*

Αποστολέας Θέμα: ΠΕ60 - Πρωτες επιλογες!  (Αναγνώστηκε 68361 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος HUANNITA

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: ΠΕ60 - Πρωτες επιλογες!
« Απάντηση #126 στις: Ιουλίου 25, 2012, 10:12:55 am »
Καλησπέρα παιδιά. Είμαι καινούρια στο forum.Ήθελα να ρωτήσω εγώ έχω σειρά 1700 περίπου και λίγο παραπάνω.Έχω πιθανότητες για Αττική;Αν μπορεί κάποιος ας μου απαντήσει ειλικρινά γιατί έχω μια πολλή καλή πρόταση για δουλειά και δεν ξέρω τι να κάνω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:03:54 »

Αποσυνδεδεμένος HUANNITA

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #127 στις: Ιουλίου 25, 2012, 10:17:32 am »
Επίσης ποια η γνώμη σας για

Αποσυνδεδεμένος trikie

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #128 στις: Ιουλίου 25, 2012, 11:03:19 am »
Huannita καλώς ήρθες στπ forum. Τα άτομα που είναι πάνω από 1700-1800 είναι οριακά για πρόσληψη  (φέτος δεν θυμάμαι το ακριβή νούμερο, οι νηπιαγωγοί έφτασαν στις προσλήψεις των αναπληρωτών μέχρι το 1800 κάτι) και αν προσληφθούν συνήθως προσλαμβάνονται για 1 ή 2 μήνες. Εξαρτάται βεβαίως και από το  τι και πόσες περιοχές έχουν δηλώσει και τι κενά υπάρχουν εκείνη την εποχή. Εάν δηλώσεις ΜΟΝΟ Αθήνα με τέτοια σειρά το κόβω λίγο δύσκολο να σε καλέσουν... Συνήθως την Αθήνα την πιάνουν οι πρώτοι του πίνακα. Φέτος επίσης με την όλη οικονομική κατάσταση είναι και ρευστά τα πράγματα και όλοι περιμένουμε να δούμε πόσους αναπληρωτές θα καλέσει το σύνολο (όλοι μιλάνε για μειώσεις στο σύνολο των αναπληρωτών)

Τώρα όσον αφορά τη

Αποσυνδεδεμένος jioannio

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #129 στις: Ιουλίου 25, 2012, 12:21:18 pm »
Ο πίνακας έφτασε στο 1855 πέρυσι. Με σειρά 1810+κάτι ψιλά καλέστηκα τέλη Ιανουαρίου και δούλεψα 5 μήνες. Ωστόσο, είχα τσεκαρισμένο το κουτάκι, αν και ο νομός που με πήραν ήταν δηλωμένος και στην αίτηση (15η επιλογή).
Στις φάσεις που άνοιξαν -τουλάχιστον πέρυσι- η Αττική ήταν πάντα μέσα. Και μάλιστα τα κενά καλύπτονταν από τη ροή του πίνακα κι όχι από άτομα με καλή σειρά που ήταν σε αναμονή για να πιάσουν Αττική (όπως περιμένουν για τη

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:03:54 »

Αποσυνδεδεμένος jioannio

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #130 στις: Ιουλίου 25, 2012, 12:25:00 pm »
Εύχομαι να σε καλέσουν και φέτος και μάλιστα από την Α' φάση. Τελικά, όμως, είναι νομοί που έχουν ζήτηση...μου έκανε εντύπωση για τη φίλη μου, με μια σχετικά καλή σειρά που έμεινε απ' έξω.
Πρόκειται και για τις δικές μου πρώτες επιλογές (Ξάνθη-Καβάλα-Ροδόπη), αλλά με τη σειρά μου (κοντά 1800+) θα δουλέψει και πάλι το κουτάκι!!!

jioannio εμείς με σειρά κοντά στο 1800+ χωρίς το κουτάκι :-\ δεν έχουμε και πολλές πιθανότητες!!!!!!!!!!! γι αυτό κουτάκι και πάλι κουτάκι :)

ELEN LIA μου, εμείς τα καταϊδρωμένα έχουμε μέλλον μπροστά μας μέχρι να σταματήσουμε να το τσεκάρουμε... ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος stefania29

