0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Green στις Σεπτεμβρίου 13, 2010, 12:28:19 pmΠαράθεση από: lampros στις Σεπτεμβρίου 13, 2010, 12:21:02 pmΠαράθεση από: Green στις Σεπτεμβρίου 13, 2010, 12:01:26 pmΥποθέτω επομένως ότι θα έχει να κάνει με το πως θα βγουν οι προσλήψεις της Σιβιτανιδείου. Αν βγουν μαζί με των γενικών σχολείων, προφανώς κάποιος δεν θα μπορεί να είναι και στα δύο ταυτόχρονα. Αν βγουν ξεχωριστά, πιθανόν κάποιος που τον προσέλαβαν σε γενικό σχολείο να μπορεί να κληθεί μετά και στη Σιβιτανίδειο ή αντίστροφα, και να διαλέξει που θέλει να είναι.Δεν θα μπορεί να επιλέξει!Δεν ανήκει σε ξεχωριστή προκήρυξη όπως είναι για ΣΜΕΑΕ κλπ....Η Σιβιτανίδειος δηλώθηκε σαν μια περιοχή όπως όλες οι άλλες...και στην εγκύκλιο δεν αναφέρει τη σύνταξη ξεχωριστού πίνακα Σιβιτανιδειου!Επομένως θα πρέπει να βγουν οι αναπληρωτές της μαζί με των γενικών σχολείων. Παρόλα αυτά, ακόμα και αν είναι έτσι, κάποιος που κλήθηκε σε ΣΜΕΑ ή ΤΑΔ θα μπορεί να κληθεί και στη Σιβιτανίδειο αν οι προσλήψεις της εντάσονται σε αυτές του γενικού πίνακα, και το αντίστροφο.ρε παιδια ...εδω απο ολους πουθ πηρε γενικεςειδικοτητες δεν ειναι κανενας σιβιτανιδειο......που σημαινει οτι θα παρει πιο μετα......ηταν ξεχωριστα στην δηλωση σαν περιοχη
Παράθεση από: lampros στις Σεπτεμβρίου 13, 2010, 12:21:02 pmΠαράθεση από: Green στις Σεπτεμβρίου 13, 2010, 12:01:26 pmΥποθέτω επομένως ότι θα έχει να κάνει με το πως θα βγουν οι προσλήψεις της Σιβιτανιδείου. Αν βγουν μαζί με των γενικών σχολείων, προφανώς κάποιος δεν θα μπορεί να είναι και στα δύο ταυτόχρονα. Αν βγουν ξεχωριστά, πιθανόν κάποιος που τον προσέλαβαν σε γενικό σχολείο να μπορεί να κληθεί μετά και στη Σιβιτανίδειο ή αντίστροφα, και να διαλέξει που θέλει να είναι.Δεν θα μπορεί να επιλέξει!Δεν ανήκει σε ξεχωριστή προκήρυξη όπως είναι για ΣΜΕΑΕ κλπ....Η Σιβιτανίδειος δηλώθηκε σαν μια περιοχή όπως όλες οι άλλες...και στην εγκύκλιο δεν αναφέρει τη σύνταξη ξεχωριστού πίνακα Σιβιτανιδειου!Επομένως θα πρέπει να βγουν οι αναπληρωτές της μαζί με των γενικών σχολείων. Παρόλα αυτά, ακόμα και αν είναι έτσι, κάποιος που κλήθηκε σε ΣΜΕΑ ή ΤΑΔ θα μπορεί να κληθεί και στη Σιβιτανίδειο αν οι προσλήψεις της εντάσονται σε αυτές του γενικού πίνακα, και το αντίστροφο.
