*

Αποστολέας Θέμα: Πρόσληψη αναπληρωτών Οικονομολόγων 2012-2013  (Αναγνώστηκε 156323 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος mariloumarilou2

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την παιδεία
    • Προφίλ
Απ: Πρόσληψη αναπληρωτών Οικονομολόγων 2012-2013
« Απάντηση #504 στις: Οκτωβρίου 19, 2012, 10:17:50 pm »
Συνάδελφοι θα αποφασίσουμε τι θα κάνουμε ή θα το πηγαίνουμε απο μέρα σε μέρα μέχρι να έρθει το καλοκαίρι;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 15:29:58 »

Αποσυνδεδεμένος cthulhu

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #505 στις: Οκτωβρίου 19, 2012, 10:39:31 pm »
Δεν υπάρχει κάτι άλλο να κάνουμε. Δεν βλέπω συμμετοχή στην επιστολή. Επίσης κανένας δεν θέλει να βάλει το δικό του όνομα. Κρίμα. Ας την προωθήσουμε λοιπόν ο καθένας προσωπικά σε όποιον μπορεί (βουλευτές, ιστοσελίδες κλπ) μήπως και γίνει κανένα θαύμα. Πάντως κρίμα που δεν υπάρχει συσπείρωση. Κάποιοι επαναπαύονται. Του χρόνου που θα κλείσουν 1500 σχολεία και δεν θα ξαναπάρει κανέναν αναπληρωτή θα είναι πλέον αργά.

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την παιδεία
    • Προφίλ
« Απάντηση #506 στις: Οκτωβρίου 19, 2012, 10:44:09 pm »
Δεν υπάρχει κάτι άλλο να κάνουμε. Δεν βλέπω συμμετοχή στην επιστολή. Επίσης κανένας δεν θέλει να βάλει το δικό του όνομα. Κρίμα. Ας την προωθήσουμε λοιπόν ο καθένας προσωπικά σε όποιον μπορεί (βουλευτές, ιστοσελίδες κλπ) μήπως και γίνει κανένα θαύμα. Πάντως κρίμα που δεν υπάρχει συσπείρωση. Κάποιοι επαναπαύονται. Του χρόνου που θα κλείσουν 1500 σχολεία και δεν θα ξαναπάρει κανέναν αναπληρωτή θα είναι πλέον αργά.

Ωραία λοιπόν θα την στείλω μέσω του mail για να έχει και μία εγκυρότητα όπου πιστεύω και ο καθένας ας κάνει το ιδιο. Τη Δευτεύρα θα μιλήσω με το Υπουργείο στα τηλ που μας έδωσε η συνάδελφος! Πραγματικά κριμα! Ας είναι....ο καθένας λοιπόν την πάρτη του κοιτάει σε αυτον τον κλάδο χρόνια τωρα! ΛΥΠΑΜΑΙ

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την παιδεία
    • Προφίλ
« Απάντηση #507 στις: Οκτωβρίου 19, 2012, 10:52:04 pm »
Α! και κάτι ακόμα για όσους επαναπάυονται στα νέα που τυχον θα έχω απο την επικοινωνία με το Υπουργείο ή με αποιοδήποτε αλλο φορέα ή πρόσωπο σας το λέω ευθαρσώς οτι θα τα μάθουν με προσωπικό μην μόνο όσοι εδώ μέσα πάσχισαν με τον δικό τους τρόπο για αυτή την κίνηση!
Οι υπόλοιποι  που απλα κοιτάτε τη συζήτηση κ περιμένετε, απλά θα περιμένετε..... Πραγματικά λυπάμαι!!!!!!!!

ΑΥΤΑ

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 15:29:58 »

Αποσυνδεδεμένος alezi27

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #508 στις: Οκτωβρίου 19, 2012, 11:11:26 pm »
βρε παιδια, αυτό μας έλειπε τωρα να φαγωθούμε μεταξυ μας.αφου υπάρχει συμφωνία στο τελικό κείμενο δεν υπάρχει λόγος...