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #131 στις: Ιουλίου 25, 2012, 12:53:34 pm »
Huannita καλώς ήρθες στπ forum. Τα άτομα που είναι πάνω από 1700-1800 είναι οριακά για πρόσληψη  (φέτος δεν θυμάμαι το ακριβή νούμερο, οι νηπιαγωγοί έφτασαν στις προσλήψεις των αναπληρωτών μέχρι το 1800 κάτι) και αν προσληφθούν συνήθως προσλαμβάνονται για 1 ή 2 μήνες. Εξαρτάται βεβαίως και από το  τι και πόσες περιοχές έχουν δηλώσει και τι κενά υπάρχουν εκείνη την εποχή. Εάν δηλώσεις ΜΟΝΟ Αθήνα με τέτοια σειρά το κόβω λίγο δύσκολο να σε καλέσουν... Συνήθως την Αθήνα την πιάνουν οι πρώτοι του πίνακα. Φέτος επίσης με την όλη οικονομική κατάσταση είναι και ρευστά τα πράγματα και όλοι περιμένουμε να δούμε πόσους αναπληρωτές θα καλέσει το σύνολο (όλοι μιλάνε για μειώσεις στο σύνολο των αναπληρωτών)

Πέρυσι στη γ΄φάση που έγινε στις 30 Σεπτεμβρίου ο πίνακας έφτασε στο 1717 οπότε οι νηπιαγωγοί αυτοί προσλήφθηκαν για 9 μήνες και όχι μόνο για 1 ή 2.Εγώ με σειρά 1800 δούλεψα 5 μήνες.
 Όσο για την Αττική το τελευταίο άτομο που προσλήφθηκε στη Δ'Αθηνών είχε σειρά 1855!!

Αποσυνδεδεμένος trikie

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #132 στις: Ιουλίου 25, 2012, 01:03:41 pm »
Jioannio η αλήθεια είναι ότι και εγώ δεν τα ψάχνω τόσο πολύ με λεπτομέρεια όσον αφορά τα νούμερα και τις φάσεις. Γι' αυτό της έγραψα και ότι εξαρτάται από τις περιοχές που θα δηλώσει και τα κενά που θα υπάρξουν. (περισσότερο έγραψα στην κοπέλα μια γενική κατάσταση που επικρατεί). Μπράβο που δίνεις στην συνάδελφο τόσο ακριβείς και λεπτομερείς πληροφορίες. Να προσθέσω και εγώ, και διόρθωσέ με αν κάνω λάθος Jioannio ότι πέρσι, και νομίζω θα το δούμε και φέτος,  το σύστημα πέρναγε αρκετά νούμερα επειδή οι κοπέλες μπορεί να είχαν δηλώσει μόνο συγκεκριμένο αριθμό περιοχών και όχι το κουτάκι. Το είδα δηλαδή και εγώ που με σειρά πάνω από το 1200 (είχα εξαντλήσει τον αριθμό των περιοχών και είχα τικάρει και κουτάκι) καλέστηκα πρώτη φάση Κυκλάδες ενώ περίμενα για β.  (εκ των υστέρων υπολόγισα μόνη μου ότι το σύστημα πρέπει να προσπέρασε κοντά στα 200 άτομα στην πρώτη φάση). Να το λάβει υπόψη και αυτό η Huannita.

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #133 στις: Ιουλίου 25, 2012, 01:35:15 pm »
Τελικά,το σχολικό έτος 2011-2012,το σύστημα προσπέρασε χωρίς να διορίσει σε κάποια επόμενη φάση 50 νηπιαγωγούς που είχαν δηλώσει μόνο συγκεκριμένες περιοχές.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 25, 2012, 04:09:36 pm από stefania29 »

Αποσυνδεδεμένος trikie

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #134 στις: Ιουλίου 25, 2012, 01:54:24 pm »
Eίσαι σίγουρη Stefania29; Πώς τις έβγαλα παραπάνω; τόσοοο λάθος μέτρησα; Εγώ από τη δική μου σειρά αφαίρεσα το νούμερο της α φάσης γι' αυτό είπα κοντά στο 200 κάνω κάτι λάθος; Πάντως ζητώ συγγνώμη για τα νούμερα, αλλά δεν το έχω ψάξει τόσο εμπεριστατωμένα.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 25, 2012, 01:57:04 pm από vickym »

