*

Αποστολέας Θέμα: Συζήτηση για νέο σύστημα μοριοδότησης στον πίνακα αναπληρωτών Ε.Α  (Αναγνώστηκε 521079 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος δηιάνειρα

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Στο μεταπτυχιακό της

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος kinegiros

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Οκ, δεν πάνε να μάθουν ιταλικά (αυτό είναι το μόνο σίγουρο...) Και τότε γιατί μαζί με το μεταπτυχιακό δίπλωμα, παίρνουν και επάρκεια γνώσης της ιταλικής γλώσσας;;;;;!!!!! Το πιο δίκαιο είναι (πέρυσι συζητιόταν έντονα στο υπουργείο) να δίνουν εξετάσεις στη γλώσσα που απέκτησαν το μεταπτυχιακό... μια απλή μετάφραση ενός μικρού ιταλικού κειμένου που να έχει σχέση με ΕΑΕ (π.χ. με μία κατευθυνόμενη πολυαισθητηριακή δραστηριότητα για παιδιά με αυτισμό...).

και όλο αυτό γιατί να το κάνουν για να δουν αν έμαθαν την γλώσσα ? εγώ προτείνω να αλαχθεί ο νόμος και να μην δίνει κανένα μεταπτυχιακό επάρκεια στην γλώσσα. Θέλεις επάρκεια ας πας να δώσεις εξετάσεις για την γλώσσα. Τι δουλειά έχει ένα μεταπτυχιακό σε άσχετο θέμα με την γλώσσα? Απλή λύση. Αλλά βλέπεις ίσως δεν βολέψει κάποιους.
Επί της ουσίας όμως δεν είναι η γλώσσα το θέμα μας. Έτσι δεν είναι?

Και κάτι ακόμα... Πολλά από τα μεταπτυχιακά σε

Αποσυνδεδεμένος sofi64

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...Χριστος Ανεστη. τους πε71  θα τους τοποθετουν στα ειδικα σχολεια  , σε κατ' οικον σε οποιο παιδι χρειαζεται η σε νοσοκομ/κα ιδρυματα. Τους πε70.50  σε Τ.Ε.  και  Παραλληλη στηριξη. Οι πε 71 εχουν εκπαιδευτεί για βαριες περιπτώσεις ενώ οι δάσκαλοι δεν κανουν φυλαξη αλλα είναι για να διδασκουν....

Αποσυνδεδεμένος brad

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
"""Δεν τον ξέρω εγώ τον συνάδελφο σου. Εσύ που τον ξέρεις κάνε καταγγελία γιαυτόν και όχι γενικά και αόριστα και όποιον πάρει ο χάρος. Για την ιστορία ένας αναπληρωτής μπορεί να πάρει 7 μέρες κανονική. Επίσης δικαιούται και αναρρωτική άδεια, βάλε ότι παρασκευές Χριστούγεννα Πάσχα είναι εκκλησιασμοί και οι περισσότεροι παίρνουν άγραφη.
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 21, 2014, 05:11:37 pm από brad »
"Ό,τι είναι, είναι. Ό,τι δεν είναι, δεν είναι. Απορροφάσαι τόσο με εκείνο που δεν είναι, ώστε χάνεις αυτό που είναι."

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος vickyN

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
@sofi64

Τώρα σωθήκαμε! Εγώ δηλαδή που δεν είμαι ΠΕ71 και δουλεύω σε ειδικό σχολείο με πιο βαριές περιπτώσεις, δεν είμαι εκπαιδευμένη? Κάνω 12 χρόνια αυτή τη δουλειά!
Και επαναλαμβάνω : όχι στον κατακερματισμό των εκπαιδευτικών με κωδικούς .50/71! Ενιαίοι και ταυτόχρονα ισχυροί κλάδοι μέσα στην εκπαίδευση!

Αποσυνδεδεμένος emmaki

• Ιστορικό μέλος
  • The best is yet to come......
    • Προφίλ
οι δάσκαλοι δεν κανουν φυλαξη αλλα είναι για να διδασκουν....

με συγχωρείς, αλλά αν θεωρείς ότι στα ειδικά σχολεία γίνεται απλά και μόνο φύλαξη, τότε απλά δεν έχεις δουλέψει σε ειδικό σχολείο.

Διδασκαλία διαφορετική, ναι! Αλλά φύλαξη σε καμία περίπτωση!!!!!!!!

