0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: jioannio στις Ιουλίου 24, 2012, 11:00:47 amΕύχομαι να σε καλέσουν και φέτος και μάλιστα από την Α' φάση. Τελικά, όμως, είναι νομοί που έχουν ζήτηση...μου έκανε εντύπωση για τη φίλη μου, με μια σχετικά καλή σειρά που έμεινε απ' έξω. Πρόκειται και για τις δικές μου πρώτες επιλογές (Ξάνθη-Καβάλα-Ροδόπη), αλλά με τη σειρά μου (κοντά 1800+) θα δουλέψει και πάλι το κουτάκι!!!jioannio εμείς με σειρά κοντά στο 1800+ χωρίς το κουτάκι δεν έχουμε και πολλές πιθανότητες!!!!!!!!!!! γι αυτό κουτάκι και πάλι κουτάκι
Εύχομαι να σε καλέσουν και φέτος και μάλιστα από την Α' φάση. Τελικά, όμως, είναι νομοί που έχουν ζήτηση...μου έκανε εντύπωση για τη φίλη μου, με μια σχετικά καλή σειρά που έμεινε απ' έξω. Πρόκειται και για τις δικές μου πρώτες επιλογές (Ξάνθη-Καβάλα-Ροδόπη), αλλά με τη σειρά μου (κοντά 1800+) θα δουλέψει και πάλι το κουτάκι!!!
Huannita καλώς ήρθες στπ forum. Τα άτομα που είναι πάνω από 1700-1800 είναι οριακά για πρόσληψη (φέτος δεν θυμάμαι το ακριβή νούμερο, οι νηπιαγωγοί έφτασαν στις προσλήψεις των αναπληρωτών μέχρι το 1800 κάτι) και αν προσληφθούν συνήθως προσλαμβάνονται για 1 ή 2 μήνες. Εξαρτάται βεβαίως και από το τι και πόσες περιοχές έχουν δηλώσει και τι κενά υπάρχουν εκείνη την εποχή. Εάν δηλώσεις ΜΟΝΟ Αθήνα με τέτοια σειρά το κόβω λίγο δύσκολο να σε καλέσουν... Συνήθως την Αθήνα την πιάνουν οι πρώτοι του πίνακα. Φέτος επίσης με την όλη οικονομική κατάσταση είναι και ρευστά τα πράγματα και όλοι περιμένουμε να δούμε πόσους αναπληρωτές θα καλέσει το σύνολο (όλοι μιλάνε για μειώσεις στο σύνολο των αναπληρωτών)
Eίσαι σίγουρη Stefania29; Πώς τις έβγαλα παραπάνω; τόσοοο λάθος μέτρησα; Εγώ από τη δική μου σειρά αφαίρεσα το νούμερο της α φάσης γι' αυτό είπα κοντά στο 200 κάνω κάτι λάθος; Πάντως ζητώ συγγνώμη για τα νούμερα, αλλά δεν το έχω ψάξει τόσο εμπεριστατωμένα.
Jioannio η αλήθεια είναι ότι και εγώ δεν τα ψάχνω τόσο πολύ με λεπτομέρεια όσον αφορά τα νούμερα και τις φάσεις. Γι' αυτό της έγραψα και ότι εξαρτάται από τις περιοχές που θα δηλώσει και τα κενά που θα υπάρξουν. (περισσότερο έγραψα στην κοπέλα μια γενική κατάσταση που επικρατεί). Μπράβο που δίνεις στην συνάδελφο τόσο ακριβείς και λεπτομερείς πληροφορίες. Να προσθέσω και εγώ, και διόρθωσέ με αν κάνω λάθος Jioannio ότι πέρσι, και νομίζω θα το δούμε και φέτος, το σύστημα πέρναγε αρκετά νούμερα επειδή οι κοπέλες μπορεί να είχαν δηλώσει μόνο συγκεκριμένο αριθμό περιοχών και όχι το κουτάκι. Το είδα δηλαδή και εγώ που με σειρά πάνω από το 1200 (είχα εξαντλήσει τον αριθμό των περιοχών και είχα τικάρει και κουτάκι) καλέστηκα πρώτη φάση Κυκλάδες ενώ περίμενα για β. (εκ των υστέρων υπολόγισα μόνη μου ότι το σύστημα πρέπει να προσπέρασε κοντά στα 200 άτομα στην πρώτη φάση). Να το λάβει υπόψη και αυτό η Huannita.
παντως κοριτσια δεν ειναι αναγκη να σε στειλουν σε πομακοχωρι για να συναντησεις παιδια που δεν μιλουν ελληνικα, προπερσι που δουλεψα για 2 βδομαδες σε ενα σχολειο μονο με μουσουλμανακια στην αλεξανδρουπολη(!)και ηταν καπου προς το πασχα και ειχαν τερατιο προβλημα συνεννοησης οι μονιμες επρεπε να χαρακτηριστει οπωσδηποτε μειονοτικο!καλα για προγραμμα ουτε λογος η επικοινωνια βασιζονταν στην καλη πιστη των νηπιαγωγων να μαθουν καποιες λεξεις στα τουρκικα και στα νοηματα με τα χερια...και ηταν τα τμηματα με 23-24 παιδια...