0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πάντως αυτό που έχω καταλάβει απο αυτα που λενε οι αιρετοί κτλ είναι οτι κενα υπαρχουν αρκετα περισσοτερα απο αυτα που λεει το υπουργειο απλα θα φανουν ακομα καλυτερα κ μετα τη δευτερη φαση...γιαυτο ισως μας λενε περιμενετε ΚΑΙ τη δευτερη φαση κ θα δειτε... ισως η δευτερη φαση δεν ειναι τοσο μεγαλη οσο θα θελαμε ή περιμεναμε αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δε θα παρει κι αλλους μετα.Εγω προσωπικα κατι τετοιο εχω καταλαβει αποσα διαβαζω αυτες τις μερες...
ουτε και εγω εβαλα το κουτακι κοριτσια για παραλληλη, ειμαι ψυχοπονη δεν κανω εγω για τετοια!και ουτε και εγω το μετανοιωνω.στεφανια ειδες που δεν εισαι η μονη?rinaki και εγω της ιδιας αποψης ειμαι, πιστευω οτι η δευτερη φαση δεν θα ειναι τοσα πολλα ατομα που λεμε εδω στο φορουμ αλλα λιγοτερα χωρις να αποκλειουμε οτι θα παρουν αλλα 700 ενδεχομενως και αλλα 800-900 ατομα αλλα σπαστα σε διαφορετικες φασεις, ετσι για να μην λεμε οπως και περισυ οτι τα κενα της δοε δεν καλυφθηκαν!
τι να πω ρε κοριτσια μακαρι να παρει 900 ατομα μεχρι το τελος αλλα εγω προσωπικα χωρις να θελω να ριξω καποιον δεν ειμαι τοσο αισιοδοξη!σε προσωπικο μηνυμα στον καψαλακη(αφου μιλαμε συνεχεια γι'αυτον)τον ρωτησα αν θα με παρουν και με σιγουρια δεν απαντησε,ναι δηλαδη δεν ειπε!και η θεση μου ειναι στο 1600!μακαρι να ελθουν ολα θετικα αλλα σημερα μιλησε για ψαλιδι θεσεων...
Παράθεση από: niki 26 στις Σεπτεμβρίου 14, 2011, 11:21:23 pmτι να πω ρε κοριτσια μακαρι να παρει 900 ατομα μεχρι το τελος αλλα εγω προσωπικα χωρις να θελω να ριξω καποιον δεν ειμαι τοσο αισιοδοξη!σε προσωπικο μηνυμα στον καψαλακη(αφου μιλαμε συνεχεια γι'αυτον)τον ρωτησα αν θα με παρουν και με σιγουρια δεν απαντησε,ναι δηλαδη δεν ειπε!και η θεση μου ειναι στο 1600!μακαρι να ελθουν ολα θετικα αλλα σημερα μιλησε για ψαλιδι θεσεων... Genika fetos o Kapsalakis einai poly genikologos kai apofeugei na kanei ektimhseis (to exoun parathrhsei ki alloi kai tou to exoune pei). Logo ths para polu duskolhs katastashs.
Παράθεση από: Demetroula στις Σεπτεμβρίου 14, 2011, 11:29:46 pmΠαράθεση από: niki 26 στις Σεπτεμβρίου 14, 2011, 11:21:23 pmτι να πω ρε κοριτσια μακαρι να παρει 900 ατομα μεχρι το τελος αλλα εγω προσωπικα χωρις να θελω να ριξω καποιον δεν ειμαι τοσο αισιοδοξη!σε προσωπικο μηνυμα στον καψαλακη(αφου μιλαμε συνεχεια γι'αυτον)τον ρωτησα αν θα με παρουν και με σιγουρια δεν απαντησε,ναι δηλαδη δεν ειπε!και η θεση μου ειναι στο 1600!μακαρι να ελθουν ολα θετικα αλλα σημερα μιλησε για ψαλιδι θεσεων... Genika fetos o Kapsalakis einai poly genikologos kai apofeugei na kanei ektimhseis (to exoun parathrhsei ki alloi kai tou to exoune pei). Logo ths para polu duskolhs katastashs.Demtroula θα συμφωνήσω μαζί σου!!αι εμένα σε προσωπικό μήνυμα μου τα μασούσε!!Είμαι λίγο πιο πίσω από εσένα!!!Ενώ πέρυσι ήταν πιο συγκεκριμένος!!Τες πα!!!Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία!!!
Demtroula θα συμφωνήσω μαζί σου!!αι εμένα σε προσωπικό μήνυμα μου τα μασούσε!!Είμαι λίγο πιο πίσω από εσένα!!!Ενώ πέρυσι ήταν πιο συγκεκριμένος!!Τες πα!!!Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία!!!
Παράθεση από: niki 26 στις Σεπτεμβρίου 14, 2011, 11:21:23 pmτι να πω ρε κοριτσια μακαρι να παρει 900 ατομα μεχρι το τελος αλλα εγω προσωπικα χωρις να θελω να ριξω καποιον δεν ειμαι τοσο αισιοδοξη!σε προσωπικο μηνυμα στον καψαλακη(αφου μιλαμε συνεχεια γι'αυτον)τον ρωτησα αν θα με παρουν και με σιγουρια δεν απαντησε,ναι δηλαδη δεν ειπε!και η θεση μου ειναι στο 1600!μακαρι να ελθουν ολα θετικα αλλα σημερα μιλησε για ψαλιδι θεσεων...Με θέση 1600 χωρις να εχεις βγαλει την πρωτη φαση???Για την παραλληλη κ το κουτακι εγω δεν το εβαλα γιατι δεν ξερω πως λειτουργει καν η παραλληλη κ φοβομουν μηπως πληρωνομαστε μεσω εσπα...γενικα δεν γνωριζα κ πολλα οποτε δεν το ρισκαρα.
Εγω περσι εφυγα με την α' φαση,φετος με περασε το συστημα και οι νομοι που δηλωσα δεν δινουν καθολου κενα....τρομερο αγχος και απογοητευση!!!