0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: ernesto στις Οκτωβρίου 20, 2012, 07:57:46 pmΑν έχω καταλάβει καλά, θα συμφωνήσω σε όλα εκτός από τα υπογραμμισμένα γιατί καλό είναι να μη συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα,όσο απλοϊκό κι αν αυτό ακούγεται...Είναι προσωπική άποψη, για αυτό ας μην το συνεχίσουμε και αλλάξει ο ρους του topic σε ΠΕ04 vs ΠΕ02.Απλώς να σκεφτούμε πως ακούγονται τα παρακάτω δύο:"Τα λόγια τα ωραία τα μεγάλα"."Οι πράξεις οι ωραίες οι μεγάλες".Ιδίως στις εποχές που ζούμε!!
Αν έχω καταλάβει καλά, θα συμφωνήσω σε όλα εκτός από τα υπογραμμισμένα γιατί καλό είναι να μη συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα,όσο απλοϊκό κι αν αυτό ακούγεται...
Παράθεση από: ernesto στις Οκτωβρίου 20, 2012, 07:57:46 pmΑν έχω καταλάβει καλά, θα συμφωνήσω σε όλα εκτός από τα υπογραμμισμένα γιατί καλό είναι να μη συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα,όσο απλοϊκό κι αν αυτό ακούγεται...Είναι προσωπική άποψη, για αυτό ας μην το συνεχίσουμε και αλλάξει ο ρους του topic σε ΠΕ04 vs ΠΕ02.Απλώς να σκεφτούμε πως ακούγονται τα παρακάτω δύο:"Τα λόγια τα ωραία τα μεγάλα"."Τα έργα τα ωραία τα μεγάλα". (περί εργαστηρίου το topic, άρα όχι off)Ιδίως στις εποχές που ζούμε!!Συγνώμη που γύρισα το χρόνο πίσω, αλλά το έκανα για να "μην το συνεχίσουμε":Παράθεση από: ernesto στις Οκτωβρίου 20, 2012, 08:10:49 pmΌντως ας μην το συνεχίσουμε, αλλά για να μην παρεξηγηθούμε κιόλας ο λόγος(προφορικός και γραπτός) δε συνδέεται μόνο με αοριστολογικού τύπου θεωρίες αλλά και με τη σκέψη, κυρίως με αυτήν. Δεν είναι μόνο το μέσο για την έκφραση της σκέψης, αλλά βασικό συστατικό στοιχείο για το χτίσιμό της. The limits of my language mean the limits of my world (
Όντως ας μην το συνεχίσουμε, αλλά για να μην παρεξηγηθούμε κιόλας ο λόγος(προφορικός και γραπτός) δε συνδέεται μόνο με αοριστολογικού τύπου θεωρίες αλλά και με τη σκέψη, κυρίως με αυτήν. Δεν είναι μόνο το μέσο για την έκφραση της σκέψης, αλλά βασικό συστατικό στοιχείο για το χτίσιμό της. The limits of my language mean the limits of my world (
Εξελικτικά νομίζω πάνε όλα μαζί και είναι αλληλένδετα, αλλά οκ sapore, λευκή σημαία,παραδίνομαι,τέλος!!!
Παράθεση από: ernesto στις Οκτωβρίου 20, 2012, 08:25:49 pmΕξελικτικά νομίζω πάνε όλα μαζί και είναι αλληλένδετα, αλλά οκ sapore, λευκή σημαία,παραδίνομαι,τέλος!!! Όντως , όταν προχωρήσεις στο χρόνο χάνεσαι: "Το αυγό έκανε την κότα ή η κότα το αυγό;"
Για την αποτελεσματική κάλυψη των υποχρεώσεών του, οι οποίες εντάσσονται στα διδακτικά του καθήκοντα, ο Υπεύθυνος Σ.Ε.Π.Ε.Η.Υ. θα διαθέτει τρεις (3) ώρες από το υποχρεωτικό διδακτικό του ωράριο.Οι τρεις αυτές ώρες θα καταγράφονται στο ωρολόγιο πρόγραμμα του σχολείου στο οποίο ανήκει το εργαστήριο, κατανεμημένες σε διαφορετικές ημέρες.
Εγώ πάλι θεωρώ άδικη την κατά 3 ώρες μείωση του διδακτικού ωραρίου για τους υπεύθυνους εργαστηρίων. (Με την ίδια λογική να έχουν και οι ΠΕ02 μείωση γιατί κάθε τρεις και λίγο διορθώνουν εκθέσεις, κάτι που καμία άλλη ειδικότητα δεν έχει.)Να μοιραστώ την εμπειρία μου μαζί σας: αναπληρωτής σε ορεινό χωριό της Ηπείρου,ΠΕ02,21 ώρες/εβδ.Το σχολείο με πολύ λίγους μαθητές. Ο πληροφορικάριος είχε ως εξής: ωράριο 3 ώρες/εβδ.+ 1 ώρα σεπ. Τις υπόλοιπες μέρες "διατεθειμένος" στη δδε της πρωτεύουσας νομού, αλλά...με τα μόρια του ορεινού χωριού φυσικά. Για το εργαστήριο δεν έκανε ποτέ τίποτα πέρα από το να χαζεύει στο ίντερνετ. Ακόμη και για να περάσει τους βαθμούς τριμήνου(για συνολικά ελάχιστους μαθητές)μας ήθελε όλους δίπλα να τον βοηθάμε (και να διορθώνουμε τα λάθη του). Τι να πω, ο στόχος μου δεν είναι να φωτογραφήσω τον συγκεκριμένο άνθρωπο,που άλλωστε μπορεί να αποτελεί και μεμονωμένη περίπτωση,αλλά είχε και απόψεις όπως: όλοι στα σχολεία 8-2, οι εκπαιδευτικοί είναι τεμπέλικος κλάδος,να μπει η αξιολόγηση κλπ. Για κάνε 21 ώρες την εβδομάδα φιλαράκο και μετά γίνε και υπέρμαχος του 8-2! Το κορυφαίο είναι που στις πανελλήνιες πήγε επιτηρητής(όπως σχεδόν όλοι μας με την εξαίρεση μιας μητέρας μικρών παιδιών φυσικού) κι έλεγε ότι πρέπει να αλλάξουν τα ρεπό από το πρόγραμμα των ενδοσχολικών εξετάσεων γιατί είναι άδικα για όσους είναι και στις πανελλήνιες. (Σημείωση:τα γραπτά που είχε να "διορθώσει"για τις ενδοσχολικέςήταν μόλις...6) Είναι που δούλευε όλη τη χρονιά και η φυσικός του έθιξε τα δικαιώματα. Για να μην κουράζω άλλο: ίδιο διδακτικό ωράριο για όλους και οι υπεύθυνοι εργαστηριων ας απαλλάσσονται από εξωδιδακτικές όπως λέει ο killbill. Η μείωση ωραρίου είναι απαράδεκτη.
Όταν ο υποδιευθυντης είναι ταυτόχρονα και υπεύθυνος εργαστηρίου, τι ωράριο έχει?
εχει ο αναπληρωτης μειωση ωραριου;
Παράθεση από: villie στις Οκτωβρίου 21, 2012, 12:20:06 amΌταν ο υποδιευθυντης είναι ταυτόχρονα και υπεύθυνος εργαστηρίου, τι ωράριο έχει?ο υποδιευθυντής απαγορεύεται να ειναι παράλληλα ΚΑΙ υπεύθυνος εργαστηρίου. Έχει έρθει σχετική εγκύκλιος.