ας στείλουμε στην ένωση οικονομολόγων τη δευτέρα και στους εκπροσώπους των υπευθυνων παιδείας σε κάθε κόμμα,δεν υπάρχει άλλο περιθώριο

στην τελική δίκιο έχουμε, δεν χρειάζεται να προσέχουμε τόσο την διατύπωση καθε πρότασης, το κυριο είναι να ακουστούν τα βασικά μας αιτήματα.

δεν ξέρω γιατί αλλα εχω μια ανεξηγητη αισιοδοξία.

αν συμφωνείτε να γράψουμε ορισμένα ονόματα ωστε να φαίνεται πιο τεκμηριωμένη η επιστολή μπορεί ο καθένας να γράψει το ονοματεπώνυμο του και να κάνουμε ως τη δευτέρα 1 λίστα

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την παιδεία
    • Προφίλ
« Απάντηση #509 στις: Οκτωβρίου 19, 2012, 11:29:01 pm »
βρε παιδια, αυτό μας έλειπε τωρα να φαγωθούμε μεταξυ μας.αφου υπάρχει συμφωνία στο τελικό κείμενο δεν υπάρχει λόγος...

ας στείλουμε στην ένωση οικονομολόγων τη δευτέρα και στους εκπροσώπους των υπευθυνων παιδείας σε κάθε κόμμα,δεν υπάρχει άλλο περιθώριο

στην τελική δίκιο έχουμε, δεν χρειάζεται να προσέχουμε τόσο την διατύπωση καθε πρότασης, το κυριο είναι να ακουστούν τα βασικά μας αιτήματα.

δεν ξέρω γιατί αλλα εχω μια ανεξηγητη αισιοδοξία.

αν συμφωνείτε να γράψουμε ορισμένα ονόματα ωστε να φαίνεται πιο τεκμηριωμένη η επιστολή μπορεί ο καθένας να γράψει το ονοματεπώνυμο του και να κάνουμε ως τη δευτέρα 1 λίστα
Συνάδελφε δεν τρωγόμαστε αλλά ειλικρινά δεν μπορώ να δεχτώ το εγώ του καθένα που κάθεται και απλά περίμένει να του λυθεί το πρόβλημα ουρανοκατέβατο!

Και ναί είμαι , μαζί με άλλους συναδέλφους, σύμφωνη να γραφτούν ονόματα! Αλλά αν είναι να υπάρξουν 10 τότε.....καταλαβαίνεις τι σημασια θα δοθεί απο το Υπουργείο.....

Αλλά όλο αυτό θα πρέπει να γίνει μέσα στο ΣΚ. Και για να δώσω μια λύση στην ανωνυμότητα του καθενός θα προτείνω να δοθούν τα ονόματα σε πμ σε μένα ή σε όποιον άλλον συνάδελφο που θα αναλάβει τη συγκέντρωσή τους. Επίσης τα ονόματα θα ανακοινωθούν μόνο στην επιστολή προς το υπουργειο και όχι εδω μέσα. Αν κάποιος άλλος έχει άλλη πρόταση για τα προσωπικά δεδομένα
(τα ονόματα) παρακαλώ ας την εκθέση!

Αποσυνδεδεμένος cthulhu

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #510 στις: Οκτωβρίου 19, 2012, 11:38:45 pm »
κι εγώ προτείνω τα ονόματα να δωθούν στη μαριλού. Το συντομότερο για να τελειώνουμε.

Αποσυνδεδεμένος sotirios1977

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #511 στις: Οκτωβρίου 19, 2012, 11:43:17 pm »
Καλές μου αϋπνίες :)

Εγώ θα πρότεινα να γραφτεί ένα ή δυο ονόματα, των πρώτων στον πίνακα διορισμών και αναπληρωτών :)

Όχι για άλλο λόγο, αλλά γιατί θα έχει περισσότερη βαρύτητα από ότι η αποστολή από τα 10 ( ; ) ονόματα που θα μαζευτούν αλλιώς.

