*

Αποστολέας Θέμα:  (Αναγνώστηκε 842134 φορές)

0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος eri02

• Ιστορικό μέλος
  • χαμογελά η ζωή σε όποιον έχει πίστη και αντοχή....
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #882 στις: Σεπτεμβρίου 19, 2011, 12:19:23 pm »
Στο υπουργειο δεν απαντουν, αλλα μαλλον ειναι νωρις για να κανουν ενημερωση οσο εκκρεμει η β φαση αποσπασεων...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 09:17:05 »

Αποσυνδεδεμένος smet

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #883 στις: Σεπτεμβρίου 19, 2011, 12:22:48 pm »
κόσμο θα πάρει...τα κενά...η λογική .....και οι πληροφορίες μέχρι στιγμής αυτό λένε.....

καλή σας μέρα

Αποσυνδεδεμένος G7 02

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #884 στις: Σεπτεμβρίου 19, 2011, 12:29:51 pm »
μεχρι αυριο μεσημερι οι δευτεροβαθμιες θα στειλουν τα κενα για τη β' φαση αποσπάσεων, η οποία λογικα θα ολοκληρωθεί την επομένη. Έπειτα τοποθετούν τους νέους αποσπασμένους και ξαναδίνουν κενά για τους αναπληρωτές- από βδομάδα!!!! Τάδε έφη γραμματέας ΠΥΣΔΕ της περιφέρειας. Ωραίο δεν ακούγεται;
Φώφη, κάνε το καλό και ρίξ' την στο γυαλό....

http://filologoi02.forumgreek.com/

Αποσυνδεδεμένος dimik

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #885 στις: Σεπτεμβρίου 19, 2011, 12:31:09 pm »
ουφ...αμαν πια αυτη η αναμονη!!!!τεταρτη ανακοινωνονται οι αποσπασεις!!!!Ελεος δηλαδη..πόσο καιρό θελουν μετα...τα κενα τα ξερουν....ας καλεσουν ως την παρασκευη τους αναπληρωτες...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 09:17:05 »

Αποσυνδεδεμένος Ελένη Ο2

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ02..........
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #886 στις: Σεπτεμβρίου 19, 2011, 12:32:00 pm »
Την Τετάρτη θα ολοκληρωθει η διαδικασία των

Αποσυνδεδεμένος moustard

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #887 στις: Σεπτεμβρίου 19, 2011, 01:09:11 pm »
μεχρι αυριο μεσημερι οι δευτεροβαθμιες θα στειλουν τα κενα για τη β' φαση αποσπάσεων, η οποία λογικα θα ολοκληρωθεί την επομένη. Έπειτα τοποθετούν τους νέους αποσπασμένους και ξαναδίνουν κενά για τους αναπληρωτές- από βδομάδα!!!! Τάδε έφη γραμματέας ΠΥΣΔΕ της περιφέρειας. Ωραίο δεν ακούγεται;

Σημερα το ΠΑΜΕ κανει περιοδεια και λεει πως δεν προκειται να βρεθουν κενα για φιλολογους και οτι ανακοινωθηκαν απολυσεις εκπαιδευτικων που υπεγραψαν συμβαση ιδιωτικου δικαιου προσφατα (δηλ αναπληρωτες κ ωρομισθιοι) Δεν ξερω τι αληθευει απο ολα αυτα

Αποσυνδεδεμένος moustard

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #888 στις: Σεπτεμβρίου 19, 2011, 01:13:07 pm »
Εγώ ήμουν Α Φάση και δεν απογράφηκα . Τι ενέργειες πρέπει να κάνω ; Εχετε απογραφει οι άλλοι αναπληρωτές ;

Όχι, ούτε εγώ απογράφηκα. Δε μου είπαν τίποτα από τη Διεύθυνση, όταν παρουσιαστήκαμε. Όταν (ή...αν!) μας καλέσουν, θα το ρωτήσω. Αν κάποιος άλλος αναπληρωτής ξέρει κάτι, ας το αναφέρει...
Πέρυσι που ήμουν αναπληρώτρια μου είπαν πως δε χρειάζεται ν' απογραφώ.Φέτος ελπίζω.