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #135 στις: Ιουλίου 25, 2012, 02:05:15 pm »
Eίσαι σίγουρη Stefania29; Πώς τις έβγαλα παραπάνω; τόσοοο λάθος μέτρησα; Εγώ από τη δική μου σειρά αφαίρεσα το νούμερο της α φάσης γι' αυτό είπα κοντά στο 200 κάνω κάτι λάθος; Πάντως ζητώ συγγνώμη για τα νούμερα, αλλά δεν το έχω ψάξει τόσο εμπεριστατωμένα.
Στην α' φάση το σύστημα όντως προσπέρασε 200 άτομα.Στις επόμενες φάσεις,όμως,τα περισσότερα από αυτά τα άτομα προσλήφθηκαν.Σε κάθε φάση το σύστημα έπαιρνε πρώτα από τα άτομα που είχε προσπεράσει στις προηγούμενες φάσεις καθώς άνοιγαν κενά στις περιοχές που επιθυμούσαν. Τελικά,50 νηπιαγωγοί από όλες όσες προσπεράστηκαν σε όλες τις φάσεις δεν διορίστηκαν σε κάποια από τις επόμενες φάσεις.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 25, 2012, 04:21:29 pm από stefania29 »

Αποσυνδεδεμένος georgiasamar

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #136 στις: Ιουλίου 25, 2012, 02:45:31 pm »
παντως κοριτσια δεν ειναι αναγκη να σε στειλουν σε πομακοχωρι για να συναντησεις παιδια που δεν μιλουν ελληνικα, προπερσι που δουλεψα για 2 βδομαδες σε ενα σχολειο μονο με μουσουλμανακια  στην αλεξανδρουπολη(!)και ηταν καπου προς το πασχα και  ειχαν τερατιο προβλημα συνεννοησης οι μονιμες επρεπε να χαρακτηριστει οπωσδηποτε μειονοτικο!καλα για προγραμμα ουτε λογος η επικοινωνια βασιζονταν στην καλη πιστη των νηπιαγωγων να μαθουν καποιες λεξεις στα τουρκικα και στα νοηματα με τα χερια...και ηταν τα τμηματα με 23-24 παιδια...

Αποσυνδεδεμένος HUANNITA

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #137 στις: Ιουλίου 25, 2012, 04:26:43 pm »
Κορίτσια ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας.Το ξέρω ότι είναι δύσκολο να με καλέσουν αλλά ειλικρινά δεν διαθέτω  την οικονομική άνεση να φύγω πάλι. Ναι οδηγώ οπότε θα το ρισκάρω να την αφήσω τη δυτική αττική και βλέπουμε.Πάντως βάσει της περσινής χρονιάς υπάρχουν πιθανότητες για Ανατολική Αττική.Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες και πάλι σας ευχαριστώ για τη βοήθειά σας.

Αποσυνδεδεμένος jioannio

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #138 στις: Ιουλίου 25, 2012, 05:43:23 pm »
Jioannio η αλήθεια είναι ότι και εγώ δεν τα ψάχνω τόσο πολύ με λεπτομέρεια όσον αφορά τα νούμερα και τις φάσεις. Γι' αυτό της έγραψα και ότι εξαρτάται από τις περιοχές που θα δηλώσει και τα κενά που θα υπάρξουν. (περισσότερο έγραψα στην κοπέλα μια γενική κατάσταση που επικρατεί). Μπράβο που δίνεις στην συνάδελφο τόσο ακριβείς και λεπτομερείς πληροφορίες. Να προσθέσω και εγώ, και διόρθωσέ με αν κάνω λάθος Jioannio ότι πέρσι, και νομίζω θα το δούμε και φέτος,  το σύστημα πέρναγε αρκετά νούμερα επειδή οι κοπέλες μπορεί να είχαν δηλώσει μόνο συγκεκριμένο αριθμό περιοχών και όχι το κουτάκι. Το είδα δηλαδή και εγώ που με σειρά πάνω από το 1200 (είχα εξαντλήσει τον αριθμό των περιοχών και είχα τικάρει και κουτάκι) καλέστηκα πρώτη φάση Κυκλάδες ενώ περίμενα για β.  (εκ των υστέρων υπολόγισα μόνη μου ότι το σύστημα πρέπει να προσπέρασε κοντά στα 200 άτομα στην πρώτη φάση). Να το λάβει υπόψη και αυτό η Huannita.

