0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ο καψ ειπε οτι ουτε αυτος ουτε το ιδιο το υπουργειο ξερει πως λειτουργει ολο αυτο το συστημα ζεπ και τι ακριβως ειναι κτλ.. ο μπρατης παιδια σε ημερομηνιεσ και αριθμους ειναι πολυ εγκυρος! τουλαχιστον στους αριθμους των προσληψεων πεφτει παντα μεσα καθως και στις προηγουμενες φασεις. για τα ζεπ μ αρεσει π τους παραθεσα σελ 8 της εγκυκλιου σαν να μην το εβαλα..
Παράθεση από: vivaki στις Σεπτεμβρίου 24, 2011, 05:50:10 pmο καψ ειπε οτι ουτε αυτος ουτε το ιδιο το υπουργειο ξερει πως λειτουργει ολο αυτο το συστημα ζεπ και τι ακριβως ειναι κτλ.. ο μπρατης παιδια σε ημερομηνιεσ και αριθμους ειναι πολυ εγκυρος! τουλαχιστον στους αριθμους των προσληψεων πεφτει παντα μεσα καθως και στις προηγουμενες φασεις. για τα ζεπ μ αρεσει π τους παραθεσα σελ 8 της εγκυκλιου σαν να μην το εβαλα..Δεν ξέρω βρε Εύη πια!Δεν θέλω πραγματικά να ακούω τίποτα.Μόνο έτσι κρατάω μέσα μου μια ελπίδα ότι θα δουλέψω και φέτος.Αγαπάω την οικογένειά μου και τα παιδάκια μου,αλλά η δουλειά είναι άλλο πράγμα, με ολοκληρώνει!Και θέλω να δουλέψω και με όλα αυτά που ακούγονται νοιώθω ότι πάνε να μου στερήσουν την ελπίδα μου!Πραγματικά δεν ξέρω!Μακάρι πάντως έστω μέχρι το τέλος της εβδομάδας να έχει τελειώσει το μαρτύριο και να έχει βγει η γ φάση και ό,τι βρέξει ας κατεβάσει!
εγώ δεν το φοβάμαι!Αν είναι να είμαι μέσα θα είμαι, αλλιώς...Πάμε για δ φάση, για ε κλπ.Κάπου θα βρεθεί μια θεσούλα αυτό το πιστεύω, απλά το πότε θα με καλέσουν να την αναπληρώσω είναι που με καίει...
Τώρα περιμένουμε λογικά Παρασκευή να βγει η γ φάση έτσι; και μέσα στην εβδομάδα β ειδικής και β παράλληλης, αν έχω διαβάσει σωστά από συναδέλφους.
Παράθεση από: vasoulals στις Σεπτεμβρίου 24, 2011, 06:18:43 pmΤώρα περιμένουμε λογικά Παρασκευή να βγει η γ φάση έτσι; και μέσα στην εβδομάδα β ειδικής και β παράλληλης, αν έχω διαβάσει σωστά από συναδέλφους.ναι βασω μου να δω πως θα καταφερει να τα βγαλει ολα αυτα.. εκει να δεις ποσο θα μπλοκαρει το συστημα με τοσες φασεις χααχ
Γεια σας κορίτσια είμαι νέα στην παρέα...Σχετικά με το ΖΕΠ δεν υπήρχε ανάλογο πεδίο να συμπληρώσουμε.Μν ακούτε τι λέει ο καθένας.Κ για την παράλληλη λέγανε ότι θα έχουν προτεραιότητα αυτοί που δούλεψαν πέρσι παράλληλη και δεν έγινε έτσι όπως είδατε.Τράβηξε κανονικα από τον πίνακα. Η εγκύκλιος το λέει καθαρά:πίνακεσ αναπλθρωτϊν γενικισ εκπαίδευςθσ. Ειδικά για τισ περιπτϊςεισ πρόςλθψθσ ςε ςχολικζσ μονάδεσ ειδικισ αγωγισ και εκπ/ςθσ *(ελλείψει εκπ/κϊν ςτουσ πίνακεσ ειδικισ αγωγισ) παρ. 1. του άρκρου 22 του ν. 3699/2008+ και για το πρόγραμμα εξειδικευμζνθσ εκπ/κισ υποςτιριξθσ (τθσ περ. αϋ τθσ παρ. 2 του άρκρου 56 του ν.3966/2011) ςτθν αίτθςθ αναπλθρωτϊν κα υπάρχουν ςχετικά πεδία προσ ςυμπλιρωςθ/αποδοχι. Αντίκετα, πρόςλθψθ ςτο πλαίςιο εφαρμογισ ςυγχρθματοδοτοφμενων προγραμμάτων του Εκνικοφ Στρατθγικοφ Ρλαιςίου Αναφοράσ (περ. ιηϋ τθσ παρ.34 του άρκρου 6 του ν. 3027/2002), πλθν του προγράμματοσ τθσ εξειδικευμζνθσ εκπ/κισ υποςτιριξθσ, κακϊσ και για τισ Ηϊνεσ Εκπαιδευτικισ Ρροτεραιότθτασ (παρ. 1 του άρκρου 26 του ν.3879/2010) κα πραγματοποιείται χωρίσ τθ ςυμπλιρωςθ/αποδοχι αντίςτοιχου πεδίου ςτθν αίτθςθ αναπλθρωτι. Σε κάκε περίπτωςθ, επιςθμαίνεται ότι όλοι οι εκπ/κοί που προςλαμβάνονται με πλιρεσ ι μειωμζνο ωράριο από τουσ ενιαίουσ πίνακεσ αναπλθρωτϊν απολαμβάνουν