Εχει ερθει οδηγια απο το υπουργειο να απογραφουμε οι αναπληρωτες , απλα απο τις δευτεροβαθμιες ξεχνανε να μας το πουνε.. Εμας μας ενημερωσαν μια μερα πριν ληξει η προθεσμια

adigoni

• Επισκέπτης
Απ:
« Απάντηση #889 στις: Σεπτεμβρίου 19, 2011, 01:15:40 pm »
Καλημέρα!Συνάδελφος στο σχολείο όπου προσωρινά κάνω τη γλάστρα μου είπε για τα παράπονα συναδέλφων του σε σχολεία της Α Αθήνας σχετικά με τα πολλά κενά και τη μη πλήρωσή τους, ιδιαίτερα στο Γαλάτσι και την Κυψέλη.....Μουσταρδίτσα ποιος άσχετος καλλιεργεί στο σχολείο σου κλίμα τρόμου;;;;;

Αποσυνδεδεμένος fotini18

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #890 στις: Σεπτεμβρίου 19, 2011, 01:24:34 pm »
Καλημέρα!Συνάδελφος στο σχολείο όπου προσωρινά κάνω τη γλάστρα μου είπε για τα παράπονα συναδέλφων του σε σχολεία της Α Αθήνας σχετικά με τα πολλά κενά και τη μη πλήρωσή τους, ιδιαίτερα στο Γαλάτσι και την Κυψέλη.....Μουσταρδίτσα ποιος άσχετος καλλιεργεί στο σχολείο σου κλίμα τρόμου;;;;;

Adigoni, εσάς στην Α Αθήνας σας έβαλαν σε σχολεία; Έστω και προσωρινά; Ρωτάω, γιατί εμείς ακόμα "διακοπές" είμαστε! Αναμονή στο σπίτι! Ένας φίλος μου αναπληρωτής επίσης τοποθετήθηκε προσωρινά κάπου. Δεν καταλαβαίνω τι γίνεται με τη
Αχ, Ελλάδα σ' αγαπώ...!!!

Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει! Συνεχώς ξεψυχάει...(Δημήτρης Χορν)

Αποσυνδεδεμένος fotini18

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #891 στις: Σεπτεμβρίου 19, 2011, 01:26:30 pm »
Εγώ ήμουν Α Φάση και δεν απογράφηκα . Τι ενέργειες πρέπει να κάνω ; Εχετε απογραφει οι άλλοι αναπληρωτές ;

Όχι, ούτε εγώ απογράφηκα. Δε μου είπαν τίποτα από τη Διεύθυνση, όταν παρουσιαστήκαμε. Όταν (ή...αν!) μας καλέσουν, θα το ρωτήσω. Αν κάποιος άλλος αναπληρωτής ξέρει κάτι, ας το αναφέρει...
Πέρυσι που ήμουν αναπληρώτρια μου είπαν πως δε χρειάζεται ν' απογραφώ.Φέτος ελπίζω.

Εχει ερθει οδηγια απο το υπουργειο να απογραφουμε οι αναπληρωτες , απλα απο τις δευτεροβαθμιες ξεχνανε να μας το πουνε.. Εμας μας ενημερωσαν μια μερα πριν ληξει η προθεσμια

...δηλαδή, έληξε η προθεσμία; Εμάς δε μας είπαν τίποτα, από εσάς το άκουσα για την απογραφή σήμερα. Τι θα πρέπει να κάνω;
Αχ, Ελλάδα σ' αγαπώ...!!!

Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει! Συνεχώς ξεψυχάει...(Δημήτρης Χορν)

adigoni

• Επισκέπτης
Απ:
« Απάντηση #892 στις: Σεπτεμβρίου 19, 2011, 01:36:03 pm »
ΦΡΕΣΚΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ Α ΦΑΣΗΣ.Δεν υπάρχει περίπτωση να απολυθούμε, πήρα τηλέφωνο στη Δευτεροβάθμια Α Αθήνας,(τους είπα ότι θα τους κάνω μία τρομακτική ερώτηση, αν πρόκειται να απολυθούμε, γιατί κυκλοφορούν συνδικαλιστές και το διαδίδουν, κατά τα λεγόμενα της μουσταρδίτσας, και μου είπε, άντε καλέ ποιος τα λέει αυτά, δεν υπάρχει περίπτωση!),γιατί στο Υπουργείο που είχα πάρει τηλ. προηγουμένως μου απάντησαν ότι δεν είχαν καμία σχετική τέτοια ενημέρωση.Ναι Φωτεινούλα, μας τοποθέτησαν προσωρινά, πηγαίνω το πρωί 8μιση η ώρα και κάθομαι γύρω στο τρίωρο, είναι πολύ βαρετά και στεναχωριέμαι, μαραζώνω....Θα μας τηλεφωνήσουν "εντός των ημερών" για να δηλώσουμε σχολεία.

deepblue_1981 δεν κατηγορούμε κανένα που προσπαθεί να προασπίσει τα δικαιώματά μας, αλλά δεν πιστεύω πλέον στις συνδικαλιστικές παρατάξεις, παρά μόνο πιστεύω στα λεγόμενα ορισμένων συνδικαλιστών, όλων των χώρων που εργάζονται με σύνεση και υπευθυνότητα.Και δεν είναι υπεύθυνο το να τρομοκρατείς κόσμο με πράγματα που λέγεται ότι μπορεί να συμβούν....

Αποσυνδεδεμένος aristos2

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Οι "δανειστές" επιτρέπουν την ύπαρξη σχολείων;
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #893 στις: Σεπτεμβρίου 19, 2011, 01:55:45 pm »
ΕΝΙΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

Ενημέρωση από το ΠΥΣΔΕ

Οι συνεδριάσεις του ΠΥΣΔΕ κατά το δίμηνο των θερινών διακοπών ήταν σχεδόν καθημερινές, εκτός από την εβδομάδα του δεκαπενταύγουστου, για τις κρίσεις των διευθυντών των σχολείων, με 20 διευκρινιστικές εγκύκλιους, παρατυπίες έως και παρανομίες, έχουμε βγάλει σχετική ανακοίνωση. Σύμφωνα με την εργατική νομοθεσία αυτό είναι εργασιακό παράπτωμα. Αυτό όμως είναι πταίσμα μπροστά στο έγκλημα που συντελείται ενάντια στα κοινωνικά και εργασιακά δικαιώματα όλων των εργαζομένων αλλά και στον κλάδο μας. Με μεγαλύτερο τη δραστική μείωση των θέσεων εργασίας. Στη
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 19, 2011, 01:58:24 pm από aristos2 »
Πριν απ’ τα μάτια μου ήσουν φως.
Πριν απ’ τον Έρωτα έρωτας
Κι όταν σε πήρε το φιλί,
Γυναίκα ...

Αποσυνδεδεμένος inw

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
    • http://filologoi02.webnode.gr/(Σύλλογος Φιλολόγων)
Απ:
« Απάντηση #894 στις: Σεπτεμβρίου 19, 2011, 02:03:41 pm »
 8) 8) 8) 8)Υπάρχουν κενά.
http://filologoi02.webnode.gr/(Σύλλογος Φιλολόγων)

adigoni

• Επισκέπτης
Απ:
« Απάντηση #895 στις: Σεπτεμβρίου 19, 2011, 02:04:27 pm »
http://dide-a-ath.att.sch.gr/new/index.php?option=com_content&view=article&id=12&Itemid=7  από την ιστοεσλίδα αυτή εντός των ημερών θα ενημερωθούμε για τα κενά στα σχολεία για τα οποία θα κληθούμε να καταθέσουμε δήλωση προτίμησης.Είμαστε 28 φιλόλογοι στην Α Αθήνας, οπότε μπορείτε να δείτε τί κενά θα απομείνουν από αυτά που θα δημοσιεύσουν....

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182558
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 636
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)