0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σύμφωνα με το καταστατικό των συγκεκριμένων σχολών οι απόφοιτοι τους προορίζονται για εργασία σε ιδρύματα και ειδικά σχολεία. Επομένως να τους κόψουμε από την παράλληλη σωστά? Και ας παίρνουμε δασκάλους με μεταπτυχιακά εκεί. Με αυτό τον τρόπο κατοχυρώνουμε πλήρως τα εργασιακά δικαιώματα των αποφοίτων ειδικής αγωγής.Και δεν αστειεύομαι καθόλου. Θέλουν μονοπώλειο την ειδική αγωγή λόγω μιας σχολής δεν που υπάρχει πουθενά στον κόσμο? Κανένα πρόβλημα. Αυστηρά ότι προβλέπεται από το καταστατικό τους και εκτός παράλληλης.
H ταπεινή μου γνώμη που δουλεύω πάνω από 12 χρόνια στην ειδική αγωγή ως μόνιμη είναι πως η προϋπηρεσία είναι ό,τι πιο σημαντικό. Οι επιμορφώσεις και τα πτυχία είναι εκτός τόπου και χρόνου ως προς την ελληνική πραγματικότητα. Ίσως για σχολεία Σουηδίας και Νορβηγίας...................!
Οπως βλεπετε το επίπεδο σπουδών είναι αρκετά υψηλό και οι αποφοιτοι του συγκεκριμένου τιμήματος είναι άρτια καταρτισμένοι, κατά την ταπεινή μου γνώμη περισσότερο απο τον καθένα που έχει παρακολουθήσει ένα μεταπτυχιακό Ειδικής Αγωγής. Οποτε, δε μπορούμε να τους ακυρώνουμε ελαφρά τη καρδία, βάζοντας ως μπροστάρη το ατομικό μας συμφέρον... Κι εγώ πτυχιούχος δασκαλος ειμαι, αλλα δε θα σταματήσω να υποστηρίζω πως οι απόφοιτοι του
Να γινουν ξεχωριστοι πινακες για καθε κατηγορια και να μπει ποσοστοση , τέλος!!!