0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: nikolopol στις Σεπτεμβρίου 11, 2010, 11:10:46 amολα κααλ τα παραπανω......εγω 1 δεν καταλαβαινω απο ολους μας......ωραια η Σιβιτανιδειος μπηκε πινακες μακραν το καλυτερο....τα εκκλησιαστικα ομως συνεχιζουν οπως θελουν..αφου με την τροπολογια τους εδωσε το δικαιωμα να απορριπτουν οποιον θελουν απο τον πινακακανενας δεν μιλησε για τα εκκλησιαστικα και πιστεψτε με τα εκκλησιαστικα σε γενικες ειδικοτητες παιρνουν πολλα ατομα..παρα πολλα ατομα...όχι και πάρα πολλά άτομα!http://www.ypepth.gr/docs/24_09_2009__anaplhrwtes_se_ekklhsiastika_sxoleia__onomata_090925.doc
ολα κααλ τα παραπανω......εγω 1 δεν καταλαβαινω απο ολους μας......ωραια η Σιβιτανιδειος μπηκε πινακες μακραν το καλυτερο....τα εκκλησιαστικα ομως συνεχιζουν οπως θελουν..αφου με την τροπολογια τους εδωσε το δικαιωμα να απορριπτουν οποιον θελουν απο τον πινακακανενας δεν μιλησε για τα εκκλησιαστικα και πιστεψτε με τα εκκλησιαστικα σε γενικες ειδικοτητες παιρνουν πολλα ατομα..παρα πολλα ατομα...
Πάντως αυτούς που πήραν στα εκκλησιαστικά είχαν από 23.7- 43.9 μόρια.Ένα όνομα δε βρήκα μόνο στον πίνακα αναπληρωτών αυτή που πήγε στο εκκλ.της Αθήνας
Το ότι θα πάρουν φέτος λιγότερους αναπληρωτές στη Σιβιτανίδειο είναι εκτίμηση ή πληροφορία μέσα από τη Σχολή;
εγω παρουσιαστηκα προχθες στη δ αθηνας και μας εδωσαν μια λιστα με σχολεια να επιλεξουμε (χωρις να διευκρινιζεται αν υπαρχει κενο η οχι).αναμεσα σ αυτα τα σχολεια ηταν και η σιβιτανιδειος σχολη λογω του οτι ανηκει στην ιδια γεωγραφικη περιφερεια.Εγω τη δηλωσα αλλα με παραξενεψε γιατι η σιβιτανιδειος συμπληρωνοταν στις αιτησεις ξεχωριστα.εντουτοις και οι οι ιδιοι στη δευτεροβαθμια δε μας εστειλαν εκει ουτε καν προσωρινα γιατι δεν ηξεραν αν μπορουν να μας στειλουν..
Πήρα τηλ. στη Σιβιτανίδειο και μου είπαν ότι πέρυσι είχαν πάρει 30 φιλολόγους.Φέτος μόνο τόσους λίγους? Κρίμα...Ας ελπίσουμε ότι η β φάση θα είναι αρκετά μεγάλη με κενά σε άλλα σχολεία, οπουδήποτε...
Σύμφωνα με πληροφορίες, τα όποια κενά της Σιβιτανιδείου, θα καλυφθούν με αποσπασμένους. Ζήτημα αν θα πάρουν 2-3 αναπληρωτές φιλολόγους.....Δυστυχώς
Επομένως αληθεύει ότι θα τους τροποποιήσουν...Τώρα δεν ξέρω αν θέλω να μπω στους πίνακες τελικά! Freak!!!!
Παράθεση από: froski στις Σεπτεμβρίου 13, 2010, 11:00:56 amΕπομένως αληθεύει ότι θα τους τροποποιήσουν...Τώρα δεν ξέρω αν θέλω να μπω στους πίνακες τελικά! Freak!!!!Καλημέρα!!!!!Δεν πήρα κάπου τηλέφωνο οπότε περιμένω νεότερα κυρίως μέσα από το ίντερνετ...Επίσης περιμένω να δω τι είδους τροποποίηση θα κάνουν στους πίνακες της Σιβιτανιδείου. Εικάζω πως θα συμπεριληφθεί στο ΚΟΥΤΑΚΙ. Τώρα αν γίνει αυτό και αν με πάρουν εκεί θα είναι για μένα όπως αν με πάρουν στιν Α Αθήνας ή στη
Παράθεση από: Alkyoni στις Σεπτεμβρίου 13, 2010, 11:22:25 amΠαράθεση από: froski στις Σεπτεμβρίου 13, 2010, 11:00:56 amΕπομένως αληθεύει ότι θα τους τροποποιήσουν...Τώρα δεν ξέρω αν θέλω να μπω στους πίνακες τελικά! Freak!!!!Καλημέρα!!!!!Δεν πήρα κάπου τηλέφωνο οπότε περιμένω νεότερα κυρίως μέσα από το ίντερνετ...Επίσης περιμένω να δω τι είδους τροποποίηση θα κάνουν στους πίνακες της Σιβιτανιδείου. Εικάζω πως θα συμπεριληφθεί στο ΚΟΥΤΑΚΙ. Τώρα αν γίνει αυτό και αν με πάρουν εκεί θα είναι για μένα όπως αν με πάρουν στιν Α Αθήνας ή στη