0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν υπάρχει κάτι άλλο να κάνουμε. Δεν βλέπω συμμετοχή στην επιστολή. Επίσης κανένας δεν θέλει να βάλει το δικό του όνομα. Κρίμα. Ας την προωθήσουμε λοιπόν ο καθένας προσωπικά σε όποιον μπορεί (βουλευτές, ιστοσελίδες κλπ) μήπως και γίνει κανένα θαύμα. Πάντως κρίμα που δεν υπάρχει συσπείρωση. Κάποιοι επαναπαύονται. Του χρόνου που θα κλείσουν 1500 σχολεία και δεν θα ξαναπάρει κανέναν αναπληρωτή θα είναι πλέον αργά.
βρε παιδια, αυτό μας έλειπε τωρα να φαγωθούμε μεταξυ μας.αφου υπάρχει συμφωνία στο τελικό κείμενο δεν υπάρχει λόγος...ας στείλουμε στην ένωση οικονομολόγων τη δευτέρα και στους εκπροσώπους των υπευθυνων παιδείας σε κάθε κόμμα,δεν υπάρχει άλλο περιθώριοστην τελική δίκιο έχουμε, δεν χρειάζεται να προσέχουμε τόσο την διατύπωση καθε πρότασης, το κυριο είναι να ακουστούν τα βασικά μας αιτήματα.δεν ξέρω γιατί αλλα εχω μια ανεξηγητη αισιοδοξία. αν συμφωνείτε να γράψουμε ορισμένα ονόματα ωστε να φαίνεται πιο τεκμηριωμένη η επιστολή μπορεί ο καθένας να γράψει το ονοματεπώνυμο του και να κάνουμε ως τη δευτέρα 1 λίστα
Καλές μου αϋπνίες Εγώ θα πρότεινα να γραφτεί ένα ή δυο ονόματα, των πρώτων στον πίνακα διορισμών και αναπληρωτών Όχι για άλλο λόγο, αλλά γιατί θα έχει περισσότερη βαρύτητα από ότι η αποστολή από τα 10 ( ; ) ονόματα που θα μαζευτούν αλλιώς.Δηλαδή,να κλείσει η επιστολή πχ κάπως έτσι:Με εκτίμηση,mariloumarilou2 και ireneadγια το συντονιστικό αναπληρωτών οικονομολόγων
Καλησπερα παιδια΄Συμφωνω απολυτως με την αποψη πως πρεπει να δρασουμε ΑΜΕΣΟΤΑΤΑ΄Επισης συμφωνω πως πρεπει να σταλει η επιστολη με τα ονοματα ΟΛΩΝ ΜΑΣ. mariloumarilou2 αν καταληξουμε σε αυτο δεν εχω προβλημα νασου στειλω το ονοματεπωνυμο μου.Προσωπικα με ενδιαφερει πρωτα να δικαιωθει και να αναγνωριστει ο κλαδος μας ως βασικος και αναγκαιος στην εκπαιδευση και μετα η παρτυ μου.Περιμενω σε πμ την απαντηση σου για να σου στειλω τα στοιχεια μου.