Δηλαδή,

να κλείσει η επιστολή πχ κάπως έτσι:

Με εκτίμηση,

mariloumarilou2 και irenead
για το συντονιστικό αναπληρωτών οικονομολόγων

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την παιδεία
    • Προφίλ
« Απάντηση #512 στις: Οκτωβρίου 19, 2012, 11:47:30 pm »
Καλές μου αϋπνίες :)

Εγώ θα πρότεινα να γραφτεί ένα ή δυο ονόματα, των πρώτων στον πίνακα διορισμών και αναπληρωτών :)

Όχι για άλλο λόγο, αλλά γιατί θα έχει περισσότερη βαρύτητα από ότι η αποστολή από τα 10 ( ; ) ονόματα που θα μαζευτούν αλλιώς.

Δηλαδή,

να κλείσει η επιστολή πχ κάπως έτσι:

Με εκτίμηση,

mariloumarilou2 και irenead
για το συντονιστικό αναπληρωτών οικονομολόγων

Συνάδελφε και πάλι καλως ήρθες! :)

Ας είναι τουλάχιστον 4-5 ως εκπροσώπων, έστω αυτών που εδώ μέσα είπαμε και μια γνώμη παραπάνω.... εσυ δεχεσαι να μπει το ονομά σου;

Αποσυνδεδεμένος marivita

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #513 στις: Οκτωβρίου 19, 2012, 11:59:42 pm »
Καλησπερα παιδια΄Συμφωνω απολυτως με την αποψη πως πρεπει να δρασουμε ΑΜΕΣΟΤΑΤΑ΄Επισης συμφωνω πως πρεπει να σταλει η επιστολη με τα ονοματα ΟΛΩΝ ΜΑΣ. mariloumarilou2 αν καταληξουμε σε αυτο δεν εχω προβλημα νασου στειλω το ονοματεπωνυμο μου.Προσωπικα με ενδιαφερει πρωτα να δικαιωθει και να αναγνωριστει ο κλαδος μας ως βασικος και αναγκαιος στην εκπαιδευση και μετα η παρτυ μου.Περιμενω  σε πμ την απαντηση σου για να  σου  στειλω   τα στοιχεια  μου.

Αποσυνδεδεμένος irenead

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #514 στις: Οκτωβρίου 20, 2012, 12:08:25 am »
Μπράβο συνάδελφοι!
Για τον κλάδο μας προσπαθούμε και για να έχουμε μια δουλειά όσο το δυνατόν περισσότεροι,δεν κάνουμε τίποτα παράνομο!

Αποσυνδεδεμένος irenead

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #515 στις: Οκτωβρίου 20, 2012, 12:13:38 am »
Να προτείνω και και συνάντηση με τον υπουργό συνάδελφοι!
Να του εκθέσουμε και άλλα πράγματα πέρα από τις αναπληρώσεις,που καίνε όλους μας.Όπως π.χ. με τις β αναθέσεις που μας κόβουν ώρες.
Κάπου είδα στο διαδίκτυο και έχω φάει τον τόπο να το βρω ότι δεν επιτρέπεται σε πανελλαδικά εξεταζόμενα μαθήματα να τα διδάσκει κάποιος με β ανάθεση,αν τελικά ισχύει αυτό "σωθήκαμε".

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την παιδεία
    • Προφίλ
« Απάντηση #516 στις: Οκτωβρίου 20, 2012, 12:20:32 am »
Καλησπερα παιδια΄Συμφωνω απολυτως με την αποψη πως πρεπει να δρασουμε ΑΜΕΣΟΤΑΤΑ΄Επισης συμφωνω πως πρεπει να σταλει η επιστολη με τα ονοματα ΟΛΩΝ ΜΑΣ. mariloumarilou2 αν καταληξουμε σε αυτο δεν εχω προβλημα νασου στειλω το ονοματεπωνυμο μου.Προσωπικα με ενδιαφερει πρωτα να δικαιωθει και να αναγνωριστει ο κλαδος μας ως βασικος και αναγκαιος στην εκπαιδευση και μετα η παρτυ μου.Περιμενω  σε πμ την απαντηση σου για να  σου  στειλω   τα στοιχεια  μου.
Σε περιμένω :)

Αποσυνδεδεμένος sotirios1977

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #517 στις: Οκτωβρίου 20, 2012, 12:20:58 am »

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873