*

Αποστολέας Θέμα: Ά Φάση αναπληρωτών ΠΕ60  (Αναγνώστηκε 103345 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος baboulino

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ: Ά Φάση αναπληρωτών ΠΕ60
« Απάντηση #42 στις: Αυγούστου 31, 2011, 06:59:40 pm »
Καιρός είναι ,νομίζω ,να αρχίσουν οι προβλέψεις για την πιθανή ημερομηνία ανακοίνωσης της Ά φάσης. Ο αιρετός Καψαλάκης, στη σελίδα του στο facebook, την Παρασκευή μας καληνύχτισε λέγοντας πως "το επόμενο σ/κ κάθε κατεργάρης θα πάει στον πάγκο του..." Μακάρι να έχει δίκιο γιατί εγώ πιστεύω πως για να γλυτώσει η Αννούλα χρήματα, θα μας καλέσει την ημέρα του αγιασμού να παρουσιαστούμε....Απ' την άλλη όμως αληθινός βγαίνει σε αυτά που λέει...οψόμεθα....
Τωρα που ανακοινωθηκαν οι αποσπάσεις νομιζω ότι ειναι καιρός ..Τι λέτε ? ?

δυστυχώς δεν είναι ακόμα καιρός....βγήκαν οι αποσπάσεις και τώρα οι διευθύνσεις θα βγάλουν τις λειτουργικές υπεραριθμιες....οι αποσπασμένοι, νεοδιόριστοι και περσινοί διορισμένοι να τοποθετηθούν για να ανοίξει κανά σχολείο και στην καλύτερη τέλος της άλλης βδομάδας να βγουν και τα δικά μας

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:37:33 »

Αποσυνδεδεμένος μαματασουλινα

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
  • οσο ζω ελπιζω
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Αυγούστου 31, 2011, 07:09:18 pm »
Αύριο περνάω ψυχίατρο για το πιστοποιητικό υγείας το οποίο έληξε...4η χρονια δεν το δέχονται...Αν μου δείξει μια φωτογραφία της δεν την γλυτώνω την μπλουζίτσα....και τώρα με το μαύρισμα...θα γράφει!!!
Έχει πουθενά συγκεντρωμένα τα δικαιολογητικά που καταθέτουμε με την πρόσληψη να κάνω και καμια επικύρωση?
έψαχνα χθές αλλά μόνο για το πιστοποιητικό υγείας βρήκα θέμα.
εγω εκλεισα ραντεβου για ψυχιατρο στις27-10 δεν υπηρχε νωριτερα τωρα που το σκεφτομαι καλυτερα θα εχουν περασει οι πρωτες φασεις (ελπιζω)και αν θα χρειαζομαι βοηθεια θα την εχω και μαλιστα απο ειδικο!!!!!
μαμα γυναικα δασκαλα.......

Αποσυνδεδεμένος natassoulini

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Αυγούστου 31, 2011, 07:28:44 pm »
αφού βρήκες και τότε καλά είναι...εγώ για να εξυπηρετηθώ έκλεισα σε 2 νοσοκομεία....το ένα δεν είχε ακτινολόγο...το άλλο δεν είχε ψυχίατρο...ευτυχώς που είμαι στα σύνορα των 2 νομών!!!Αλλά τα 34 ευρώ ...σταθερή αξία  !
Σκέφτομαι,άρα υπάρχω....    ΠΕ 60

Αποσυνδεδεμένος try more..

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Αυγούστου 31, 2011, 07:37:19 pm »
να κάνω μια ερώτηση για το πιστοποιητικό υγείας?μια φορά καταθέτουμε το πιστοποιητικό?
εγώ το κατεθεσα περσι.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:37:33 »

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Αυγούστου 31, 2011, 07:42:06 pm »
Ισχύει για τρία χρόνια κρατάς το πρωτότυπο και δίνεις αντίγραφα...αλλά δεν θυμάμαι αν θέλουν επικύρωση...εγώ πέρσι που ήταν η τελευταία χρονιά που ίσχυε τους έδωσα το πρωτότυπο.

Αποσυνδεδεμένος try more..

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Αυγούστου 31, 2011, 07:44:59 pm »
Ισχύει για τρία χρόνια κρατάς το πρωτότυπο και δίνεις αντίγραφα...αλλά δεν θυμάμαι αν θέλουν επικύρωση...εγώ πέρσι που ήταν η τελευταία χρονιά που ίσχυε τους έδωσα το πρωτότυπο.

σ ευχαριστώ πολυ..

Αποσυνδεδεμένος trikie

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Αυγούστου 31, 2011, 07:57:56 pm »
Για τα δικαιολογητικά των αναπληρωτών δείτε εδώ

http://www.alfavita.gr/artro.php?id=10386

Για μένα βιάζεστε να βγάλετε πιστοποιητικό υγείας. Ξέρω βέβαια το κάνετε τώρα που υπάρχει καιρός, γιατί μετά με τη δουλειά....Και εγώ φέτος πρέπει να βγάλω καινούργιο. Το παλιό το είχα όντως για 3 χρόνια και θυμάμαι ότι είχα βγάλει στο ΙΚΑ ακτινογραφία θώρακος και την είδε και ο παθολόγος και μου έδωσε το χαρτί. Δεν πέρασα από ψυχίατρο που λένε τα δικαιολογητικά . Επίσης θυμηθείτε ότι υπάρχει περιθώριο ενός μήνα και ότι κάθε γραφείο όσον αφορά το πιστοποιητικό υγείας ζητά τα δικά του. π.χ. ξέρω για τους αναπληρωτές στις Κυκλάδες δεν ζητούν τίποτα. Υπάρχει χρόνος μην ανγχώνεστε.

