0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
και όλο αυτό γιατί να το κάνουν για να δουν αν έμαθαν την γλώσσα ? εγώ προτείνω να αλαχθεί ο νόμος και να μην δίνει κανένα μεταπτυχιακό επάρκεια στην γλώσσα. Θέλεις επάρκεια ας πας να δώσεις εξετάσεις για την γλώσσα. Τι δουλειά έχει ένα μεταπτυχιακό σε άσχετο θέμα με την γλώσσα? Απλή λύση. Αλλά βλέπεις ίσως δεν βολέψει κάποιους.Επί της ουσίας όμως δεν είναι η γλώσσα το θέμα μας. Έτσι δεν είναι?Δεν τον ξέρω εγώ τον συνάδελφο σου. Εσύ που τον ξέρεις κάνε καταγγελία γιαυτόν και όχι γενικά και αόριστα και όποιον πάρει ο χάρος. Για την ιστορία ένας αναπληρωτής μπορεί να πάρει 7 μέρες κανονική. Επίσης δικαιούται και αναρρωτική άδεια, βάλε ότι παρασκευές Χριστούγεννα Πάσχα είναι εκκλησιασμοί και οι περισσότεροι παίρνουν άγραφη.
Καταρχήν τα μεταπτυχιακά του εξωτερικού πιστοποιούν την άριστη γνώση της γλώσσα ς. Δετευρο, η άριστη γνώση της γλώσσας στις κοινωνικές επιστήμες όπως οι επιστήμες της αγωγής είναι απαραίτητη γιατί στις εργασίες που σίγουρα θα έχει να παραδόσει ο φοιτητής βαθμολογείται εκτός απο το περιεχόμενο και η γλωσσική σαφήνεια και ακρίβεια τα οποία μάλιστα αλληλοεξαρτωνται.Επομένως κάνεις λάθος το θέμα της γλώσσας είναι ουσιώδης. Είναι αυτονόητο ότι η μετάφραση εργασιών του φοιτητή απο μεταφραστή μπορεί να αλλοιώσει τις εργασίες του και μάλιστα εαν ο μεταφραστής είναι γνώστης της ειδικής αγωγής μπορεί να πάρει καλύτερο βαθμο από οτι άξιζε.
Δεν σας προβληματίζει που η μετεκπαίδευση έχει τα ίδια μόρια με το μεταπτυχιακό?
+++++++ας συνεχίσουμε να σκοτωνόμαστε μεταξύ μας αντί να απαιτούμε την άμεση ίδρυση οργανικών στην εαε....αντι να απαιτούμε το 40% των κονδυλίων του ΥΠΑΙΘ να πηγαίνουν στην εα και όχι να "τροφοδοτούμαστε" από το ΕΣΠΑ...
Να ρωτήσω κάτι; Αν δύο άτομα έχουν μεταπτυχιακό 3 μόρια και 0 μόρια προϋπηρεσίας. Ο βαθμός του βασικού του πτυχίου θα τους κατατάξει ή η ημερομηνία κτήσης του βασικού πτυχίου;
επίσης ανοίγουν τα σεμινάρια ως το 2014 άρα ο μόνιμος που είναι στο όριο για υπεράριθμος κάνει ένα σεμινάριο και πηγαίνει στην εα....ωραία πράγματα...