0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Που το καταγγέλουμε? Ενημερωτικά ρωτάω..
Antigoni έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στα λόγια σου αλλά και στις αγαθές προθέσεις σου... Όμως πιστεύω ότι ο διευθυντής της Α Αθήνας είναι φίλος της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ και δεν θέλει να βγάλει τα άπλυτα στη φόρα...
Μουσταρδίτσα, επειδή τα παρακολουθώ στενά και μαρκάρω το διευθυντή μας για ενημέρωση, και με προσωπική επικοινωνία με άλλους συναδέλφους-φίλους-αποσπασθέντες, μετά βεβαιότητος σε πληροφορώ ότι δεν τοποθετήθηκαν όλοι οι φιλόλογοι.Έμειναν πολλοί μόνιμοι εκτός.Θα ήθελα να κάνετε τον κόπο να δείτε τις τοποθετήσεις....Τόοοοοοοσοι φιλόλογοι πια;;;;Ναι, GERMANOS είναι πολύ πιθανόν να έχουν γραμμή οι διευθυντές μας....Ελπίζω στο τέλος ότι θα τοποθετηθούμε κανονικά, αλά το βλέπω για τις 10 Οκτώβρη, με
Αν πέρσι η β φάση έγινε 10 Οκτώβρη φέτος με τέτοια αναστάτωση περιμένετε μετά τις 10 Οκτώβρη... Μόλις τηλεφώνησα στο Σάββα Σάββα αιρετός του Πειραιά.. του ζήτησα να μας ενημερώνει μέσω του διαδικτύου... μου είπε ότι έχει ήδη γράψει στο alfavita και ότι θα γράψει και σήμερα... Είδατε τίποτα? Εγώ έψαξα αλλά δεν βρήκα.. Μου είπε ότι δεν υπάρχουν κενά στον Πειραιά λόγω συγχωνεύσεων... και ότι προσπαθούν να φτιάξουν νέα τμήματα με λιγότερους μαθητές... Στην ερώτησή μου ότι πώς μπορεί να είναι σίγουρος όταν στην ΠΥΣΔΕ Πειραιά δεν γνωρίζουν με βεβαιότητα τα κενά μου απάντησε ότι ναι... ίσως να έχω δίκιο... και ότι λογικά θα εμφανιστούν κενά... με κυήσεις, άδειες.... Επίσης μου έδωσε την πληροφορία και μου είπε να την μεταβιβάσω ή καλύτερα την απορία του... πώς γίνεται με 55 κενά και 33 συνταξιοδοτήσεις να μην υπάρχουν κενά... Ούτε εκείνος ήξερε.. Καταλάβατε? Ούτε οι αιρετοί δεν ξέρουν ακόμη... Τι γίνεται? Χαμός... αυτό που μεταδίδουμε κάθε μέρα και εμείς οι ίδιοι... Ο
Eδώ συνάδελφε ,δεν δίνουν τα κενά οι δευτεροβάθμιες ή τα καλύπτουν με ό,τι βρουν ακόμη και με επιστάτες .Τι β φάση να περιμένουμε ;