0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Από τα μέσα της δεκαετίας του 90 το υπουργείο παιδείας για τους γνωστούς/άγνωστους λόγους άρχισε να ιδρύει μαζικά τμήματα πανεπιστημιακά με υπερ-εξειδικευμενα αντικείμενα (βλ. ιστορίας εθνολογίας, μοριακής βιολογίας, ειδικής αγωγής κλπ). Κάποιοι, τότε έλεγαν στις συνελεύσεις των σχολών το τι θα συμβεί με αυτά τα τμήματα και τους αποφοίτους τους. Δυστυχώς τότε χαρακτηριζόταν ως 'γραφικοί'.Πλέον επιβεβαιώνονται σχεδόν στα πάντα!
Οι αδικίες δε διορθώνονται με άλλες αδικίες. Δεν καταργούμε τη μία πρόταξη για να εισάγουμε μία άλλη αδικαιολόγητα, όπως γίνεται με το παρόν νομοσχέδιο. Δίκαιη μοριοδότηση για όλους. Καμία πρόταξη και μάλιστα εις βάρος συναδέλφων που δουλεύουν χρόνια στην ειδική αγωγή και κατέχουν αξιόλογα προσόντα (μη μου πεις ότι συμφωνείς και με τις υπηρεσιακές μεταβολές των μονίμων, οι οποίες σε κανένα τομέα του δημοσίου δε γίνονται με βάση το πτυχίο!!!!!)Τί σχέση έχει ο τροχός της τύχης?
Kinegire,Μου δίνεις την εντύπωση ότι δεν θες να καταλάβεις κάποια πράγματα.Προσωπικά θέλω οι συνάδελφοι να είμαστε όλοι συνάδελφοι. Τίποτα λιγότερο, πόλλα περισσότερα. Όταν, όμως, αυτοί που εγώ τους θεωρώ συναδέλφους μου, απλά μου λένε 'φύγε από τη μέση, μας ενοχλεί η παρουσία σου', συγνώμη αλλά δεν μπορώ να το δεχτώ.Απο το 2002 δουλεύω στην ΕΑ. Έχω 2 μεταπτυχιακά, ολοκληρωνω το διδακτορικό μου, έχω παρακολουθήσει ο,τι σεμινάριο μπορώ, έχω δημοσιεύσεις σε ελληνικά και διεθνή περιοδικά, εισηγήσεις σε συνέδρια...... Συγνώμη που δεν μπορώ να δεχτώ ότι απόφοιτος απλά και μόνο ενός τμηματος θα προηγείται στις μεταθέσεις (ναι, ενδιαφερομαι για τις μεταθέσεις, γιατί θεωρώ ότι οι συνάδελφοι θα διοριστούν, αλλά ενδιαφερομαι και για τους διορισμούς γιατί υπαρχουν και άλλοι με πολυι καλύτερη εκπαίδευση και κατάρτιση από μένα που, όμως, θα πάνε στο τέρμα).
γράψει [/b].Εσένα ποια είναι η θέση σου για την δυνατότητα τόσα χρόνια να μπορείς να δουλέψεις και να πάρεις οργανική στην