Και στο λέω έχοντας περάσει από ειδικό νηπιαγωγείο, από τμήμα ένταξης, από παράλληλη στήριξη και από ΚΕΔΔΥ.....

Όσο για την καλύτερη και πιο δίκαιη λύση; Μοριοδότηση των πάντων (πτυχίων, μεταπτυχιακών, διδακτορικών, σεμιναρίων, διδασκαλείων, προϋπηρεσίας, μην σας πω και άλλων επιπλέον προσόντων όπως δημοσιεύσεις και ανακοινώσεις σε συνέδρια)! Έτσι όλοι όσοι θέλουν πραγματικά να δουλέψουν δεν θα μένουν "στάσιμοι" επιστημονικά.
Δείτε λίγο τους πίνακες  του ΕΕΠ..... μοριοδότηση των πάντων ισχύει
Ειδικη Αγωγη: 18 χρονια!!!!!!

Πλεον αλλη πορεια για τα επομενα 20

Αποσυνδεδεμένος ipponoh

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
"@ipponoh- Κάνένα μεταπτυχιακό δεν έπρεπε να αναγνωρίζεται χωρίς κάποια κριτήρια (πήραν μεταπτυχιακά από Ιταλία άνθρωποι που δεν ξέρουν γρι ιταλικά σε ιταλόφωνα πανεπιστήμια!!)"

"@kinegiros- Μα δεν πάνε να μάθουν ιταλικά, αν τα κάνουν στα αγγλικά, ή αν κάνουν μεταφράσεις από ελληνικά σε ιταλικά και ανάποδα, μπράβο τους που μπορούν, εγώ θα προτιμούσα να μάθαινα την γλώσσα. Αλλά αν αυτοί μπορούν εμένα μου περισσεύει. Αυτό που μετράει δεν είναι είναι αν έμαθαν την γλώσσα αλλά αν έκαναν όσα προβλέπονται (μαθήματα, εργασίες, διπλωματική) στο αντικείμενο που επέλεξαν. Γιαυτό τους κρίνει το πανεπιστήμιο, όχι εγώ ούτε και εσύ."

Οκ, δεν πάνε να μάθουν ιταλικά (αυτό είναι το μόνο σίγουρο...) Και τότε γιατί μαζί με το μεταπτυχιακό δίπλωμα, παίρνουν και επάρκεια γνώσης της ιταλικής γλώσσας;;;;;!!!!! Το πιο δίκαιο είναι (πέρυσι συζητιόταν έντονα στο υπουργείο) να δίνουν εξετάσεις στη γλώσσα που απέκτησαν το μεταπτυχιακό... μια απλή μετάφραση ενός μικρού ιταλικού κειμένου που να έχει σχέση με ΕΑΕ (π.χ. με μία κατευθυνόμενη πολυαισθητηριακή δραστηριότητα για παιδιά με αυτισμό...).

Και κάτι ακόμα... Πολλά από τα μεταπτυχιακά σε

Αποσυνδεδεμένος vickyN

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Σαν πολύ συζήτηση δε γίνεται για τα μεταπτυχιακά?
Καλώς ή κακώς αναγνωρίστηκαν από το ΔΟΑΤΑΠ.
Εδώ τί παριστάνουμε? Τους κριτές? Η επάρκεια της γλώσσας τί σχέση έχει με το νομοσχέδιο?
Συγκεντρωθείτε σε πιο φλέγοντα ζητήματα!

Αποσυνδεδεμένος ipponoh

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Σαν πολύ συζήτηση δε γίνεται για τα μεταπτυχιακά?
Καλώς ή κακώς αναγνωρίστηκαν από το ΔΟΑΤΑΠ.
Εδώ τί παριστάνουμε? Τους κριτές? Η επάρκεια της γλώσσας τί σχέση έχει με το νομοσχέδιο?
Συγκεντρωθείτε σε πιο φλέγοντα ζητήματα!
Μα και φυσικά παριστάνουμε τους κριτές αλλιώς τι νόημα έχει η συζήτηση? να κρίνουμε την κατάσταση και τα κακώς κείμενα δε θέλουμε? Αν κάτι είναι λιγότερο σημαντικό να ανοίξουμε ένα θέμα με τίτλο "φλέγοντα ζητήματα".. ;D

Αποσυνδεδεμένος noname

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Δεν σας προβληματίζει που η μετεκπαίδευση έχει τα ίδια μόρια με το μεταπτυχιακό?

