξέρεις που θα είσαι! Εμένα την πρώτη χρονιά δεν μου έδωσαν άδεια να πάω στο νοσοκομείο ...11 με έβαλαν για ακτίνα και 11:30 έπρεπε να ήμουν στο σχολείο , μια ώρα μακριά και η προϊσταμένη ενώ την ειδοποίησα μου κράτησε και μούτρα...Το πάθημα γίνεται μάθημα!
Εμένα την πρώτη χρονιά δεν μου έδωσαν άδεια να πάω στο νοσοκομείο ...11 με έβαλαν για ακτίνα και 11:30 έπρεπε να ήμουν στο σχολείο , μια ώρα μακριά και η προϊσταμένη ενώ την ειδοποίησα μου κράτησε και μούτρα...Το πάθημα γίνεται μάθημα!
Αν μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει. Οποίος έχει βιβλιάριο ΙΚΑ πρέπει να κάνει τις εξετάσεις στο ΙΚΑ η΄ μπορεί να πάει και στο νοσοκομείο?