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Αυγούστου 31, 2011, 08:11:51 pm »
όποιος μπορεί ας τα μαζεύει ...γιατί δεν  ξέρεις που θα είσαι! Εμένα την πρώτη χρονιά δεν μου έδωσαν άδεια να πάω στο νοσοκομείο ...11 με έβαλαν για ακτίνα και 11:30  έπρεπε να ήμουν στο σχολείο , μια ώρα μακριά και η προϊσταμένη ενώ την ειδοποίησα μου κράτησε και μούτρα...Το πάθημα γίνεται μάθημα!

Αποσυνδεδεμένος annoula1983

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #50 στις: Αυγούστου 31, 2011, 08:25:16 pm »
όποιος μπορεί ας τα μαζεύει ...γιατί δεν  ξέρεις που θα είσαι! Εμένα την πρώτη χρονιά δεν μου έδωσαν άδεια να πάω στο νοσοκομείο ...11 με έβαλαν για ακτίνα και 11:30  έπρεπε να ήμουν στο σχολείο , μια ώρα μακριά και η προϊσταμένη ενώ την ειδοποίησα μου κράτησε και μούτρα...Το πάθημα γίνεται μάθημα!

Έπρεπε η υπηρεσία να σου δώσει άδεια. Είναι υποχρεωμένη και άσε την κάθε προϋσταμένη να κάνει όσα μούτρα θέλει.
Σκάσε και κολύμπα!!!!!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος SOFI1981

• Πλήρες μέλος
  • ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΑ!!!!!!!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Αυγούστου 31, 2011, 09:57:37 pm »
Αν μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει. Οποίος έχει βιβλιάριο ΙΚΑ πρέπει να κάνει τις εξετάσεις  στο ΙΚΑ η΄ μπορεί να πάει και στο νοσοκομείο????

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Αυγούστου 31, 2011, 10:11:04 pm »
όλοι ικα έχουμε αλλά το θέλουν από δημόσιο νοσοκομείο...κλείνεις ραντεβού και πληρώνεις 34 ευρώ...γύρω στα 20 λένε οτι παίρνεις πίσω από το ικα μετα, αν προσκομίσεις την απόδειξη ...αλλά ποιος πάει???

Αποσυνδεδεμένος alexel

• Moderator
  • Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ60 Νηπιαγωγός
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Αυγούστου 31, 2011, 10:12:20 pm »
Εμένα την πρώτη χρονιά δεν μου έδωσαν άδεια να πάω στο νοσοκομείο ...11 με έβαλαν για ακτίνα και 11:30  έπρεπε να ήμουν στο σχολείο , μια ώρα μακριά και η προϊσταμένη ενώ την ειδοποίησα μου κράτησε και μούτρα...Το πάθημα γίνεται μάθημα!
Ποιος δε σου έδωσε άδεια και γιατί?
Η προϊσταμένη σου όφειλε να σε ενημερώσει και να αιτηθεί την άδειά σου-καθώς πάει ιεραρχικά το θέμα- και σε καμία περίπτωση να σου κρατήσει μούτρα.
Πέρυσι συνάδελφος αναπληρώτρια πήρε κανονική άδεια 2 ημερών προκειμένου να διευθετήσει το πιστοποιητικό.
-Τα παιδιά δεν μαθαίνουν από τα παραμύθια πως υπάρχουν δράκοι.Από τα παραμύθια μαθαίνουν πως οι δράκοι μπορούν να νικηθούν. Σκωτ Φιτζέραλντ.

Αποσυνδεδεμένος trikie

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Αυγούστου 31, 2011, 10:18:47 pm »
Θέλει χαρτί από δημόσιο φορέα γενικότερα (όχι από νοσοκομείο μόνο) και το ΙΚΑ δημόσιο θεωρείται αφού έχει ιατρεία. Εμένα το δικό μου πιστοποιητικό από το ΙΚΑ ήταν και δεν είχα πρόβλημα με το γραφείο καμιά από τις τρεις χρονιές.

Αποσυνδεδεμένος so good

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Ακούω+ξεχνώ,βλέπω+θυμάμαι, Κάνω+καταλαβαίνω...
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Αυγούστου 31, 2011, 10:19:30 pm »
Αν μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει. Οποίος έχει βιβλιάριο ΙΚΑ πρέπει να κάνει τις εξετάσεις  στο ΙΚΑ η΄ μπορεί να πάει και στο νοσοκομείο????

Για το πιστοποιητικο υγειας που ειχα ρωτησει πριν 2 χρονια στο Ικα ( στην Αθηνα), με εστειλαν σε δημοσιο νοσοκομειο, δε μπορουσες να κανεις τις εξετασεις στο Ικα...Ρωτα καλου κακου ομως, μηπως αλλαξε κατι. :)
Καλυτερα ομως μαθε σε ποια υγειονομικη επιτροπη ανηκεις(εχει σχεση με το που μενεις) και ρωτα τι εξετασεις χρειαζεται να κανεις για το πιστοποιητικο υγειας.
Yesterday is history, Tomorrow is a mystery, Today is a gift, that' s why it is called present!!!

Πριν απ’ τα μάτια μου ήσουν φως
Πριν απ’ τον Έρωτα έρωτας
Κι όταν σε πήρε το φιλί
Γυναίκα...

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182569