0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Tομείς, ειδικότητες.... όπως στο Τεχνική Επαγγελματική εκπαίδευση έτσι κ στην Ειδική?? Δηλαδήηηη? Με αγωνία περιμένουμε τις αιτήσεις για την Ειδική αγωγή......!!!!
2 . α. Τα ισχύοντα στη Γενική Εκπαίδευση για τις προσλήψεις, τους διορισμούς, τις μεταθέσεις, τις αποσπάσεις και τις τοποθετήσεις εκπαιδευτικών Α/θμιας και
jarvan Έτσι κι αλλιώς δεν υπήρχε, δεν υπάρχει και ούτε πρόκειται μονιμότητα συναδέρφων στην Ειδική Αγωγή...Οπότε αυτοί που ήδη είναι μόνιμοι στον κλάδο αυτό και εργάζονται κυρίως στην Α΄βαθμια και στα ΚΕΔΔΥ είναι ελάχιστοι σχετικά με τους υπεράριθμους Γυμναστές, Πληροφορικάριους και Ξενόγλωσσους........
εγώ αυτό το καταλαβαίνω ως εξής: οι ειδικότητες που καταργήθηκαν στα τεχνικά λύκεια της γενικής εκπαίδευσης, καταργούνται και στην ειδική. (?). Εσείς πώς το καταλαβαίνετε?έχω συγγενή μου με ειδικότητα κομμωτικής που δουλεύει τέσσερα χρόνια στα τεε ειδικής, λέτε να τους καταργήσουν;
Καλησπέρα. Ξέρετε πώς γίνεται η επιλογή μας από τους πίνακες?Για κάποιον που έβαλε κουτάκι για πλήρους ωραρίου και δήλωσε και 30 νομούς πώς ξεκινάει η εξέταση της αίτητσής του? Από τους νομούς επιλογής του και εφόσον δεν βραθεί κενό εκεί σε πάνε οπουδήποτε? Φαντάζομαι οτι αυτό που μετράει κυρίως είναι η θέση που έχε ο καθένας μας στον πίνακα?
Δ. ΜΠΡΑΤΗΣ : Καταργείται η προτεραιότητα των κατόχων διδακτορικών και μεταπτυχιακών τίτλων στις προσλήψεις εκπαιδευτικών για την Ειδική Αγωγή http://www.doe.gr/013/kat020913.pdfΌχι φέτος..