0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
μεχρι αυριο μεσημερι οι δευτεροβαθμιες θα στειλουν τα κενα για τη β' φαση αποσπάσεων, η οποία λογικα θα ολοκληρωθεί την επομένη. Έπειτα τοποθετούν τους νέους αποσπασμένους και ξαναδίνουν κενά για τους αναπληρωτές- από βδομάδα!!!! Τάδε έφη γραμματέας ΠΥΣΔΕ της περιφέρειας. Ωραίο δεν ακούγεται;
Παράθεση από: fotini18 στις Σεπτεμβρίου 19, 2011, 09:01:00 amΠαράθεση από: MANNI στις Σεπτεμβρίου 19, 2011, 02:16:30 amΕγώ ήμουν Α Φάση και δεν απογράφηκα . Τι ενέργειες πρέπει να κάνω ; Εχετε απογραφει οι άλλοι αναπληρωτές ;Όχι, ούτε εγώ απογράφηκα. Δε μου είπαν τίποτα από τη Διεύθυνση, όταν παρουσιαστήκαμε. Όταν (ή...αν!) μας καλέσουν, θα το ρωτήσω. Αν κάποιος άλλος αναπληρωτής ξέρει κάτι, ας το αναφέρει...Πέρυσι που ήμουν αναπληρώτρια μου είπαν πως δε χρειάζεται ν' απογραφώ.Φέτος ελπίζω.
Παράθεση από: MANNI στις Σεπτεμβρίου 19, 2011, 02:16:30 amΕγώ ήμουν Α Φάση και δεν απογράφηκα . Τι ενέργειες πρέπει να κάνω ; Εχετε απογραφει οι άλλοι αναπληρωτές ;Όχι, ούτε εγώ απογράφηκα. Δε μου είπαν τίποτα από τη Διεύθυνση, όταν παρουσιαστήκαμε. Όταν (ή...αν!) μας καλέσουν, θα το ρωτήσω. Αν κάποιος άλλος αναπληρωτής ξέρει κάτι, ας το αναφέρει...
Εγώ ήμουν Α Φάση και δεν απογράφηκα . Τι ενέργειες πρέπει να κάνω ; Εχετε απογραφει οι άλλοι αναπληρωτές ;
Καλημέρα!Συνάδελφος στο σχολείο όπου προσωρινά κάνω τη γλάστρα μου είπε για τα παράπονα συναδέλφων του σε σχολεία της Α Αθήνας σχετικά με τα πολλά κενά και τη μη πλήρωσή τους, ιδιαίτερα στο Γαλάτσι και την Κυψέλη.....Μουσταρδίτσα ποιος άσχετος καλλιεργεί στο σχολείο σου κλίμα τρόμου;;;;;
Παράθεση από: inw στις Σεπτεμβρίου 19, 2011, 09:06:25 amΠαράθεση από: fotini18 στις Σεπτεμβρίου 19, 2011, 09:01:00 amΠαράθεση από: MANNI στις Σεπτεμβρίου 19, 2011, 02:16:30 amΕγώ ήμουν Α Φάση και δεν απογράφηκα . Τι ενέργειες πρέπει να κάνω ; Εχετε απογραφει οι άλλοι αναπληρωτές ;Όχι, ούτε εγώ απογράφηκα. Δε μου είπαν τίποτα από τη Διεύθυνση, όταν παρουσιαστήκαμε. Όταν (ή...αν!) μας καλέσουν, θα το ρωτήσω. Αν κάποιος άλλος αναπληρωτής ξέρει κάτι, ας το αναφέρει...Πέρυσι που ήμουν αναπληρώτρια μου είπαν πως δε χρειάζεται ν' απογραφώ.Φέτος ελπίζω.Εχει ερθει οδηγια απο το υπουργειο να απογραφουμε οι αναπληρωτες , απλα απο τις δευτεροβαθμιες ξεχνανε να μας το πουνε.. Εμας μας ενημερωσαν μια μερα πριν ληξει η προθεσμια