Πραγματικά Vickym σωστή η παρατήρησή σου, γιατί πέρυσι περισσότερο από κάθε άλλη φορά το σύστημα προσπερνούσε άτομα! Μέρος της τωρινής πραγματικότητας κι' αυτό, που δύσκολα πια αποφασίζουν οι αναπληρωτές να ξενιτευτούν. Ο μισθός των αναπληρωτών παλιά έφτανε τα 1200 και τώρα έπεσε στα 850 (και πάλι καλά να λέμε;; ). Κι εγώ πιστεύω ότι και φέτος θα είναι έντονο αυτό το φαινόμενο, να τολμήσω να πω και περισσότερο απ' ό,τι πέρυσι;; Stefania29 ευχαριστούμε για τα στοιχεία! Που λες Vickym, είναι που περιμέναμε τόσο καιρό να καλεστούμε κι άλλη δουλειά δεν είχαμε από το να κρατάμε αρχείο με τις φάσεις, τους αριθμούς...στατιστικολόγοι παιδί μου!!  ;D

Αποσυνδεδεμένος jioannio

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #139 στις: Ιουλίου 25, 2012, 06:40:38 pm »
παντως κοριτσια δεν ειναι αναγκη να σε στειλουν σε πομακοχωρι για να συναντησεις παιδια που δεν μιλουν ελληνικα, προπερσι που δουλεψα για 2 βδομαδες σε ενα σχολειο μονο με μουσουλμανακια  στην αλεξανδρουπολη(!)και ηταν καπου προς το πασχα και  ειχαν τερατιο προβλημα συνεννοησης οι μονιμες επρεπε να χαρακτηριστει οπωσδηποτε μειονοτικο!καλα για προγραμμα ουτε λογος η επικοινωνια βασιζονταν στην καλη πιστη των νηπιαγωγων να μαθουν καποιες λεξεις στα τουρκικα και στα νοηματα με τα χερια...και ηταν τα τμηματα με 23-24 παιδια...

Σαφώς και δεν είναι ανάγκη να δουλέψεις σε πομακοχώρι για να έχεις μουσουλμανάκια στη Θράκη (πομάκοι, τουρκόφωνοι, ορισμένοι τσιγγάνοι). Γνωρίζω νηπιαγωγεία σε καμπίσια χωριά της Ξάνθης που έχουν μόνο μουσουλμάνους, όπως σίγουρα θα υπάρχουν και μέσα στην πόλη της Κομοτηνής, που το μειονοτικό στοιχείο είναι ακόμα πιο έντονο, στον Έβρο λιγότερο, αλλά ήδη ανέφερες ένα παράδειγμα! Μειονοτικά νηπιαγωγεία όμως δεν υπάρχουν! Και μη σας κάνει εντύπωση που δε διαχωρίζονται στην αίτηση των αναπληρωτών ως "Μειονοτικά Νηπιαγωγεία Θράκης", όπως στους δασκάλους! Γιατί "Μειονοτικά Δημοτικά Σχολεία" υπάρχουν. Για να χαρακτηριστεί ένα σχολείο "μειονοτικό", είτε είναι δημοτικό, είτε είναι νηπιαγωγείο, σημαίνει ότι τα παιδιά που φοιτούν σε αυτό διδάσκονται και την τουρκική γλώσσα μαζί με την ελληνική, είναι δλδ δίγλωσσα σχολεία (που δε σημαίνει ότι όλοι οι μουσουλμάνοι έχουν μητρική τα τουρκικά, π.χ. οι πομάκοι έχουν τα πομακικά). Αντιλαμβάνεστε τις διαφορετικότητές μας στη Θράκη, στη γλώσσα, στο θρήσκευμα, αλλά συμβιώνουμε στον ίδιο τόπο που αγαπάμε και έχουμε όλοι δικαίωμα στην εκπαίδευση...

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182631
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 653
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)