Παράθεση από: Green στις Σεπτεμβρίου 13, 2010, 12:01:26 pmΥποθέτω επομένως ότι θα έχει να κάνει με το πως θα βγουν οι προσλήψεις της Σιβιτανιδείου. Αν βγουν μαζί με των γενικών σχολείων, προφανώς κάποιος δεν θα μπορεί να είναι και στα δύο ταυτόχρονα. Αν βγουν ξεχωριστά, πιθανόν κάποιος που τον προσέλαβαν σε γενικό σχολείο να μπορεί να κληθεί μετά και στη Σιβιτανίδειο ή αντίστροφα, και να διαλέξει που θέλει να είναι.Δεν θα μπορεί να επιλέξει!Δεν ανήκει σε ξεχωριστή προκήρυξη όπως είναι για ΣΜΕΑΕ κλπ....Η Σιβιτανίδειος δηλώθηκε σαν μια περιοχή όπως όλες οι άλλες...και στην εγκύκλιο δεν αναφέρει τη σύνταξη ξεχωριστού πίνακα Σιβιτανιδειου!
Υποθέτω επομένως ότι θα έχει να κάνει με το πως θα βγουν οι προσλήψεις της Σιβιτανιδείου. Αν βγουν μαζί με των γενικών σχολείων, προφανώς κάποιος δεν θα μπορεί να είναι και στα δύο ταυτόχρονα. Αν βγουν ξεχωριστά, πιθανόν κάποιος που τον προσέλαβαν σε γενικό σχολείο να μπορεί να κληθεί μετά και στη Σιβιτανίδειο ή αντίστροφα, και να διαλέξει που θέλει να είναι.
Πάντως αυτούς που πήραν στα εκκλησιαστικά είχαν από 23.7- 43.9 μόρια.Ένα όνομα δε βρήκα μόνο στον πίνακα αναπληρωτών αυτή που πήγε στο εκκλ.της Αθήνας
Παιδιά γειά σας. Ξέρετε αν κάποιον τον καλέσουν πρώτα στην ειδική αγωγή μπορεί να τον καλέσουν μετά και από τη γενική αγωγή.
Καλησπέρα συνάδελφοι! Επικοινώνησα με το 2103443425. Μου διευκρίνισαν ότι ο πίνακας αναπληρωτών της Σιβιτανιδείου δεν είναι ξεχωριστός πίνακας από τον πίνακα αναπληρωτών. Δημοσιεύτηκε για λόγους δεοντολογίας. Όποιος, λοιπόν, προσληφθεί στη Σιβιτανίδειο και αρνηθεί την πρόσληψη διαγράφεται από τον ενιαίο πίνακα αναπληρωτών. Μου διευκρίνισαν, επίσης, ότι η Σιβιτανίδειος θα καλέσει ξεχωριστά αναπληρωτές. Έτσι, το πού τελικά θα προσληφθεί κάποιος που είναι ενταγμένος και στους δύο πίνακες θα εξαρτηθεί από το ποιος θα καλέσει πρώτος αναπληρωτές, το υπουργείο ή η Σιβιτανιδειος.
Για τον πίνακα ειδικής αγωγής δεν μπορώ να απαντήσω. Για τους άλλους πίνακες δεν τίθεται θέμα επιλογής. Αν σε καλέσουν στη Σιβιτανίδειο δε θα σε καλέσουν από το γενικό και το αντίστροφο.
Αυτό ακριβώς μας ανησυχεί. Εγώ τηλεφώνησα στη Σιβιτανίδειο, 210 4857601, και μου είπαν τα ίδια.Μου είπαν επίσης ότι δεν ξέρουν ακόμα πότε θα καλέσουν αναπληρωτές γιατί δεν έχουν βγει τα κενά,να τους τηλεφωνήσω όμως τη Παρασκευή για νεότερα. Σε κάποιες ειδικότητες, είπαν, μάλλον δεν θα πάρουν κανέναν. Το πρόβλημα δηλαδή παραμένει: Εμένα ( ΠΕ05) με έχει καλέσει η πρωτοβάθμια και μέχρι τη Παρασκευή θα έχω κάνει ανάληψη ως ΑΜΩ. Αν με καλέσει η Σιβιτανίδειος ως ΑΚΩ μπορώ να πάω δηλώνοντας παραίτηση; Στο υπουργείο πάντως αυτό δεν το γνωρίζουν.