0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
η προϋπηρεσία "πέθανε" στο νέο νομοσχέδιο...
Παράθεση από: nero στις Σεπτεμβρίου 10, 2010, 08:57:36 pmΠαράθεση από: ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ στις Σεπτεμβρίου 10, 2010, 07:04:32 pmόσοι δήλωσαν "ναι σε όλα" δεν θα έπρεπε να είναι σε αυτόν τον πίνακα;Ε Ν Ν Ο Ε Ι Τ Α Ι !!!!!!!!!!!!!ε τότε γιατί δεν είναι;
Παράθεση από: ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ στις Σεπτεμβρίου 10, 2010, 07:04:32 pmόσοι δήλωσαν "ναι σε όλα" δεν θα έπρεπε να είναι σε αυτόν τον πίνακα;Ε Ν Ν Ο Ε Ι Τ Α Ι !!!!!!!!!!!!!
όσοι δήλωσαν "ναι σε όλα" δεν θα έπρεπε να είναι σε αυτόν τον πίνακα;
Σε άτομα που δούλευαν τόσα χρόνια χωρίς ούτε μια επιτυχία ΑΣΕΠ (βλέπε Σιβιτανίδειο) και τελικά διορίστηκαν ή συγκέντρωσαν μεγάλες προυπηρεσίες δεν αξίζει σεβασμός, απέχθεια αξίζει.
Παράθεση από: tsikoman στις Σεπτεμβρίου 10, 2010, 09:28:57 pmΠαράθεση από: nero στις Σεπτεμβρίου 10, 2010, 08:57:36 pmΠαράθεση από: ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ στις Σεπτεμβρίου 10, 2010, 07:04:32 pmόσοι δήλωσαν "ναι σε όλα" δεν θα έπρεπε να είναι σε αυτόν τον πίνακα;Ε Ν Ν Ο Ε Ι Τ Α Ι !!!!!!!!!!!!!ε τότε γιατί δεν είναι;Απο το Υπουργειο μου είπαν πως έπρεπε να το δηλώσουμε ξεχωριστά και πως το κουτάκι αφορά τις περιοχές μόνο. Δηλαδή ή έπρεπε να είναι στις 20 πρώτες επιλογές μας ή καθόλου...
Παράθεση από: glianna στις Σεπτεμβρίου 10, 2010, 09:30:31 pmΣε άτομα που δούλευαν τόσα χρόνια χωρίς ούτε μια επιτυχία ΑΣΕΠ (βλέπε Σιβιτανίδειο) και τελικά διορίστηκαν ή συγκέντρωσαν μεγάλες προυπηρεσίες δεν αξίζει σεβασμός, απέχθεια αξίζει. Κι εγώ με το σύστημα τα έχω βάλει. Εσείς το παρεξηγήσατε.Λυπάμαι που άνθρωποι που μιλάνε έτσι άσχημα, είναι οι δάσκαλοι των αυριανών παιδιών μας.
Παράθεση από: Alkyoni στις Σεπτεμβρίου 10, 2010, 09:50:45 pmΠαράθεση από: tsikoman στις Σεπτεμβρίου 10, 2010, 09:28:57 pmΠαράθεση από: nero στις Σεπτεμβρίου 10, 2010, 08:57:36 pmΠαράθεση από: ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ στις Σεπτεμβρίου 10, 2010, 07:04:32 pmόσοι δήλωσαν "ναι σε όλα" δεν θα έπρεπε να είναι σε αυτόν τον πίνακα;Ε Ν Ν Ο Ε Ι Τ Α Ι !!!!!!!!!!!!!ε τότε γιατί δεν είναι;Απο το Υπουργειο μου είπαν πως έπρεπε να το δηλώσουμε ξεχωριστά και πως το κουτάκι αφορά τις περιοχές μόνο. Δηλαδή ή έπρεπε να είναι στις 20 πρώτες επιλογές μας ή καθόλου...ευχαριστώ για την απάντηση,ελπίζω να το θυμηθώ του χρόνου!
Παράθεση από: froski στις Σεπτεμβρίου 10, 2010, 10:02:18 pmΠαράθεση από: glianna στις Σεπτεμβρίου 10, 2010, 09:30:31 pmΣε άτομα που δούλευαν τόσα χρόνια χωρίς ούτε μια επιτυχία ΑΣΕΠ (βλέπε Σιβιτανίδειο) και τελικά διορίστηκαν ή συγκέντρωσαν μεγάλες προυπηρεσίες δεν αξίζει σεβασμός, απέχθεια αξίζει.Κι εγώ με το σύστημα τα έχω βάλει. Εσείς το παρεξηγήσατε.Λυπάμαι που άνθρωποι που μιλάνε έτσι άσχημα, είναι οι δάσκαλοι των αυριανών παιδιών μας.Αναφέρθηκα γενικά, ενώ επιτίθεσαι επι προσωπικού. Πολύ άκομψο!Το moto σου είναι αξιοκρατία...what;.Αυτή επιδιώκουμε κάποιοι...
Παράθεση από: glianna στις Σεπτεμβρίου 10, 2010, 09:30:31 pmΣε άτομα που δούλευαν τόσα χρόνια χωρίς ούτε μια επιτυχία ΑΣΕΠ (βλέπε Σιβιτανίδειο) και τελικά διορίστηκαν ή συγκέντρωσαν μεγάλες προυπηρεσίες δεν αξίζει σεβασμός, απέχθεια αξίζει.Κι εγώ με το σύστημα τα έχω βάλει. Εσείς το παρεξηγήσατε.Λυπάμαι που άνθρωποι που μιλάνε έτσι άσχημα, είναι οι δάσκαλοι των αυριανών παιδιών μας.
Κορίτσια? (glianna γυναίκα δεν είσαι?) Ας ηρεμήσουμε λίγο.glianna ούτε σε μένα άρεσε το σχόλιό περί απέχθειας που αξίζει σε μας που δε δώσαμε ΑΣΕΠ. Προτίμησα να το εκλάβω ως επιπόλαιο μιας και δε μπορείς να γνωρίζεις ποιοι λόγοι ωθούν κάποιον σε μια τέτοια απόφαση ( εκτός του ότι βαριέται να διαβάσει ή του ότι θα διοριστεί έπειτα από 3 χρόνια στη Σιβιτανίδειο). Δεν αναφέρθηκες γενικά. Μας τσουβάλιασες όλους στο ίδιο σακί.Δε με ενοχλεί αν σου είμαι απεχθής. Αλοίμονο αν με συμπαθούσαν όλοι... Αλλά θυμηθήτε ( και αναφέρομαι σε όλους όσοι διαβάζουν τώρα) ότι αυτή τη στιγμή βισκόμαστε όλοι κάτω από τον ίδιο παρονομαστή ( εν αναμονή αδιόριστοί) και το τελευταίο που χρειαζόμαστε είναι οι μεταξύ μας αψιμαχίες και εντάσεις...Όσο για το μοτο της froski εγώ το εξέλαβα ως: αξιοκρατία.... ποιος ήρθε/που είναι να τη δω κι εγώ??? (Δεν ξέρω αν μάντεψα σωστά)
Πάντως στον πίνακα της Σιβιτανιδείου της ειδικότητας μου, φαίνεται ποιός είχε δουλέψει πέρσι εκεί. Είναι ο μόνος αναπληρωτής, ακόμα και από τον γενικό πίνακα αναπληρωτών, που έχει 10 μήνες προυπηρεσία πέρσι.