Αποσυνδεδεμένος emily_

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
με συγχωρείς, αλλά αν θεωρείς ότι στα ειδικά σχολεία γίνεται απλά και μόνο φύλαξη, τότε απλά δεν έχεις δουλέψει σε ειδικό σχολείο.

Διδασκαλία διαφορετική, ναι! Αλλά φύλαξη σε καμία περίπτωση!!!!!!!!

Και στο λέω έχοντας περάσει από ειδικό νηπιαγωγείο, από τμήμα ένταξης, από παράλληλη στήριξη και από ΚΕΔΔΥ.....

Όσο για την καλύτερη και πιο δίκαιη λύση; Μοριοδότηση των πάντων (πτυχίων, μεταπτυχιακών, διδακτορικών, σεμιναρίων, διδασκαλείων, προϋπηρεσίας, μην σας πω και άλλων επιπλέον προσόντων όπως δημοσιεύσεις και ανακοινώσεις σε συνέδρια)! Έτσι όλοι όσοι θέλουν πραγματικά να δουλέψουν δεν θα μένουν "στάσιμοι" επιστημονικά.
Δείτε λίγο τους πίνακες  του ΕΕΠ..... μοριοδότηση των πάντων ισχύει

++++++++++++++++++++++++++++

Αποσυνδεδεμένος thouvou

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Πάντως η ''σφαγή'' θα γίνει πάλι στον κλάδο των φιλολόγων..Ο πίνακας θα ανεβοκατεβαίνει σαν ασανσέρ!

Αποσυνδεδεμένος kinegiros

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Πάντως, kinegiros, είσαι άφταστος στα λεγόμενά σου, τα φέρνεις από εδώ, τα φέρνεις από 'κεί και αποπροσανατολίζεις τους (λίγους) αδαείς πολύ εύκολα... Εδώ στο φόρουμ όμως, οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ γνωρίζουν πολύ καλά τι συμβαίνει με συγκεκριμένα μεταπτυχιακά του εξωτερικού και απλά δε μπαίνουν πια στον κόπο να απαντάνε γιατί τελικά είναι και βαρετό και χρονοβόρο και φαύλος κύκλος... μας αρκεί που βλέπουμε τα σχόλια (ολονών, ενίοτε και τα δικά μας) και σκάμε και ένα χαμογελάκι...

δυστυχώς εγώ δεν είμαι παροικούντας της Ιερουσαλήμ συνάδελφε, προς Αντιόχεια μεριά εδρεύω γιαυτό και βάζω την λογική να λειτουργεί. Ξέρω όταν δεν βολεύει βαφτίζεται αποπροσανοτολισμός αλλά μικρό το κακό λίγοι είναι οι αδαείς όπως είπες και σε ευχαριστώ που απλά χαμογελάς και δεν μου απαγορεύεις να γράφω όσα πιστεύω.

Πάντως η ''σφαγή'' θα γίνει πάλι στον κλάδο των φιλολόγων..Ο πίνακας θα ανεβοκατεβαίνει σαν ασανσέρ!

@thouvou  σε όλους τους κλάδους θα υπάρχουν ανακατατάξεις, σκέψου ότι θα υπάρχει ένας μόνο πίνακας, άρα θα μπουν και του πίνακα Α ενδιάμεσα, βάλε και τον βαθμό πτυχίου που θα δώσει κάποια διαφορά σε κάποιους και φυσικά τα μόρια από τα παιδιά, το σεμινάριο, προυπηρεσία, γενικά θα είναι νέοι πίνακες με αλλαγές σε όλους τους κλάδους. Στους φιλολόγους επειδή οι περισσότεροι που δουλεύουν έχουν μεταπτυχιακό και μεγάλη προϋπηρεσία δεν νομίζω να έχουν μεγάλες αποκλίσεις, πιο πολύ θα τους φανεί η διαφορά από την είσοδο του πίνακα Α παρά από τα μόρια.
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 21, 2014, 09:52:06 pm από kinegiros »

Αποσυνδεδεμένος sofi64

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
  Η Ιατρικοποίηση και Απομάκρυνση της Ειδικής Αγωγής από την Γενική Εκπαίδευση με Σχέδιο Νόμου

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182584
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)